• Γιάννης... κάνναβη... ΣΚΠ... κάνναβη... πλάκα με κάνεις;

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #35204  από Γιάννης
 Παρ Ιούλ 30, 2010 10:39 am
Δροσιά σήμερα, γιατί δεν αισθάνομαι τα ποδάρια μου λίγο πιο δυνατά γαμώ την καταδίκη μου;
Μ’ έχει πιάσει ένα πράγμα… τι Ζαμπόνι και ιστορίες γι’ αγρίους μου λέτε… πήγα προχθές για κορτιζόνη… να ‘χα… να μπορούσα… να καταβρόχθιζα ένα μπούτι ζαμπόνι… καπνιστό. Να το κάνω; Θα με πούνε επιρρεπή στα πάθη μου. Το φαΐ το ‘χω θέμα… πρέπει να γίνω εγκρατής… για το καλό μου. Αλάτι… ζάχαρη… οργασμός. Κάποιοι γιατροί τα λένε δηλητήρια. Πόσα δηλητήρια υπάρχουν ρε παιδιά; Κάνναβη, ιντερφερόνη, ναλτρεξόνη… που τις έχω ξανακούσει αυτές τις λέξεις; Να πιω μια μυτιά αλατάκι, μήπως θυμηθώ; Παίρνω τηλέφωνο τον ψυχοθεραπευτή μου… ρε Μιχάλη… το και το… τι μου θυμίζουν αυτές οι περίεργες λέξεις; Έλα γρήγορα στο γραφείο… Πάω… Τι γίνεται;… μου λέει… δεν σε βλέπω καλά. Τι καλά… ενέσεις μέρα παρά μέρα… ιντερφερόνες… αυτές δεν έκαναν και τα παιδιά στο πρόγραμμα για την ηπατίτιδα; Πέντε χρόνια καθαρός… απεξαρτημένος… τα κατάφερα… ξέφυγα… και τώρα; Τώρα κάνω παρέα με τη σκλήρυνση… δύσκολο… η πρέζα ήταν καλύτερη… ξεχνιόμουν… κουκούλωνα τα συναισθήματά μου… πνιγόμουν… ήταν όντως καλύτερα;… λένε ότι παίζουν νέες θεραπείες… κάνναβη (χασίσι το λέγαμε εμείς!), ναλτρεξόνη… ανταγωνιστής των οπιούχων δεν είναι αυτό;… το χορηγούσαν για σωματική αποτοξίνωση…
Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά – κουβάρια!!! Όλοι… νόμιμοι και παράνομοι προμηθευτές τα ίδια πουλάνε ρε; Για το χρήμα… ποιος νοιάζεται για τον άρρωστο… ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ…

Σενάριο: Γιάννης
Το demo κυκλοφόρησε
Τον επόμενο μήνα στις αίθουσες
 #35223  από Γιάννης
 Παρ Ιούλ 30, 2010 1:06 pm
Όντως Sou είσαι κυνικότερος εμού, προσκυνάω!!!
Να κάνω την ιστορία μου λίγο πιο μελό; Τον προηγούμενο Οκτώβρη (πριν διαγνωστώ) παντρεύτηκα, στα 45, καθαρός, ποτέ ξανά πίσω, η καλύτερη πρέζα είναι τα συναισθήματά μας. Τα πίνουμε και την ακούμε καλά, χωρίς βοηθήματα. Δε μασάμε. Όπως λέει κι ένας φίλος ¨κάποια μέρα όλοι θα πεθάνετε¨
Κάτι τελευταίο για τώρα, δυστυχώς (για μένα) δεν πιστεύω ούτε σε θεούς ούτε σε διαόλους, η επιστήμη με τα πεπραγμένα της μου εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Ελπίζω με την κωλοαρρώστια να μην χάσω πάσα ιδέα.
 #35270  από Νικος
 Σάβ Ιούλ 31, 2010 2:52 am
Γιάννη και η ms εξάρτηση είναι, λιγο διαφορετική απο αυτή που είχες συνηθίσει, δεν κόβεται με δικη σου θέληση η #^$%@#@, μόνο αν θέλει αυτή απεξαρταται από εσένα, τώρα βέβαια αν γίνει αυτό κάπως χλομό να σου λείψει , τι να σε πω ρε παιδί και γω ακόμα προσπαθώ να την καταλάβω, την πίστη μου δεν την χάνω με τπτ αν και η κυρία μου την έχει βγάλει, πίστευαν το 1900 που έβλεπαν τα πτηνά οι Wright brothers οτι το 1969 κάποιος θα μας κοίταζε απο την σελήνη? Αν τους το λεγες εκείνη την εποχή θα ήσουνα ο τρελός του χωριού με "δίπλωμα"
Είχες αναφέρει κάπου κάτι για rock αυτό για εμάς
[youtube]1hKSYgOGtos[/youtube]
 #36290  από FANTOMAS
 Δευ Αύγ 16, 2010 7:02 pm
'' Όλοι… νόμιμοι και παράνομοι προμηθευτές τα ίδια πουλάνε ρε; Για το χρήμα… ποιος νοιάζεται για τον άρρωστο… ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ…''

ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!
 #37016  από chryssa
 Παρ Αύγ 27, 2010 11:54 pm
:doh: Γιαννη...... fault :violence-stickwhack:
ασε την κυρια να εκφραστει ....ελευθερα....
δηλ.αν στα ελεγε γαλλικα ;;;; .....οι καλοι τροποι μας χαλασαν!!!!
theoni ..... ειμαι μαζι σου......πολυ ωραια τα λες :clap:
 #37018  από Isolexion
 Σάβ Αύγ 28, 2010 12:10 am
chryssa έγραψε::doh: Γιαννη...... fault :violence-stickwhack:
ασε την κυρια να εκφραστει ....ελευθερα....
δηλ.αν στα ελεγε γαλλικα ;;;; .....οι καλοι τροποι μας χαλασαν!!!!
theoni ..... ειμαι μαζι σου......πολυ ωραια τα λες :clap:
χούμορ έκανε ο άνθρωπος ρε chryssa :-D :-D :teasing-tease: :teasing-tease:
 #37021  από chryssa
 Σάβ Αύγ 28, 2010 12:36 am
Isolexion κι εγω με humor το ειπα...
Γιαννη δε φανταζομαι να κλαις τωρα.....
ειχα μια κοντρα με ενα φιλο μου για τους καλους τροπους ....και τα δηθεν
στη συνεχεια ανοιξα το p.c. για ηρεμια....και σε πετυχα
:( :!: :!: :!: :!: :!: :roll:
μας απαγορεψαν και το καπνισμα......πως θα ξεσπαμε ;;;;
χρεωσε μια χαλαρωση.......και σταματα να κλαις :text-thankyouyellow: :greetings-waveyellow: