• tysabri τελος αρχιζω betaferon

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #34665  από Dhmhtrhs
 Παρ Ιούλ 23, 2010 6:25 pm
Συμπασχουσες και συμπασχοντες τελικα μετα απο 3 χρονια σταματαω το tysabri γιατι κατα το γιατρο που με ειδε προχτες στο ΑΧΕΠΑ δε χρειαζοταν καν να το παρω και μου συνεστησε τη betaferon γιατι αυτη λεει ειναι για μενα.Βεβαια ηξερα απο δω οτι ειναι μερα παρα μερα και αυτο με τρομαζει, φοβαμαι τις ενεσεις.Νομιζω οτι υπαρχει καποια συσκευη;θα μπρουσε καποιος που κανει betaferon να μου γραψει κατι σχετικα; και να μου δωσει κουραγιο ε;
 #34667  από mpampis 2
 Παρ Ιούλ 23, 2010 6:58 pm
Μη στεναχωριεσαι καθολου . Δεν ειναι τιποτα η ενεση . Αυτο μονο να ειναι το προβλημα σου . Υπαρχει συσκευη που ειναι κατι σαν στυλο.......!
Γιατι σταματησες το tysabri ? Σε ποια κλινικη του ΑΧΕΠΑ το εκανες ?Στην Α ή στην Β ? Ποιος ο γιατρος που σε εστειλε εκει ?
Ρωτω γιατι και εμεις(για την κορη μου) εκει λεμε να παμε σε ενα περιπου μηνα για να ξεκινησουμε αυτο το ..........tysabri που δεν το θελω καθολου.
Αν δεν μπορεις δημοσια να μου απαντησεις στειλε μου mail.
Σ΄ ευχαριστω .
 #34670  από geor.gia
 Παρ Ιούλ 23, 2010 7:08 pm
συγνωμη που επεμβαινω στη συζητηση αλλα το tysabri δεν ειναι πιο βαρυ απο τα υπολοιπα? αυτη την εντυπωση εχω σχηματισει.... μπαμπη ριξε μια ματια στα πμ σου
 #34671  από maestro
 Παρ Ιούλ 23, 2010 8:06 pm
Dhmhtrhs έγραψε:...ηξερα απο δω οτι ειναι μερα παρα μερα και αυτο με τρομαζει, φοβαμαι τις ενεσεις.Νομιζω οτι υπαρχει καποια συσκευη;θα μπρουσε καποιος που κανει betaferon να μου γραψει κατι σχετικα; και να μου δωσει κουραγιο ε;
betaferon:Ήταν το πρωτο μεγαλης διάρκειας σκεύασμα που ειχα κάνει (~1998), μετα ακολούθησαν για ενα-δυο χρονια περιπου AVONEX(μια φορα τη βδομαδα) το οποιο διεκοψα για τους ιδιους λογους με το betaferon.
Μετα απο 2-3 μηνες ξεκινησα με COPAXONE (καθε 24 ωρες περιπου ή αλλιως καθε μερα).
Αυτο που καταλαβα ειναι πως, ολα ειναι θεμα συνηθειας.

ΥΓ.
Χωρις τη συσκευη-στυλο παντα. Όλα ειναι θεμα συνηθειας-εξοικιωσης.

:obscene-smokingpimp:

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
 #34687  από Κατερίνα
 Παρ Ιούλ 23, 2010 10:47 pm
Δημήτρη η betaferon είναι μια χαρά!Υπάρχει συσκευή,αλλά εγώ προτιμώ
να την κάνω χωρίς!Όπως νιώθεις εσύ καλά!Να παίρνεις και ένα ντεπόν πριν
και μηδεν παρενέργειες,τουλάχιστον σε μένα έτσι δουλεύει. :greetings-waveyellow:
 #34691  από manos81
 Παρ Ιούλ 23, 2010 11:03 pm
KALISPERA..O GIATROS DEN SOU MILISE GIA XAPAKIA?POTE THA TA PAROUME RE PEDIA?EGW EXW KLISEI 10.5 XRONIA SKLIRINSIS KAI TA 9.5 EIMOUNA ME TO BETAFERON..MISO XRONO ME TYSABRI(MAKRIA KAI AGAPIMENOI)
EINAI THEMA SINITHIAS KAI TO BETAFERON AN KAI TOXW PARAXESEI TELEUTEA KAI KANW TA DIKAMOU...TO KANW KAI KATHE 2-3 MERES KAI META EPANERXOME KSANA STAKNONIKA.

TO VARETHIKA..TO BARETHIKA...ME LIGA LOGIA TO VARETHIKA.

Y.Γ . ΤΟ ΒΑΡΕΘΙΚΑ!!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble:
 #34694  από Νικος
 Παρ Ιούλ 23, 2010 11:11 pm
Μάνο πρέπει να το χω ποσταρει ισα με 1000 φορες αλλα αλλη μια δεν βλάπτει :(
το cladribine κυκλοφωρησε είδη ρωσια , ευρωπη το περιμενουμε λιαν συντομως, αρχες 11 ισως?
το fty που εχω περισσοτερες πληροφοριες ηταν να βγει μαρτιο αλλα δυστηχως σε τηλ επικοινωνια με την εταιρια μου δηλωσαν μετα το πασχα
ελπιζω να μην σε ψυχοπλακωσα , εγω το πηρα βαρια παντος το νεο
 #34696  από manos81
 Παρ Ιούλ 23, 2010 11:18 pm
ME EFTIAKSES LIGW!!ANTE NA PINOUME KANENA XAPAKI ALA NA MAS KANEI KAI TIPOTA...OSO NNE OI ENESEIS EINAI VANAFSES....VLEPW POU 6 MINES KANEI INSOULINI TORA STIN EGIMOSINIH GINEKA MOY KAI EXEI KLATAREI..PERIMENEI POS KAI POS NA GENISEI NA TA KSEFORTOTHEI..