• DIATARAXES YPNOY

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #32444  από θεόδωρος27
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 1:06 am
ton teleytaio kairo mallon xronia den mporoysa na koimi8w eykola ton teleytaio xrono ayto epideinw8ike na fantasteite ta vradia emeina agrypnos olo to vrady sxedon
mia mera tyxaia rwtisa ton giatro moy an ayto einai apotelesma apo tin pa8isi
i apantisi itan nai moy eipe den mporoyme na to dior8wsoyme apla na pairnw ena ypnwtiko oxi iremistiko kai moy edwse to stilnox eytyxws me to xapi koimamai kapws giati alliws me evlepa na epefta katw apo tin exantlisi
 #32446  από Γιαννης62
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 1:27 am
ti prowlima echis k. de kimase ?pos esthanese?den nistasis?se enochli kati?se roto epidi k.ego pola chronia icha afto to prowlima .ascheto omos me tin pathisi.to elisa omos prin apo 5 chronia oristika.mipos otan xaplonis ,esthanese aschima ta podiasou i ta cheria?san na tinasode ?i kapos perierga ,ego leo ena mirmigiasma ,k. amesos petagese. pes akriwos ti estanese.an ine afto iparchi lisi.
 #32466  από βικυ
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 10:34 am
Γιαννης62 έγραψε:ti prowlima echis k. de kimase ?pos esthanese?den nistasis?se enochli kati?se roto epidi k.ego pola chronia icha afto to prowlima .ascheto omos me tin pathisi.to elisa omos prin apo 5 chronia oristika.mipos otan xaplonis ,esthanese aschima ta podiasou i ta cheria?san na tinasode ?i kapos perierga ,ego leo ena mirmigiasma ,k. amesos petagese. pes akriwos ti estanese.an ine afto iparchi lisi.
Γιαννη αυτα που περιγραφεις συμβαινουν σε εμενα!
Πες μου ......την λυση.
 #32475  από κωστας
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 12:19 pm
θεόδωρος27 έγραψε:ton teleytaio kairo mallon xronia den mporoysa na koimi8w eykola ton teleytaio xrono ayto epideinw8ike na fantasteite ta vradia emeina agrypnos olo to vrady sxedon
mia mera tyxaia rwtisa ton giatro moy an ayto einai apotelesma apo tin pa8isi
i apantisi itan nai moy eipe den mporoyme na to dior8wsoyme apla na pairnw ena ypnwtiko oxi iremistiko kai moy edwse to stilnox eytyxws me to xapi koimamai kapws giati alliws me evlepa na epefta katw apo tin exantlisi
φιλε θεοδωρε και'γω ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα!βεβαια μετε την επεμβαση κοιμαμαι σαν πουλακι,κανενα προβλημα!επισης θελω να σε ρωτησω αν παιρνεις μιορελ η σιρνταλουντ σαν μυοχαλαρωτικα πολυ καιρο!γιατι αν διαβασεις τις παρενεργειες θα δεις οτι ενω προκαλουν χαλαρωση σε μεγαλες δοσεις και με πολυχρονη θεραπεια προκαλουν εντονεςδιαταραχες υπνου!
 #32609  από θεόδωρος27
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 10:20 pm
giannh otan peftw na xaplwsw sxedon ayta poy eipes exw eidika to tinagma sto aristero podi moy tin dinei agria aytro apo oti moy eipan to lene klwno ase vevea tin yperentasi poy ais8anomai me synepeia olo to vrady na menw xagrypnos
 #32611  από θεόδωρος27
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 10:25 pm
oso gia ayto poy eipes kwsta sxetika me to miorel to epairna kai to pairnw einai o monos tropos na meiwsw tin spastikotita kai ta tinagmata sta podia giati eidika otan ekana to betaferon i spastikotita eixe ftasei sta ypsi
 #32620  από κωστας
 Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:36 pm
θεοδωρε αν θες δοκιμασε να μην παρεις την νυχτερινη δοση και παρε λιγο μαγνησιο που ειναι μυοχαλαρωτικο να δεις μηπως ειναι απο παρενεργεια του μυορελ!
 #32635  από passenger
 Παρ Ιούλ 02, 2010 12:46 am
Γιαννη θελεις να μας πεις τι εκανες και ελυσες το προβλημα? το εχω και γω και τον τελευταιο καιρο που εχει χειροτερευση και η κατασταση με την ΣΚΠ το εχω εντονοτερα. Πριν τις 2μιση δεν μπορω να κοιμηθω. Και εγω νιωθω τα ποδια πως να το πω σαν αβολα....και μυρμιγκιασμα, αλλα στο πρωσωπο. Πως ειναι σαν να σε γαργαλαει καποιος με φτερο και δεν μπορεις να κοιμηθεις, κατι τετοιο. Οπως καταλαβαινετε την αλλη μερα ειμαι χωμα. Δεν το εχω πει στο γιατρο μου, για να μου δωσει κατι, αλλα ειμαι συγουρος πως ειναι λογω της νοσου
 #32692  από litsa
 Παρ Ιούλ 02, 2010 2:56 pm
εμ να μην έχουμε και προβλήματα ύπνου???
εμ ,.... γίνεται?

λοιπόν, εγώ παιρνω μαγνήσιο... trofocard
πίνω και γάλα πριν κοιμηθώ...
δεν πινω καφε - φραπε κτλ ... επειδή όμως ειμαι εθισμένη φτιαχνω ενα νεροζούμι φραπέ δηλ στη μύτη του κουταλιού λιγο νες καφε...

αν δω οτι συνεχίζονται οι δυσκολίες τότε κόβω τον φραπέ ... και κοιμάμαι...

τα πόδια? με καίνε... αλλά αυτό συμβαίνει και προ σκπ δηλ απο φλεβίτη... κάθε βραδυ τα πλενω με νερό για να ειναι δροσερα!!

συτά τα ολίγα ...
 #119231  από μαρια83
 Σάβ Ιούλ 23, 2016 2:35 pm
Γειά σας και απο μένα. Από ό,τι βλέπω υπάρχουν και άλλοι γύρω μου που πάσχουν απο αυπνία. Σε μένα όλα άρχισαν πριν 3 μήνες περίπου με αυπνίες που διαρκούσαν 1 νύχτα. Κατα τη φάση της αυπνίας κοιμόμουν μόνο 1-2 ώρες γύρω στα ξημερώματα. Αυτα τα κρούσματα ήταν συνολικά 6-7. Απο την Κυριακή που μας πέρασε όμως η κατάσταση έχει γίνει εφιλατική για μένα σε σημείο που νομίζω πως καλύτερα είναι να πεθάνω παρά να ζω έτσι. Την Κυριακή κοιήθηκα 1 ώρα μόνο. Δευτέρα κανα μισάωρο. Την Τρίτη πήρα μισό stilpnox και κοιμήθηκα περίπου 6 ώρες (χαζο ύπνο όμως). Την άλλη μέρα είχα ίλιγγο, φοβερό πονοκέφαλο και διπλωπία (προφανώς απο το stilpnox). Απο την Τετάρτη έως και σήμερα Σάββατο έχω κοιμηθεί συνολικά 1 ώρα. Χτες το πρωί πηρα μισό stilpnox μπας και κοιμόμουν, αλλά δεν με έπιασε καθόλου. Δεν ξέρω τι να κάνω! Το σώμα μου αρχίζει και με εγκαταλείπει πια!!