• ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #37487  από ΜΑΤΙΝΑ
 Πέμ Σεπ 02, 2010 2:38 pm
Γεια σας και παλι παιδια,καταρχιν να πω κι εγω με την σειρα μου οτι πηρα μεγαλη ανακουφιση με τα νεα του Εbg.Γεια οσους δεν με εχετε παρακολουθησει απο αλλες συζητησεις ειμαι ''αδιαγνωστη'',υπαρχει ομως υπονοια για την νοσο.Τωρα σ΄αυτο που με απασχολει,εχετε νιωσει μουδιασματα απο τους αστραγαλους κυριως και κατω ,και αισθημα σαν να περναει παγωμενο νερο απο τα ποδια σας?Εχω τρελαθει εδω και 2 βδομαδες με αυτο το θεμα....
 #37513  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 02, 2010 5:52 pm
Καλησπερα Ματινα!
Εγω εχω το συμπτωμα μουδιασματος απο το γονατο και κατω οταν περπαταω πολυ ωρα, αλλα το παγωμενο νερο οχι...
Μη σε τρομαζει,το μουδιασμα ειναι συμπτωμα και για νευρολογικες και ορθοπαιδικες παθησεις...
Σου ευχομαι καλη επιτυχια στις επομενες εξετασεις σου και μακαρι η φιλη μας να μη γινει και δικη σου.

Την καλησπερα μου!
 #37524  από Νικος
 Παρ Σεπ 03, 2010 9:33 am
Γεια σου Ματίνα :greetings-waveyellow: το θέμα με τα μουδιάσματα είναι πολύ κοινό εδώ
αλλά δεν θα το περιέγραφα ως αίσθηση παγωμένου νερού.
Τα μουδιάσματα είναι κοινά και σε άλλες 150 νόσους, το τι συμβαίνει με το σώμα σου το ξέρεις εσύ καλύτερα
από τον κάθε νευρολόγο , εύχομαι μόνο αυτό που συμβαίνει να είναι παροδικό
 #37626  από maraki12
 Σάβ Σεπ 04, 2010 4:35 am
Αυτό με το παγωμένο νερό μου θυμίζει ένα δικό μου. Αίσθηση εγκαυματος σε περιοχές περιοχές τόσο που να κοιτάω το δέρμα μου και να μην πιστεύω ότι δεν υπάρχει έγκαυμα. Δυσαισθησία νομίζω μου το πε ο νευρολόγος..