• επιτροπη ικα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #28310  από MAPA
 Τετ Μάιος 26, 2010 11:35 am
καλημερα μετα απο αρκετο καιρο!!
σημερα απεκτησα προσβαση...(προβλημα με δικτυο)
Σημερα περασα απο επιτροπη ικα για το επιδομα παραπληγιας και οι απιστευτοι μου ειπαν οτι ειμαι καλα αφου δουλευω και την ιντερφερονη την παιρνω για προληπτικους λογους!!!
Με εκοψαν με λιγα λογια !περιμενω το επισημο εγγραφο για να κανω ενστανση...
 #28314  από geor.gia
 Τετ Μάιος 26, 2010 11:54 am
MAPA έγραψε:καλημερα μετα απο αρκετο καιρο!!
σημερα απεκτησα προσβαση...(προβλημα με δικτυο)
Σημερα περασα απο επιτροπη ικα για το επιδομα παραπληγιας και οι απιστευτοι μου ειπαν οτι ειμαι καλα αφου δουλευω και την ιντερφερονη την παιρνω για προληπτικους λογους!!!
Με εκοψαν με λιγα λογια !περιμενω το επισημο εγγραφο για να κανω ενστανση...
προληπτικα η ιντερφερονη???????????? :o τι να πω..... μακαρι να μπορεσεις να τους ............. με την ενσταση!!!!!
 #28400  από Εύη Ξ
 Πέμ Μάιος 27, 2010 1:32 pm
Μην το αφήσεις το δικαιούσε το επίδομα και μόνο με την γνωμάτευση.
Στην επιτροπή υπήρχε νευρολόγος?
Αν όχι στην ένσταση να το γράψεις γιατί συνήθως στις επιτροπές είναι άσχετη γιατροί με την πάθηση.Αν ξανα περάσης επιτροπή έχεις δικαίωμα να ζητήσης να υπάρχει νευρολόγος.
Μπες στο disabled.gr και θα κατατοπιστής λεπτομερός για το τι χρειάζεται σε αυτές τις παθήσεις και σε ποιο νόμο υπάγονται.
 #28404  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Μάιος 27, 2010 2:02 pm
τι μου θύμισες τώρα...το 2007 είχα περάσει επιτρόπη και εγω και με λίγα λόγια μου είπαν ότι δεν εχω τίποτα αφου περπατάω....και ότι οι εστίες στον εγκεφάλο μου δεν σημαίνουν και κάτι και ότι και αυτοί μπορεί να εχουν.... :shock: :shock: ναι αλλά εγώ τους λέω δεν βλέπω απο το ένα μάτι μου....στα "τέτοια" τους....το αποτέλεσμα μου εστειλαν ενα χάρτι μετά που εγραφε ότι "είμαι ανάπηρη λόγω της παθησης μου απο 31/08/2007-31/08/2008...και ότι δν δικαιούμε το επίδομα....
θα το κυνήγαγα γιατί το να βάζουν ταμπέλες σε ανθρώπους (βλέπε "ανάπηρη") είναι εύκολο...το να δώσουν επιδόματα δύσκολο..άλλα έμαθα ότι είμαι εγκυος....και το άφησα..... Σκέφτομαι να ξαναπροσπαθήσω κάποια στιγμη.....
 #28480  από MAPA
 Παρ Μάιος 28, 2010 11:23 am
Να το κάνεις...είναι απαράδεκτοι οι ανθρωποι
ασε που μου εκαναν πλακα τυπου σοβαρά εισαι 46??δε σου φαίνεται!!!
Δε θα τους αφησω ,με το που θα μου ερθει η επισημη απαντηση παω για ενστανση και εμαθα οτι η επιτροπη στις ενστανσεις ειναι με διαφορετικη συνθεση
Δεν υπηρχε νευρολογος,φωναξαν εναν αλλο γιατρο προφανως νευρολογο και μου ειπε αυτες τις αηδιες οτι ειμαι καλα!!κι οτι προληπτικα παιρνω την ιντερφερονη...δεν του ειπα βεβαια να αρχισει και ο ιδιος για προληπτικους λογους! και αυτο μου αφησε ενα απωθημενο:)) :lol:
 #28486  από Nick
 Παρ Μάιος 28, 2010 11:56 am
Όταν περνάτε επιτροπή είσαστε μόνοι σας? Θέλω να πω όταν περάσει επιτροπή ο άντρας μου θα είμαι κι εγώ μέσα μαζί του ή θα μου πουν να περάσω έξω? Γιατί θέλω να είμαι κι εγώ, να συμμετέχω, να ακούσω αυτά που θα τον ρωτήσουν και αυτά που θα του πουν.
Και φυσικά από την αρχή έχω υπ'όψην μου να ρωτήσω ποιός εκ της επιτροπής είναι ο νευρολόγος, αν υπάρχει φυσικά.
 #28623  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 29, 2010 6:05 pm
Κανονικά αυτο επιτρέπεται, στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να εφεύρουν για ν μας κάνουν τη ζωή δύσκολη... Την ερώτηση όμως άστην είναι δεδομένο ότι κάποιο νερολόγο έχουν, διότι η σύσταση της επιροπής κανονικά, γινεται σε αυτ΄τη βάση, δηλ. όσων ΛΕΣ ότι έχεις... Μετά αποφασίζουν αυτοί τί έχεις πραγματικά :evil:
 #28624  από βικυ
 Σάβ Μάιος 29, 2010 6:08 pm
Εγω παιδια και τις δυο φορες που περασα επιτροπη υπηρχε νευρολογος.
 #35472  από MAPA
 Τρί Αύγ 03, 2010 11:35 am
Παιδιααα περναω βθμια 24-8.Θελω ευχες!!!
Να δω τι θα μπουρδες θα ακουσω παλι...
 #35510  από Π.Μ79
 Τρί Αύγ 03, 2010 4:50 pm
Εύχομαι κάθε επιτυχία :)