• "Κατουρητικά Νέα"

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #1298  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Ιαν 30, 2009 8:52 pm
:lol: Μπορεί να σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε ένα εμπορικό κατάστημα και να χρειαστεί να "επισκεφθείτε" την τουαλέτα τους. Κανένας δεν θα σας το έχει επιτρέψει, παρά να υποθέσω ότι σας έχουν προτείνει να πάτε στο πλησιέστερο καφέ. Ομως, να ξέρετε ότι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να διαθέτουν την τουαλέτα τους σε ΑΜΕΑ και ΠΑΙΔΙΑ, γιατί αν δεν σας΄παρέχουν πρόσβαση μπορείτε να τους πάτε "γ...ώντας" δικαστικώς. Το έμαθα προσφάτως μετά από μεγάλο "χουνέρι" :oops: που έπαθα σε γνωστό κατάστημα εμπορίας ρούχων, επειδή δεν μου επετράπη ούτε εμένα ούτε του παιδιού μου. Μόλις λοιπόν σας προκύψει το γνωστό μας θέμα, ζητάτε απευθείας (γιατί δεν μας παίρνει και ο χρόνος) να μιλήσετε στον υπεύθυνο για να του πείτε ότι γνωρίζετε πως ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σας αφήσει. Αυτά για να μην μας τρέχουν αδίκως και να μην μας κάνουν να ντρεπόμαστε εμείς για βασικά μας δικαιώματα. Αϊ στα κομμάτια πια!
 #1306  από nikolaras
 Σάβ Ιαν 31, 2009 2:41 pm
Ti problhma k ayto me to katourima :P otan ebgena me tous filous m ka8e 30 lepta pigena gia katourima :D k me peirazan ta kwlopaida :P alla ayto dn to iksera gia to oti einai upoxrewmenh
 #1613  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Σάβ Μαρ 07, 2009 11:11 pm
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά:
Η ακράτεια που εμφανίζεται στη ΣΚΠ αφορά αποκλειστικά και μόνο τα ούρα; :oops:

Υπάρχει ενδεχόμενο να επεκτείνεται και <<αλλού>>; :oops: :oops: :oops:

Γνωρίζει κάποιος κάτι;;;;; :cry: :cry: :cry: :oops: :oops:
 #1635  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Μαρ 08, 2009 7:02 pm
Ναι υπάρχει περίπτωση! Δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες αλλά "παίζει κι αυτό". Και απ'ότι έχω κατά καιρούς διαβάσει, σε συνασθενείς με παρόμοιο θεματάκι προτείνουν οι γιατροί 1 ελαφρύ υποκλυσμό κάθε πρωί για την αποφυγή δυσάρεστων events.
 #1639  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Μαρ 09, 2009 1:08 am
Οχι βρε χαζούλη ;) ! Δεν ξέρω πολλά γι αυτό το θέμα. Απλώς είπα τι έχω διαβάσει ότι συνιστάται σε περιπτώσεις συνασθενών που αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο θέμα. Πρώτα μιλάμε όλοι στο γιατρό μας.
 #1645  από LL--MM
 Δευ Μαρ 09, 2009 7:21 pm
Kυρίως, τον(την) ρωτάμε πόσο πιάνει η δυσάρεστη αυτή κατάσταση στις επιτροπές... Όπως λενε και στα γαλλικά: "Δε χρειάζεται να σας το σχεδιάσω κι από πάνω... :x "
 #112606  από Dhmhtrhs
 Τετ Αύγ 12, 2015 7:47 pm
Προσφατα επισκεφθηκα το νοσοκομειο κομοτηνης και ο εκει ξανθιωτης ουρολογος μου εγραψε και παιρνω κατι σαν προφυλακτικα που δενουν με μια σακουλα στο μηρο και δεν εχεις κανενα προβλημα αρκει να ειναι ακριβως στο μεγεθος του πεους αλλιως μπορει να σσυμβει ατυχημα
 #112617  από Γιάννης
 Πέμ Αύγ 13, 2015 10:20 am
Υπάρχουν και πλενόμενα εσώρουχα απορροφητικά. Διαφημίζονται στην tv και κοστίζουν 25 γιούρια έκαστο.

Έχει δοκιμάσει κανείς;