• Τι συμβαίνει τελικά?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29015  από Maraki28
 Παρ Ιουν 04, 2010 3:19 pm
Παιδιά προχθές βγήκαν τα αποτελέσματα της παρακέντησης. Πήγα λοιπόν στο γιατρό και μου είπε ότι αφού η παρακεντηση είναι καθαρή δεν μπορούμε εχοντας υπόψην μόνο τις 3 εστίες της μαγνητικής να πούμε ότι έχω ΣΚΠ αφού όλες οι άλλες εξετάσεις μου είναι εντάξει.
Όλα καλά θα μου πεις, ναι αλλά εγώ του είπα ότι έχω αδυναμία αρκετή και ότι εδω και μια βδομάδα περίπου πονάει πολύ το πόδι μου και το νοιώθω δύσκαμπτο ειδικά όταν κατεβαίνω ή ανεβαίνω σκάλες. Μου απάντησε ότι ο πόνος δεν έχει καμια σχέση με την ασθένεια και ότι δεν έχει τέτοιο σύμπτωμα, να συνεχίσω να παίρνω κάτι φάρμακα για την κόπωση για άλλους δυο μήνες και αν δε μου περάσει να δω κάποιον ψυχίατρο. Η επόμενη μαγνητική θα γίνει τέλος του χρόνου.
Πείτε μου την άποψή σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον απο εσάς?
Να συνεχίσω να το ψάχνω ή να το αφήσω? Ανησυχώ που συνεχίζω να νοιώθω έτσι χάλια και που η μαγνητική μου έχει εστίες.
 #29017  από litsa
 Παρ Ιουν 04, 2010 3:44 pm
και ο γιατρός θέλει ψυχίατρο!!!!! :D

να σου πω μια αλήθεια.. ούτε και αυτός ξέρει ακόμα.... και αντί να το πει ευθέως λεει ότι ο πόνος δεν εχει σχεση...

και μενα με πονους ξεκίνησε και μαλιστα αδικαιολογητους...!!

εγώ αυτό που εχω να σου πω ειναι ξεκουράσου, ηρέμησε και ασε το χρόνο να σου δείξει... - και σου ευχομαι να σου δειξει μόνο τα καλύτερα!!!

τα χειρότερα μας τα προκαλούν με τις ανοησιες τους οι γιατροι... και μενα καθαρή μου βγηκε η παρακέντηση -ετσι τουλαχιστον μου ειπαν-

ζήσε τη ζωούλα σου και μην αγχωνεσαι... μόνο να προσέχεις
και ερχεται και η χενφα ...
 #29018  από Genovefa®
 Παρ Ιουν 04, 2010 3:56 pm
Συμφωνω με την litsa...
Και εμενα ο 1ος νευρολογος με εστειλε να κανω νευροφυσολογικο ελεγχο, γιατι θεωρουσε οτι στα 25 μου χρονια, εριχνα μποϊ και γι'αυτο ειχα αδυναμια στο ποδι...

Μερικοι ανθρωποι περνανε πολυ δυσκολα.Δειξ'τε κατανοηση!
 #29026  από Μαριάννα
 Παρ Ιουν 04, 2010 5:28 pm
[quote="Maraki28"]Παιδιά προχθές βγήκαν τα αποτελέσματα της παρακέντησης. Πήγα λοιπόν στο γιατρό και μου είπε ότι αφού η παρακεντηση είναι καθαρή δεν μπορούμε εχοντας υπόψην μόνο τις 3 εστίες της μαγνητικής να πούμε ότι έχω ΣΚΠ αφού όλες οι άλλες εξετάσεις μου είναι εντάξει.
Όλα καλά θα μου πεις, ναι αλλά εγώ του είπα ότι έχω αδυναμία αρκετή και ότι εδω και μια βδομάδα περίπου πονάει πολύ το πόδι μου και το νοιώθω δύσκαμπτο ειδικά όταν κατεβαίνω ή ανεβαίνω σκάλες. Μου απάντησε ότι ο πόνος δεν έχει καμια σχέση με την ασθένεια και ότι δεν έχει τέτοιο σύμπτωμα, να συνεχίσω να παίρνω κάτι φάρμακα για την κόπωση για άλλους δυο μήνες και αν δε μου περάσει να δω κάποιον ψυχίατρο. Η επόμενη μαγνητική θα γίνει τέλος του χρόνου.
Πείτε μου την άποψή σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον απο εσάς?
Να συνεχίσω να το ψάχνω ή να το αφήσω? Ανησυχώ που συνεχίζω να νοιώθω έτσι χάλια και που η μαγνητική μου έχει εστίες.[/quot

Τα ίδια έιπαν και στον άντρα μου το 2008 (διαγνωσμενος απο το 2004) όταν έκανε την παρακεντιση και άλλες εξετασεις οι οποιες ήταν καλές και είχε 3 εστίες ανενεργες αλλά χειροτερευε και του είπαν οτι δεν μπορουν να του δωσουν θεραπεια γιατι συμφωνα με τα κριτηρια δεν είναι ΣΚΠ αλλα που χειροτερευε δεν έλεγαν τιποτα Και πέρασαν τα χρόνια και όπα εμφανιστηκαν και άλλες 2 εστιες(2010) και τωρα λενε ειναι με το νομο ΣΚΠ Τι μας λένε καλε Και του είπαν για Τυσαμπρι
Αυτο που θα σου πω εγω είναι αυτο που θα έλεγα και στον άντρα μου να το κάνει Μη περιμενεις και κάνε την εξεταση για ccsvi Μακαρι να το ήξερα χρονια πιο μπροστα
 #29032  από alexia
 Παρ Ιουν 04, 2010 6:49 pm
litsa έγραψε:και ο γιατρός θέλει ψυχίατρο!!!!! :D
...ξεκουράσου, ηρέμησε και ασε το χρόνο να σου δείξει...
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΗΡΕΜΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙΣ...ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!
ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
 #29037  από κωστας
 Παρ Ιουν 04, 2010 8:55 pm
μια απο τα ιδια και'γω 3 εστιες αρνητικα αποτελεσματα η παρακεντηση...!χαλαρωσε μαρακι θα δειξει...
 #29487  από kate2002
 Τρί Ιουν 08, 2010 9:53 am
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Σάβ Ιούλ 28, 2012 11:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #29490  από Νικος
 Τρί Ιουν 08, 2010 10:02 am
Καλα τι γινεται??????????????? Μας εκδικείται η φυση επειδη εχουμε αυξησει τον μεσο ορο ζωης??
kate εισαι η πιο κατάλληλη να του λύσεις οτι απορίες εχει θα χει πελαγωσει τωρα
 #29493  από kate2002
 Τρί Ιουν 08, 2010 10:14 am
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Σάβ Ιούλ 28, 2012 11:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #29537  από Vasso
 Τρί Ιουν 08, 2010 5:10 pm
Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι ύπουλοι. Όχι μόνο για νευρολογικές παθήσεις. Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε τι συμβαίνει. Τα περιστατικά καρκίνων, με οποιαδήποτε μορφή έχουν αυξηθεί ραγδαία. Ίσως να φταίει ο τρόπος ζωής μας, ίσως η φύση να μας εκδικείται, ίσως ... Τι να πω; Καλό κουράγιο σε όλους μας.