• ΘΕΩ ΝΑ ΦΥΓΩ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37233  από ebg
 Τρί Αύγ 31, 2010 1:22 pm
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ... ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ 0
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΟΛΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΚΕΙ... :greetings-waveyellow:
 #37239  από Nick
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:14 pm
Επειδή απ'ό,τι βλέπω στις ειδήσεις το κακό έχει απλωθεί σε όλο τον πλανήτη, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να γίνουν πραγματικότητα τα διαγαλαξιακά ταξίδια.
Κοινώς, σκάσε και κολύμπα, όπως λέει και το παλιό καλό ανέκδοτο.
 #37242  από ebg
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:26 pm
Nick έγραψε:Επειδή απ'ό,τι βλέπω στις ειδήσεις το κακό έχει απλωθεί σε όλο τον πλανήτη, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να γίνουν πραγματικότητα τα διαγαλαξιακά ταξίδια.
Κοινώς, σκάσε και κολύμπα, όπως λέει και το παλιό καλό ανέκδοτο.
ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ
 #37246  από geor.gia
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:35 pm
απο ολα οσα εγραψες εμενα αυτο το "....εκει " δε μ αρεσε καθολου :angry-tappingfoot:

δε σε μαλωνω αλλα κατι σαν :confusion-helpsos: μου φανηκε :think: ελπιζω να κανω λαθος.

προσδιορισε αυτο το "....εκει" σε παρακαλω
 #37248  από elena
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:42 pm
παιδιά....αν βρείτε το καλύτερο...."εκεί..."please....!πάρτε με και εμένα!!!!!
κάνω καλή παρέα...έχω χιούμορ....είμαι ξανθοπορτοκαλοκόκκινη....με λίγα λόγια θα περνάμε super!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

μην με ξεχάσετε!!!εντάξει?????(σας καλοπιάνω....)
 #37249  από sp-sofia
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:44 pm
:scared-shocked: μ εβαλες σε σκεψεις...
γιατι αυτη η ταση φυγης ????
 #37250  από Akatamakata
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:45 pm
Φίλε ebg ,
Με το που μπαινω στο forum και κανω εγγραφή, βλέπω το όχι και τοσο αισιοδοξο μυνημα σου,

Φτάιει που δεν εκανα μπανιο το πρωι,
Φταιει που μπηκα και ειμαι αξυριστος,
Μυριζουν τα ποδια μου.

Για δες αυτο μπας και σου αλλαξει το κεφι

#37253  από kate2002
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:47 pm
αμαν, καλα λεει η ...προλαλησασα!
τι εκει καλε; οτι ειναι, εδω ειναι. εκει δεν υπαρχει. κι οσοι ειναι, εδω ειναι.το εκει ειναι αυτη η γωνιτσα στο μυαλο του καθενος που κρυβονται ολες οι ευχες, οι επιθυμιες, οι λαχταρες, οι αγαπες και οι ποθοι του, ειναι ο προσωπικος του καθενος παραδεισος. γιατι μεγαλος παραδεισος δεν... γιαυτο να χαρουμε οτι εχουμε, οποιους εχουμε, εδω, οσο πιο πολυ και πιο εντονα μπορουμε.
οι μεγαλυτερες χαρες της μικρης μας ζωης ειναι στα πιο ασημαντα πραγματα.
δε θυμαμαι και πολλα απο τις μεγαλες στιγμες της δικης μου ζωης και τις "βαρυγδουπες", οταν τα ματια μου βουρκωνουν ομως και ο κομπος ανεβαινει στο λαιμο μου για να με κρατησει να μην ουρλιαξω απο απολυτη ευτυχια, σκεφτομαι τα πιο απλα της καθημερινοτητας μου: μια λεξουλα, ενα χαμογελο, μια ζαβολια...
ο ηλιος ανατελλει καθε μερα και καποιος ισως με χρειαζεται...
 #37257  από elena
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:51 pm
Akatamakata έγραψε: Μυριζουν τα ποδια μου.
έτσι εξηγείται η ....μυρωδιά λεμονοανθού!!! :-D :-D :-D καλά που νόμιζες ότι ερχόσουν?
:-D :-D :-D άλλη φορά να μας έρχεσαι μπανιαρισμένος.....!