• ισοθερμική τσάντα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #35000  από Fotini
 Τρί Ιούλ 27, 2010 11:54 pm
Καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζετε από πού μπορεί κανείς να προμηθευτεί τσάντες ψύξης για τις ενέσεις, εκτός της προμηθευτικής εταιρείας?
Μου είπανε ότι τα φαρμακεία δεν πουλάνε τέτοιες τσάντες...
Τον άλλο μήνα θα έρθω Ελλάδα κ ήδη έχω ισοθερμική τσάντα από την φαρμ.εταιρεία, αλλά φοβάμαι μήπως δεν κρατήσει αρκετά το φάρμακο μέχρι να φτάσω στον τελικό προορισμό, με την ζέστη που έχουμε στην Ελλάδα :?
Γι'αυτό θέλω να ζητήσω από τους δικούς μου στην Ελλάδα να προμηθευτούν μια αντίστοιξη ισοθερμική τσαντούλα, για να την έχω σαν εναλλακτική όταν φτάσω....( πολύ φασαρία μου ακούγεται ξαφνικά η όλη μεταφορά κ η προσοχή με την θερμοκρασία.... :? )
Αν έχετε καμιά ιδέα....ευχαριστώ!
 #35001  από Νικος
 Τρί Ιούλ 27, 2010 11:59 pm
φωτινη στο carefour ειχα δει μια φορα, πρεπει να ενοεις τις θήκες-τσαντες που περιέχουν ξηρο παγο και μπαίνουν στην κατάψυξη, για δες σε κανενα αντιστοιχο πολυκαταστημα
 #35004  από Γιάννης
 Τετ Ιούλ 28, 2010 10:07 am
Συντρόφισες και σύντροφοι καλημέρα
Συντρόφισα fotini μήπως πρέπει να αρχίσεις πλέον να σκέφτεσαι σοβαρά να επαναπατριστείς;
Ξέρεις εδώ στο Ellada οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πολύ large. Πριν μερικές μέρες πήγα να πάρω τα φαρμακάκια μου και τους ζήτησα μαι επιπλέον ισοθερμική τσάντα και ένα κουτάκι μεταλλικό για τα μπουκαλάκια (τους είπα οτι είμαι διατεθειμένος να τα πληρώσω). Οχι μόνο δε μου ζήτησαν χρήματα αλλά μου έδωσαν ΔΥΟ τσάντες :happy-smileyinthebox: και ΔΥΟ κουτάκια :happy-smileyinthebox: . Τυχαίο; Δε νομίζω!!!
Πέρα απο την πλάκα πάντως, περίπου τις ίδιες απορίες έχω κι εγώ σε σχέση με την ισοθερμική τσάντα και οι οδηγίες που σου δίνει η εταιρεία είναι λίγο αντιφατικές. Σε λίγες μέρες φεύγω για διακοπές (ταξίδι περίπου 7 ωρών) και δεν ξέρω αν τα φάρμακα θα είναι ασφαλή. Αν κάποιο παλαιότερο μέλος ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του.
Δρόσισε λίγο παιδιά ε;
Fotini καλό ταξίδι.
 #35007  από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1976
 Τετ Ιούλ 28, 2010 10:58 am
Καλημέρα και από εμένα...

Σε γενικές γραμμές τα φάρμακα κάτω από 25 βαθμούς (τουλάχιστον τα rebif που παίρνω εγώ) κρατάνε και εκτός ψυγείου ένα μήνα. Έτσι, θεωρητικά, ακόμα και εκτός ισοθερμικής να ήταν, σε αυτοκίνητο με καλό aircondition δεν θα είχαν πρόβλημα. Επειδή όμως μια βλάβη αυτοκινήτου μπορεί να μας ταράξει, ισοθερμικές τσάντες εμπορίου ή και των φαρμακευτικών μαζί με παγοκύστη κρατάνε τα φάρμακα για περίπου 12 ώρες! Οι φαρμακευτικές μάλιστα λένε ότι οι τσάντες τους με τις παγοκύστες κρατάνε 24 ώρες. Οπότε γενικά do not worry.

Για τους πιο ψαγμένους κυκλοφορούν στην αγορά μίνι ψυγειάκια αναψυκτικών που μπαίνουν στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Εναλλακτικά, ψυγειάκη πάγου από την Ομόνοια - αυτό το μπλε που βάζαμε πιστιρικάδες τις μπίρες για τα πάρτυ. Κρατάνε χαλαρά 12ωρο...

Ελπίζω να βοήθησα...

msgreece.blogspot.com
 #35013  από litsa
 Τετ Ιούλ 28, 2010 12:08 pm
χρησιμοποιούμε καλύτερα τις τσάντες που μας δώσανε οι εταιρειες...
 #35018  από Γιάννης
 Τετ Ιούλ 28, 2010 12:50 pm
Συντρόφισες και σύντροφοι απ' ότι βλέπω στο ίντερνετ τα επαναφορτιζόμενα αυτοκινήτου δεν τα πολυεμπιστεύονται ούτε οι μπυρόβιοι, χώρια που είναι και πανάκριβα.
Γαμώ την καταδίκη μου. Με ΠΣ, ψυγείο υπό μάλης, ανάλατος και χωρίς μπύρα. ΟΥΟΥΣΤ!!!
Υπομονή και δύναμη παιδιά.
Αλέξανδρε 1976 και litsa ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

ΥΓ. Επιφυλάσσομαι τις επόμενες μέρες να καταθέσω πλήρες βιογραφικό.
 #35024  από Γιάννης
 Τετ Ιούλ 28, 2010 1:22 pm
Συντρόφισες και σύντροφοι φαντάζομαι όλοι έχετε βρεθεί στο ίδιο δίλλημα κάποια στιγμή. Η λογική πάντως λέει οτι ένα προιόν (και ειδικά φάρμακο) δεν είναι καλό να ψύχεται και να αποψύχεται και μετά να ξαναψύχεται σε διαφορετικές πάντα θερμοκρασίες. Το σίγουρο είναι οτι αν μείνουμε στη λογική και στις λεπτομέρειες ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. Αρκετά μας τρέλανε η ζέστη νομίζω;
Σχολιάστε κάποιος ρε παιδιά τη large διάθεση των εταιρειών, γιατί εγώ με κάτι τέτοια φουρκίζομαι. Είμαι ο μόνος;
 #35028  από litsa
 Τετ Ιούλ 28, 2010 1:29 pm
after sales service λέγεται...

:greetings-waveyellow:
 #35033  από Εύη Ξ
 Τετ Ιούλ 28, 2010 1:45 pm
Αν έρχεσε με αεροπλάνο ζητάς απο τη αεροσυνοδο να τη βάλη στο ψυγείο του αεροπλάνου εξηγόντας τη περιέχη ,αν έρχεσε με καράβι και εκεί μπορείς να ζητήσης να μπει στο ψυγείο του μπαρ εγώ έτσι έκανα και δεν είχα πρόβλημα.