• 17 μέρες και ακόμη διπλωπία..

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #33055  από aliki1985
 Τετ Ιούλ 07, 2010 1:43 am
Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και μέρες μου ήρθε ξαφνικά μια διπλωπία και δεν λεει να μαφήσει με τίποτα! :sad-pacing: έχω βαρεθεί να κυκλοφορώ με ένα eye patch είτε στο ένα μάτι είτε στο άλλο!Ο γιατρός μου είχε πει πως λογικά θα φύγει σε λίγες μερούλες αλλά εγώ ακόμη δεν έχω δει κάποια βελτίωση..Δεν ήθελε να μου δώσει κορτιζόνη γιατί είχα πάρει ήδη αρκετές δόσεις σε ένα μήνα λόγω προηγούμενης ώσης..Τι να κάνω??Είμαι σχεδόν μη λειτουργική! :( Μήπως κάποιος απο εσάς το έχει αντιμετωπίσει ξανά?? Πόσο σας κράτησε? Ευχαριστώ...
 #33056  από maria E
 Τετ Ιούλ 07, 2010 1:56 am
Αλικακι δεν μου εχει προκυψει ακριβως διπλωπια,ειχα ομως εναν ωραιοτατο μαυρο κυκλο στο οπτικο μου πεδιο πριν χρονια,κι απο το ενα ματι ματι εβλεπα ασπρομαυρα!!!!Φοβερο??εκανα βεβαια κορτιζονη ενδοφλεβια αλλα περασε τουλαχιστον μηνας για να επανελθω...Ειμαι σιγουρη οτι με λιγη υπομονη θα περασει,καταλαβαινω οτι τα νευρα σου θα ειναι τσαταλια!!το πολυ πολυ να κανεις την κορτιζονη σου και ολα καλα,μην ανησυχεις...
 #33058  από Νικος
 Τετ Ιούλ 07, 2010 3:35 am
όλες οι ωσεις στην φόρα, το χει ο μήνας φαίνεται :) , διπλωπία ήταν η τελευταια ώση που πέρασα , με λήψη κορτιζόνης επανήλθε στο 95-100%? σε 1,5 μήνα, και χωρίς να έπαιρνα πάλι πιστεύω θα επανερχόταν αλλά θα κανε κανένα 6μηνο, η πλάκα είναι όταν κοίταζα τον καθρέπτη με επερναν τα γέλια :laughing-rolling: να μην πω πως ήμουνα, καθόλου πλάκα δεν είχε από την άλλη η οδήγηση και ο υπολογισμός αποστάσεων απο τα παρκαρισμένα
 #33103  από aliki1985
 Τετ Ιούλ 07, 2010 1:23 pm
Σας ευχαριστω για το κουραγιο βρε παιδιά! Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω άλλη κορτιζόνη έχοντας μιλήσει με το γιατρό μου τώρα σύντομα..αλλά αν δεν υποχωρήσει σε μια βδομάδα θα τον πιέσω να πάρω! Αν και έχω να κάνω και το ΤΥSABRI κάπου την άλλη βδομάδα..ελπίζω να μην επηρεάζει.. Ποια οδήγηση νίκο μου..την έχω ξεχάσει όλες αυτές τις μέρες..σπίτι μένω..άντε και μέχρι το μπαλκόνι να βγω..με πιάνουν συχνά ζαλάδες οπότε δεν το ρισκάρω να βγω έξω..δεν έχει και τίποτα η τηλεόραση καλοκαιριάτικα!!Την ατυχία μου! :violence-pistoldouble: Θα τρελαθώ αν μου διαρκέσει περισσότερο.. :violence-hammer: