• ΜΝΗΝΗ....Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΑΜΝΗΣΙΑ?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #1520  από litsa
 Πέμ Φεβ 26, 2009 4:14 pm
εγώ γενικώς πάσχω από αμνησία όταν είναι να διαβάσω και να θυμάμαι για να τα λέω απέξω!!
αλλά μπορεί να θυμάμαι και την παραμικρή ασύμαντη λεπτομέρεια...
 #1522  από ioanna_melina
 Πέμ Φεβ 26, 2009 10:37 pm
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση,όμως και εγώ έχω παρατηρήσει,όχι αμνησία αλλά μια αφηρημάδα που δεν είχα πιο παλιά,σα να ξεχνώ υποχρεώσεις. :roll: Τέλος πάντων... :? δε θέλω να συσχετίσω τη ΣΠ με αυτό. Όπως είπα στη αρχή,σύμπτωση.Μη νομίζουμε οτι για όλα ευθύνεται η ΣΠ!.. :idea: Το πιο πιθανό είναι να είμαστε αγχωμένες ;)Επομένως,μην πεις
 #1524  από Μαρία
 Παρ Φεβ 27, 2009 11:23 am
Δυστυχώς εγώ έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά και στη μνήμη στη συγκέντρωση και γενικότερα στη σκέψη με λίγα λόγια νιώθω λιγότερο εύστροφη και ομολογώ πως είναι ένα από τα ποιο ενοχλητικά συμπτώματα της σκπ για μένα. :(
 #1525  από Maria77
 Παρ Φεβ 27, 2009 3:40 pm
Auto pou anafereis Katerina parathrw pws symvainei kai se emena!! Palia eixa poly kalyterh mnhmh...thymomouna ena swro pragmata xwris idiaiterh prospatheia :roll: Twra otan exw diafora pragmata na kanw kata th diarkeia ths meras, ta katagrafw ola sto shmeiwmatario mou kathws kai tis wres giati dystyxws den me vohthaei poly h mnhmh mou :( Pisteuw pws kai auto exei sxesh me thn astheneia mas!!!
 #1539  από Μαρία
 Δευ Μαρ 02, 2009 1:01 pm
Ναι βρε Κατερίνα η θολούρα είναι κάτι πολύ αντιπροσωπευτικό
 #1542  από LL--MM
 Δευ Μαρ 02, 2009 1:35 pm
Βεβαιότατα, αλλά είναι και η απώλεια λέξεων που είναι πολύ ενοχλητική, και μπορεί να καταλήξει σε παρεξηγήσεις με πολλούς "μη γνώστες", για τους οποίους είναι δικαιολογημενα αδιανόητο να "πιάνουμε όποια λέξη βρούμε" γιατί υπάρχει βλάβη ακριβώς στην "ανάκληση της λέξης που χρειαζόμαστε" :!: :oops: :roll:

Μία πρόταση για τη Μαρία: (Αν είσαι εσύ εκείνη που άρχισες το "ΕΠΙΔΟΜΑ"): μήπως θα μπορούσες να το αντιγράψεις στο Φόρουμ των κοινωνικών υπηρεσιών, ώστε να ευκολύνεται η χρήση του και η χρησιμότητά του :?: :D Θα έκανες πολλούς ευτυχείς :lol: :D

Καλό κουράγιο και καλή Σαρακοστή :!:
 #1552  από ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
 Τρί Μαρ 03, 2009 6:52 pm
Βεβαιότατα, αλλά είναι και η απώλεια λέξεων που είναι πολύ ενοχλητική, και μπορεί να καταλήξει σε παρεξηγήσεις με πολλούς "μη γνώστες", για τους οποίους είναι δικαιολογημενα αδιανόητο να "πιάνουμε όποια λέξη βρούμε" γιατί υπάρχει βλάβη ακριβώς στην "ανάκληση της λέξης που χρειαζόμαστε"

Θεέ μου!Ακριβώς αυτό!Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα!Τώρα το συνειδητοποιώ!Αχ, παιδιά νιώθω αντιπάθεια γι'αυτούς που θα νομίζουν ότι δεν μπορώ να κάνω προτάσεις και να μιλήσω ενώ στην έκθεση ήμουν πολύ καλή και έχω τόσα πτυχία!Αλλά δεν θέλω τον οίκτο τους.Καλύτερα να νομίζουν έτσι.

2 τα κρατούμενα λοιπόν.