• ΑΠΟΡΙΑ.

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #33684  από petros
 Τρί Ιούλ 13, 2010 2:32 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #33686  από maria E
 Τρί Ιούλ 13, 2010 3:17 pm
Πετρο δυστυχως δεν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα σου...υπαρχουν συμπτωματα που υποχωρουν σε 1 λεπτο,σε μια 1 ωρα,σε 1 μερα η μηνα η χρονο.Προσωπικα υπαρχουν μερες που ξυπναω και αισθανομαι περδικι και με φτυνω(για να μην με ματιασω) και την ακριβως επομενη αισθανομαι σαν να με εχουν δειρει(προφανως δεν επιασε το φτυσιμο).Η και το αντιστροφο.Ειναι τοσο απροβλεπτα καποια πραγματα.......Στη θεση σου θα επαιρνα ενα τηλεφωνακι το γιατρο πιο πολυ για ψυχολογικους λογους γιατι οπως λες εισαι ανησυχος.Δεν σημαινει οτι ενα συμπτωμα που επιμενει θα γινει μονιμο.
Και μην ξεχνας οτι το καλοκαιρι δεν ειναι ιδιαιτερα φιλικο απεναντι μας...
 #33688  από kate2002
 Τρί Ιούλ 13, 2010 3:24 pm
:greetings-waveyellow: γεια σου πετρο. απο προσωπικη μου εμπειρια θα απαντησω, και οσον αφορα τα μουδιασματα πριν το 2010, που δεν ειχα ιδεα περι σκπ... μια φορα προ 9 χρονων, μουδιασαν τα χερια μου, για δυομιση μηνες περιπου, μεχρι να συνελθουν εντελως. και προ τετραετιας μουδιασε η αριστερη μου πλευρα απο το χερι και κατω, με απωλεια αισθησης αυτη τη φορα, παλι για 3 μηνες, μεχρι να επανελθει πληρως. χωρις κορτιζονη γιατι οπως ειπα δεν ειχα τετοια...φαντασια. αλλα και το περιεργο, φετος τα χριστουγεννα που μουδιασε η δεξια μου πλευρα, με το χερι αυτη τη φορα μαζι, παλι αλλο τοσο εκανε να περασει, αν και ειχα 2 μερες κορτιζονη ορο σε νοσοκομειο. παλι καλα που και αυτη τη φορα δεν ξεχασε κατι πισω... δεν ξερω αν βοηθησα, αλλα οπως ειπες κι εσυ, δε γινεται να συγκριθει απο ατομο σε ατομο ειναι τελειως διαφορετικο καθε φορα και σε καθε ατομο.... να εισαι καλα. :greetings-waveyellow:
 #33694  από petros
 Τρί Ιούλ 13, 2010 4:50 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #33695  από βικυ
 Τρί Ιούλ 13, 2010 4:58 pm
petro, 2 με 2,5 μηνες ειχα περιπου μουδιασμα σε ολη την δεξια πλευρα του σωματος μου το οποιο αρχισε να υποχωρει σιγα -σιγα χωρις κορτιζονη.
Δεν ειχα ενεργη εστια οταν συνεβη αυτο.
Περαστικα!
 #33698  από petros
 Τρί Ιούλ 13, 2010 5:07 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #33745  από nick1981
 Τρί Ιούλ 13, 2010 10:37 pm
το μουδιασμα στην κοιλια εφυγε σε 15 ημερες.
στα χερια τα εχω απο τον περασμενο Αυγουστο κ δεν εχουν φυγει.
στα ποδια τα εχω απο το Φεβρουαριο του 2009 κ ακομα παρεουλα ειναι.
ευτυχως δεν με επηρεαζουν στη λειτουργικοτητα....
με τη ζεστη ομως ή το αγχος φουντωωωνουν!!!!!
υπομονη..δεν θα γινει επαναμυελυνωση...καποτε?/ελπιζω πριν καταστραφουν οι νευραξονες.τι να πω

καλο βραδυ
 #33818  από petros
 Τετ Ιούλ 14, 2010 2:56 pm
ευχαριστω nick. ξερω οτι ο χρονος διαφερει.απλως υποθετω ,το συντομοτερο το καλυτερο...να'σαι καλα...