• Laser στα μάτια "PRK"

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #27453  από Aposperitis
 Παρ Μάιος 14, 2010 6:09 pm
Τελικά έκανα την επέμβαση για τη μυωπία εδω κ 2 μήνες περίπου.
Δόξα το Θεό όλα μέχρι σήμερα πήγαν καλά, αν και είχα πολλές "σκέψεις" πριν.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει κάτι για την επέμβαση είμαι εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Καλό απόγευμα σε όλους.... :)
 #27572  από Μαρία
 Κυρ Μάιος 16, 2010 4:54 pm
Καλησπέρα Aposperiti!!!

Το σκέφτομαι και γω πολύ καιρό να κάνω την επέμβαση αλλά δεν το έχω πάρει ακόμη απόφαση.
Έχω όμως και μια απορία.
Όταν κάνω υποτροπή μου ανεβαίνει η μυωπία, σταδιακά αποκαθίσταται η όραση αλλά την τελευταία φορά μου άφησε 0,50 βαθμό και σκεφτόμουν αν αυτή η αυξομείωση κατά την υποτροπή δημιουργεί πρόβλημα.
Εσύ πριν κάνεις την επέμβαση ρώτησες το νευρολόγο σου;
 #27581  από Aposperitis
 Κυρ Μάιος 16, 2010 8:13 pm
Καλησπέρα.
Όντως θέλει πολύ σκέψη χρόνια μου πείρε...
Ρωτησα τη νευρολόγο και μου πρότεινε κάποιους οφθαλμίατρους, ωστε να μην με δουν σα πορτοφόλι αλλά σαν άνθρωπο με Σ.Κ.Π.Το έψαξα κ λίγο στο internet και τελικά αφού κανείς δεν μου πε οτι η επέμβαση επηρεάζει την πάθηση την έκανα. ( βεβαίως το θέμα αγχους κ.τ.λ. το αναφέρουν όλοι απλώς μου ανέφεραν οτι οποιαδήποτε υποτροπή δεν θα οφείλεται απο αυτο καθε αυτό το επεμβατικό μέρος).

Για το θέμα που μου ανέφερες δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατι η μυωπία είχε σταθεροποιηθεί πολλά χρόνια είμαι 28 κ δεν είχα πρόβλημα με τα μάτια πέραν του θολώματος-κοκκινίσματος-τσίμπλες μετα την ένεση για λίγο...

ΥΓ.Δεν σε πολυ βοήθησα, αλλά οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχεις μη διστάσεις... :!: :!: :!:
 #28092  από Μαρία
 Κυρ Μάιος 23, 2010 3:13 pm
Σ ευχαριστώ πολύ aposperiti!
Θα το ψάξω λίγο και νομίζω ότι θα την πάρω την απόφαση ;)
 #47999  από kath
 Σάβ Φεβ 12, 2011 6:25 pm
Aposperitis έγραψε:Τελικά έκανα την επέμβαση για τη μυωπία εδω κ 2 μήνες περίπου.
Δόξα το Θεό όλα μέχρι σήμερα πήγαν καλά, αν και είχα πολλές "σκέψεις" πριν.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει κάτι για την επέμβαση είμαι εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Καλό απόγευμα σε όλους.... :)

Πολλα thanks, για ο,τι ειναι θα σε ρωταω γιατι δεν ειναι κ η ευκολοτερη αποφαση
 #48010  από NikoleScully
 Κυρ Φεβ 13, 2011 6:32 pm
Καλησπερα.....
Και εγω το σεκφτομαι να κανω λειζερ αλλα το σκεφτομαι πππππαααααρρρραααααα πολυ!!!!!
Καταρχην του 08 μου ειχε ανεβει για 0,25 βαθμους αλλα νομιζω πως και τωρα μου εχει ανεβει ολιγον,πρεπει να παω να το κοιταξω,αυτο που θεκω να ρωτησω εγω , ειναι ποναειι?????!!!!Ποσο στοιχιζει ..?Και σε ποσο καιρο αισθανοσουν φυσιολογικα τα ματια σου,εννοω,βγηκες αμεσως στον ηλιο,μπορουσες να τα τρυψεις ανετα....
Το σκεφτομαι πολυ αλλα φοβαμαι...... :think: