• ΠΟΝΟΣ!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #28501  από Maraki28
 Παρ Μάιος 28, 2010 5:07 pm
Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι μήπως τυχών έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς ή απλά είναι ένα τυχαίο γεγονός.
Εδώ και κάποιες μέρες κατά τη διάρκεια της μέρας με πονάει πολύ το πόδι μου απο το γόνατο και κάτω και μερικές φορές μουδιάζει. Άλλες φορές περνάει μόνο του άλλες όχι, απλά προσπαθώ να πίνω όσο το δυνατόν λιγότερα παυσίπονα. :cry:
Και κάτι ακόμα, εδώ και τρεις μέρες μου εμφανίζεται συνέχεια στο μάτι κάτι σαν υγρή παχύρευστη άσπρη τσίμπλα και μου θολώνει την όραση χώρια ότι με ενοχλεί πάρα πολύ. Το βγάζω σιγά σιγά με μπατονέτα αλλά μετά απο μερικές ώρες αυτό εκεί πάλι.

Συγνώμη αν σας κούρασα περιμένω νέα! ;)
 #28502  από Ευτυχία
 Παρ Μάιος 28, 2010 5:19 pm
αχ κοπέλα μου... σα να περιγράφεις αυτό ακριβώς που περνάω κ γω τη τελευταία εβδομάδα -εκτος το παχύρρευστο υγρο στο μάτι - πολυ πόνος κ βαρύ κ άκαμπτοι σχεδόν οι μυς του ποδιου..ολου του δεξι ποδιου..οχι μονο γάμπα.. σήμερα μονο μπορώ να πω οτι εχω ψιλοσυνελθει

κάπου μεσα στο φόρουμ διάβασα οτι τα όποια συμπτώματα έχουμε απο ms επιδεινόνται απλώς με τη ζέστη
θέλω να πιστεύω λοιπόν οτι εχει να κανει με τη ζεστη , τιε ενέσεις, κ τη κουραση κ οτι ειναι περαστικό

που θα είναι περαστικο ;)

τωρα για το υγρό στο μάτι σου μπορει να είναι μια επι..επεπ.επεπι πώς το λενε?? επιπεφυκύτιδα?? ξέρεις , απο ατμόσφαιρα, γύρη, αλλεργικό τελοσπάντων..εμενα με πιάνει καθε Ανοιξη

το οτι σου είπα βέβαια τη δικιά μου περίπτωση δε σημαίνει οτι θα το αφήσεις χωρις να το ψάξεις

ολα θα πάνε καλά ;) :)
 #28504  από Maraki28
 Παρ Μάιος 28, 2010 5:28 pm
Ευχαριστώ Ευτυχία μου να'σαι καλά. Να ξέρεις ότι η επεφυκίτιδα έχει τσούξιμο και δάκρυσμα κάτι που εγώ δεν έχω. Any way.
Ούτε τις ενέσεις έχω ξεκινήσει ακόμα θεραπεία δηλαδή γενικότερα. Ο γιατρός μου είπε ότι 90% έχω ΣΚΠ με βάση τη μαγνητική μου και τα συμπτώματα που έχω αλλά πρέπει να βγουν οι εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα της παρακέντησης τα οποία τα περιμένω μέρα με τη μέρα.
Όμως κάθε μέρα με ποιάνει και κάτι καινούριο που δεν ξέρω αν είναι τυχαίο γεγονός ή μου συμβαίνει επειδή έχω νοσήσει. Εσύ παίρνεις παυσίπονα όταν πονάς?
 #28506  από Ευτυχία
 Παρ Μάιος 28, 2010 5:43 pm
ειλικρινά δε ξέρω να σου πω αν είναι τυχαίο γεγονός ή αν αποτελει σύμπτωμα της ασθένειας

στη δικιά μου περίπτωση εχω πειστει οτι ολα τα "κουλα" που νιώθω κατα καιρούς (πόνοι, κόπωση μουδιάσματα, "ηλεκτρικά τσιμπήματα" σα να με περνάει ρευμα κλπ κλπ) προέρχονται απο την ms

παυσίπονα?! ..ασε ..ναι..παίρνω αλλα μόνο τα της παρακεταμόλης
ο γιατρός μου λεει μονο depon που είναι ελαφρυ κ μπορώ να πάρω παραπάνω απο ενα αν ζορίζομαι πολυ

δε θελω να σε ..καθοδηγήσω ή να σε παραπλανήσω κ γι'αυτο σου ξανα λεω καθε περίπτωση είναι μοναδικη κ αν ενοχλείσαι πολυ απο οτιδήποτε καλυτερα να πάρεις τηλ το γιατρό σου ή να σου απαντήσουν οι περισσότερο έμπειροι στο φόρουμ καθως κ γω είμαι "κανουργια" στην ασθενεια

πάντως
ολα θα πάνε καλα , το πιστεύω
:)
 #28510  από Maraki28
 Παρ Μάιος 28, 2010 6:04 pm
Το θέμα είναι ότι όλα τα συμπτώματα που περιγράφεις τα έχω κι εγώ οπότε ξέρω ακριβώς πως είναι.

Ελπίζω και σε σένα να πάνε όλα καλά! :lol:
 #28524  από soulla
 Παρ Μάιος 28, 2010 8:49 pm
γεια σου μαράκι καλοσώρησες και οι δικοί μου πόνοι είναι όπως τους περιγράφεις :oops: έχεις 90 τοις εκατόν όμως διάγνωση για αυτό σου εύχομαι να μην είναι και να περάσουν οι πόνοι σου
αν η διάγνωση σου είναi τελικά σκπ θα κάνεις και εσύ υπομονή και αν ο θεός θέλει και η επιστημη σταματήσει να σηκώνει ψηλά τα χέρια θα μείνουμε σταθεροί και χωρίς πόνους
καλή συνέχεια
 #28525  από Maraki28
 Παρ Μάιος 28, 2010 8:55 pm
Καλή συνέχεις και σε σένα Σούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Θα είμαστε σε επαφή! :)