• ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #35773  από tas
 Κυρ Αύγ 08, 2010 6:20 pm
Γεια σας παιδιά!
Είμαι 45 χρονών, εκπαιδευτικός και γνωρίζω ότι πάσχω από ΣΚΠ εδώ και είκοσι περίπου χρόνια. Από τότε που μου διαγνώστηκε η πάθηση και προ τριετίας δεν αντιμετώπιζα ιδιαίτερα προβλήματα. Τα τελευταία τρία χρόνια νιώθω ότι η κατάστασή μου επιδεινώνεται, καθημερινά, αργά μεν, αλλά σταθερά. Βέβαια παραμένω ενεργή, εργάζομαι και προσπαθώ να ζω φυσιολογικά, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό. Θέλω να σας ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς να μου πει που και από ποιόν μπορεί να γίνει διάγνωση και αποκατάσταση της ΧΕΝΦΑ στην Αθήνα ή στην Πάτρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 #35797  από tas
 Δευ Αύγ 09, 2010 10:10 am
sou ευχαριστώ για την απάντηση, παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό όσα γράφετε και μου έχει γίνει συνείδηση αυτό που λες,ξέρω δηλαδή πως η εξέλιξη ή η στάση της επιδείνωσης είναι αβέβαια,πάρ'όλα αυτά όμως, νιώθω πως το χρωστάω στον εαυτό μου να προχωρήσω την διαδικασία μιας και όπως πολλές φορές έχεις και συ γράψει η αποκατάσταση ενός χαλασμένου δοντιού απαιτείται να γίνει και ας είναι άσχετο με την πάθηση μας.

Γ'αυτό θα ήμουν ευγνώμων σε σένα ή σε όποιον άλλο μπορούσε να με βοηθήσει [όχι απαραίτητα δημόσια].
 #35953  από swt
 Πέμ Αύγ 12, 2010 4:15 pm
Καλώς όρισες tas. Ελπίζω να έβγαλες άκρη. Πάντως έχουν δημοσιευθεί στο φόρουμ ονόματα γιατρών, τόσο για τη διάγνωση της ΧΕΝΦΑ όσο και για την επέμβαση.
 #36003  από LL--MM
 Παρ Αύγ 13, 2010 5:56 pm
Αγαπητέ μου Σταύρο, μην πολυπεριμένεις, καταρτισμένοι της Ιατρικής είναι αυτοί, δε φοβούνται τόσο τη γελοιoποίηση (είναι βέβαιοι ότι είναι αυταπόδεικτα αδιανόητη :banana-explosion: αλλά, και αυτό είναι σοβαρώτερο, στην καλύτερη περίπτωση θ'αντιμετωπίσουν πειθαρχικές κυρώσεις, στη χείρότερη θα τους ξαποστείλουν στο πυρ το εξώτερον της ιατρικής... Θα σου άρεσε εσένα να σε έδιωχναν ακριβώς επειδή κάνεις ...πολύ σωστά τη δουλειά σου;
Ε, λοιπόν, όσο και να βρίσκω το λεμόνι σου "to the point" και απολύτως σπαρταριστό, η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο νου όσον σε αφορά, ειναι αυτή...
Εικόνα Γαλλιστί:"Choux à la crème" ή "Nid d'abeilles": Σου α-λα κρεμ, και "Νι-ντ'αμπέιγ"(μελισσοφωλιά): Το πρώτο είναι αυτό που ο Σταύρος έδωσε στον εαυτο του (ακουστικά, τουλάχιστον), το δεύτερο αναφέρεται στη μελισσοφωλιά που ίδρυσες εδώ για τη ΧΕΝΦΑ: Έτσι ή αλλιώς, για το ίδιο γλύκισμα πρόκειται!!! :-D ;)

Καί όπως λες κι εσύ, γιατροί είναι, του Αγγέλου τους νερό δε θα δώσουν, πόσο μάλλον το όποιο μελλον θεωρούν ότι μπορεί να έχουν στον τομέα τους...

και...WELCOME, TAS!!! Ενα γλυκάκι, everyone?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Σεπ 15, 2010 1:14 am, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.