• νέος στο φορουμ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #37323  από giannisvl
 Τρί Αύγ 31, 2010 11:29 pm
Με λένε γιάννη και ειμαι απο επαρχια συγκεκριμενα απο άρτα. Σας βρήκα ψάχνοντας να ενημερωθω για τα συμπτωματα της νόσου γιατι έχω την γυναίκα μου με κάποια περίεργα συπτώματα. Θα ήθελα μια βοήθεια και απο εσας μιας και περιμενω ακομη να δω μια γιατρο στα ιωάννινα. Λοιπον θα σας περγραψω με δικα μου λογια. η γυναίκα μου εκει που μιλάμε ξαφνικά χάνετε ΔΕΝ λυποθημα απλα χαζευει το περιγράφη αυτη σαν να κοιματε. Καποιες φορες μπερδευει τις λέξεις. Κάναμε MRI και MRA και εγκεφαλογραφημα. Στο εγκεφαλογραφημα η γιατρος μας ειπε οτι δεν βρηκε παθολογηκα αιτια και στις μαγνητικες ο γιατρος που το εκανε μας ειπε οτι δεν βρηκε κατι για ΣΚΠ. Αυτες τις κρισεις τωρα τελευταια το παθενει με συχνοτιτα 1 ανα 2-3 ημερες και η διαρκεια ειναι το πολυ 10 δευτερολεπτα. Υπαρχει κατι αλλο να ψαξω? καποια αλλη εξέταση?
 #37328  από giannisvl
 Τρί Αύγ 31, 2010 11:50 pm
ευχαριστω φιλε μου για την γρηγορη απαντηση. Την ιατρο αυτη δεν την ειδα αλλα μου είπαν για μια αλλη κυρια και την δευτερα θα κλεισουμε ραντεβου. Απλα ξερεις με εχει φαει το αγχος τι μπορει αν συμβαινει και ψααχνω τα παντα και ειπα μηπως καποιος εχει καποια συμβουλη μεχρι να δω την ιατρο Παντως ευχαριστω και πάλι θερμα
 #37337  από petros
 Τετ Σεπ 01, 2010 9:23 am
γεια σου γιαννη. αν και δεν ειμαι γιατρος θα σου πω 2-3 πραγματακια που θεωρω. η σκπ ειναι γενικως αρκετα περιεργη και με πολλες αγνωστες πτυχες. τον καθενα τον επηρεαζει διαφορετικα. απο αυτο που μου περιγραφεις ομως δεν μπορω εγω τουλαχιστον να βρω καποια συσχετηση. συνηθως οι ωσεις που περνουν οι ασθενεις δεν κρατανε δευτερολεπτα με την εννοια οτι αν υπαρχει μια βλαβη στο κεντρικο νευρικο συστημα δεν ερχεται και παρερχεται μεσα σε δευτερολεπτα. αν το καλοσκεφτεις δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στον πλανητη που καποια στιγμη να μην βιωσε καποιο περιεργο συμπτωμα που να μην μπορουσε να το εξηγησει και μετα να φυγει μονο του. μια συμβουλη γιατι σου μιλαω απο πρωτο χερι. μην τρελαινεσαι και γινεις ιντερνετικος υποχονδριος για την γυναικα σου. το ιδιο επαθα και εγω σε καποια φαση. το διαδικτιο ειναι αστα να πανε σε αυτα τα θεματα. αμα πας στο google και γραψεις "πονος" π.χ. 11 στις 10 λεξεις που θα σου βγαλει ειναι καρκινος. ακομα και σε ασθενεις που εχουν σκπ ολοι οι πονοι η τα συμπτωματα δεν οφειλονται παντα σε αυτην.
αυτες ειναι απλα σκεψεις δικες μου. να εισαι καλα.