• ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ..........................................

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29529  από dina
 Τρί Ιουν 08, 2010 2:43 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ :cry:
Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. :idea: ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ :cry: ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣΜΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ :P ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ :oops:

ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΝΗΣΙ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΑΣ ΚΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΚΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ,,,,,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ :?: .....ΚΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ :oops:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
 #29532  από Νικος
 Τρί Ιουν 08, 2010 4:07 pm
Ντινα μπορω να σου δώσω το ονομα του νευρολογου που με παρακολουθει στο Ε.Ντιναν. Αν εισαι απο Ηρακλειο γνωριζω και εκει καποιον πιστευω πως ειναι πολυ καλος . Στειλε μου π.μ αν ειναι
(δυστηχως για ΧΕΝΦΑ δεν ξερω πολλα :( )
 #29552  από Μαρία
 Τρί Ιουν 08, 2010 9:08 pm
Ντίνα μια γνωστή μου, μου έχει πει καλά λόγια για την Κα Τσιάρα στο Γεννηματά αλλά δεν γνωρίζω πόσο σύντομα μπορεί να σου κλείσουν ραντεβού...
 #29638  από Εύη Ξ
 Τετ Ιουν 09, 2010 1:45 pm
Θα ζητήσης να κλείσεις ραντεβού μόνο με την Κραγεωργίου όποτε και να είναι.Μήπως βγιαζόσουν για το ραντεβού?γιατι τα δικά της αργούν και 6 μήνες.Και μένα οι Καραγεωργίου με παρακολουθεί.Και όταν πας να κλείσεις κατευθείαν το επόμενο ραντεβού.
 #29700  από christos f
 Πέμ Ιουν 10, 2010 1:33 am
dina έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ :cry:
Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. :idea: ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ :cry: ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣΜΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ :P ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ :oops:

ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΝΗΣΙ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΑΣ ΚΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΚΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ,,,,,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ :?: .....ΚΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ :oops:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
 #29701  από christos f
 Πέμ Ιουν 10, 2010 2:34 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΙΝΑ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ Η ΚΑΡΑΓΕΟΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΝΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.Ο ΚΑΡΝΟΥΣΗΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΝΑ ΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΗΜΑΤΑ.ΗΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
 #30663  από Georgina
 Τετ Ιουν 16, 2010 1:39 pm
Ντίνα, θα σου έλεγα και εγώ να κλείσεις ραντεβού με την Καραγεωργίου και εκείνη στη συνέχεια να σε παραπέμψει σε κάποιον από την ομάδα της. Αξίζει να προσπαθήσεις. Αξίζουμε το καλύτερο και ακόμα και αν δεν αξίζουμε την ταλαιπωρία αυτή του ραντεβού ... καλό είναι να το παραβλέπουμε... για να είμαστε καλά.