• allagi kairoy

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #29438  από θεόδωρος27
 Δευ Ιουν 07, 2010 5:26 pm
kalispera se olous
mia aporia 8a i8ela na moy lysete an mporeite
posous apo esas epirreazei i allagi kairoy stin sklyrinsi?
egw pantws otan allazei o kairos den mporw na sta8w or8ios zalizomai, adynamia kai 8oloyra sta matia mazi me dyplopia keines tis wres den antexw ka8oloy
 #29441  από Genovefa®
 Δευ Ιουν 07, 2010 5:42 pm
Με τεντωνει η υγρασια...
Κατα τ'αλλα εννοειται οτι οταν εχει ηλιο, ειναι η καλυτερη μου.
Δεν με χωραει ο τοπος!
 #29444  από Genovefa®
 Δευ Ιουν 07, 2010 5:51 pm
Πολυ κακο μας κανει...!
Καθομαι μονο συγκεκριμενες ωρες και περνω και Vit-D Solgar...
Τις υπολοιπες ωρες προστατευομαι οσο μπορω.
 #29459  από catherina
 Δευ Ιουν 07, 2010 10:32 pm
μου αρεσει το καλοκαιρι, αλλα η ζεατη με τεντωνει, δεν μπορω απο τον πονοκεφαλο να σηκωσω κεφαλη, ειδικα μετα την ρεμπιφ τον τελευταιο μηνα που ζεστανε πεθαινω απο τον πονοκεφαλο. για τα αλλα συμπτωματα εχω τα ιδια με ολους σας νομιζω, ζαλη θολουρες κλπ.
 #29498  από ΡΕΝΑ
 Τρί Ιουν 08, 2010 10:31 am
Μία απο τα ίδια και εγώ...Θολούρα,ζάλη πονοκέφαλο,αδυναμία....δεν το μπορώ το καλοκαίρι.... :evil:
 #29502  από Νικος
 Τρί Ιουν 08, 2010 10:37 am
Εμενα πάλι με επηρεάζει η ωρα της ημερας και οχι ο καιρος (ανωμαλια το ξερω)
Το λατρευω το καλοκαιρι :oops:
 #29689  από geor.gia
 Τετ Ιουν 09, 2010 10:32 pm
Με τη ζεστη εντονη εξαντληση σε βαθμο κακουργηματος θα ελεγα.... νυσταζω τρομερα τη μερα και το βραδυ βρυκολακιαζω, θολουρα οπως ειπατε και σεις και μια ελαφρια ζαλη. αληθεια αυτο το solgar .....κατι, τι ειναι και σε τι βοηθαει? :?
 #29694  από Ευτυχία
 Τετ Ιουν 09, 2010 11:41 pm
geor.gia έγραψε:Με τη ζεστη εντονη εξαντληση σε βαθμο κακουργηματος θα ελεγα.... νυσταζω τρομερα τη μερα και το βραδυ βρυκολακιαζω, θολουρα οπως ειπατε και σεις και μια ελαφρια ζαλη. αληθεια αυτο το solgar .....κατι, τι ειναι και σε τι βοηθαει? :?

Η solgar είναι εταιρεία -απο τις πιο αξιόπιστες, λένε- που εχει διάφορα σκευάσματα, βιταμίνες κλπ.
απ'αυτήν πίνω το evening primrose oil

αναφορικά με την αλλαγή του καιρού... τι να πω...πότε είμαι φουλ ενέργεια κ πότε σέρνομαι.. δε ξέρω αν φταίει ο καιρός γι'αυτό...
 #29732  από panos59
 Πέμ Ιουν 10, 2010 10:42 am
και εγώ, με τη ζέστη, δεν τα πάω καθόλου καλά!
όταν ζεστάνει ο καιρός σέρνομαι ....
Τη λιακάδα την αποφεύγω ... σκιά και καπελάκι!
Όσο για καύσωνες .. δεν το συζητώ .....Λιώνω, σβύνω (κι ας μην ήμουνα ποτέ ..βουτυρομπεμπές ...!!)
Δεν ξεχνάω αυτό που κάποτε διάβασα για την ΣΚΠ "την χαρακτηρίζει δυσανεξία ζέστης" :!:
Εδώ, ακόμα και με μικροδέκατα 37,3 oC .... γίνομαι ράκκος, λες και βγαίνω από την πρίζα .....
Κλιματιστικό λοιπόν (για τη ζέστη) και Depon (για να αποφεύγω ακόμα και τα δεκατάκια πυρεττού ...)
....
Άλλη μία Αχίλλεια Πτέρνα ...
:x