• Με λένε Νίκο και είμαι καλά...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #34508  από petaloudas
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 2:24 pm
...και ο Νίκος είναι καλά... :happy-partydance:

Σας παρακολουθώ καιρό.. αρνιόμουν να γραφτώ, δε ξέρω γιατί.. αλλά η απόφαση ήρθε, οπότε να 'μαι κι εγώ.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν :greetings-waveyellow:

Κάποια στιγμή θα εξιστορίσω κι εγώ τα πεπραγμένα μου, όντας σχεδόν δυο χρόνια στην μεγάλη παρέα της φίλης μας της σκλήρυνσης...

Μέχρι τότε, και γενικώς δηλαδή, να είστε καλά και όρθιοι όλοι!!! :greetings-waveyellow:
 #34509  από kate2002
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 2:32 pm
Νικο :text-welcomewave:
δυσκολα αποδεχεται κανεις πραγματικοτητες που δυσκολα αντεχει... και το δυσκολοτερο ειναι να το αποδεχτουμε οι ιδιοι παρα οι γυρω μας.
ξανα :text-welcomeconfetti:
 #34510  από Ευτυχία
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 2:39 pm
welcome on board mr petaloudas :)
(γιατί το παρατσούκλι αυτό μου φέρνει στο νου τη μαφία? :P )

τη φάση της άρνησης την εχουμε περάσει ολοι μας..ισως κάποιοι τη περνάμε ακόμα..
οπως κ να'χει σε αυτό το φορουμ -είμαι σίγουρη- οτι εκτος απο ενημέρωση θα βρεις κ αρκετή δύναμη κ υποστήριξη :) ετσι νιώθω εγω τουλάχιστον..

να είσαι κ συ καλά :)

τα λέμε εν καιρώ :greetings-wavingyellow:

απορία: η υπογραφή σου, αναφέρεται στον έρωτα ή στην αγάπη ή κατι τέτοιο?
 #34512  από κωστας
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 2:51 pm
γεια σου φιλε νικο καλως ηρθες!το petaloudas σημαινει κατι?η μηπως εχεις παντα μαζι σου καμια πεταλουδα(μαχαιρι)?
 #34513  από elena
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 2:59 pm
petaloudas μπορεί να είναι από ένα παλιό έργο ....λέω τώρα!!

:greetings-waveyellow: γειά σου Νικόλαε!! :-D
 #34529  από petaloudas
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 7:36 pm
Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα... χαίρομαι για την υποδοχή... :)
kate2002 έγραψε:..το δυσκολοτερο ειναι να το αποδεχτουμε οι ιδιοι παρα οι γυρω μας...
kate (-ρίνα φαντάζομαι, ε;) μεγάλη κουβέντα είπες... πόσο αληθές είναι αυτό... :handgestures-thumbup:

Το petaloudas προέκυψε προ αμνημονεύτων χρόνων :character-oldtimer: όταν κάποιος με παρομοίωσε με το συμπαθές έντομο παρατηρώντας με από πίσω κατά την οδήγηση της μοτοσυκλέτας μου :shock: ε, είμαι και φίλος με τον Μπάμπη το Σουγιά :laughing-rolling: οπότε ήρθε κι έδεσε...

Ευτυχία (ωραίο όνομα!), η υπογραφή μου αναφέρεται (κατά τους Godfathers) στον έρωτα και στην αγάπη, αλλά κυρίως (κατ' εμέ) στο μεγαλείο που μπορεί να κρύβει κάποιος μέσα στη ψυχή και στη καρδιά του... και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στο δικό μου έτερο ήμισυ... ;)

Και πάλι ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα...
 #34537  από soulla
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 8:12 pm
γεια σου πεταλούδα :greetings-waveyellow: καλωσόρισες και κράτα γερά...μας διαβάζεις καιρό είπες άρα θα κατάλαβες ότι η ελπίδα ζει :eusa-dance: περιμένουμε λεπτομέριες για την ζωή σου και την πορεά σου με την σκπ :greetings-waveyellow: