ebg έγραψε:ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ;κανονικα οπως τα τραγουδια
Σκλήρυνση κατά πλάκας
ebg έγραψε:ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ;κανονικα οπως τα τραγουδια
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:ΟΥΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ. ΒΟΗΘΕΙΑ!ebg έγραψε:ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ;κανονικα οπως τα τραγουδια
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:ebg έγραψε:ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ;κανονικα οπως τα τραγουδια
ebg έγραψε:επιλεγεις το βιντεο που θελεις ,κανεις δεξι κλικ πανω που λεει τη διευθυνση κ κανεις επικολλησηΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:ΟΥΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ. ΒΟΗΘΕΙΑ!ebg έγραψε:ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΒΙΝΤΕΟ;κανονικα οπως τα τραγουδια
geor.gia έγραψε:αν μου επιτρεπεται μια μικρη παρεμβαση, παλια απο το you tube καναμε αντιγραφη μια ειδικη διευθυνση που τωρα δε την εμφανιζει.αυτο που ανεβασα λεσ?
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:οχι. απλα θυμομουν τον τροπο πριν αλλαξει η σελιδα του you tube.geor.gia έγραψε:αν μου επιτρεπεται μια μικρη παρεμβαση, παλια απο το you tube καναμε αντιγραφη μια ειδικη διευθυνση που τωρα δε την εμφανιζει.αυτο που ανεβασα λεσ?
geor.gia έγραψε:βασιλη αυτο το τραγουδι που ανεβασα λεσ?ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:οχι. απλα θυμομουν τον τροπο πριν αλλαξει η σελιδα του you tube.geor.gia έγραψε:αν μου επιτρεπεται μια μικρη παρεμβαση, παλια απο το you tube καναμε αντιγραφη μια ειδικη διευθυνση που τωρα δε την εμφανιζει.αυτο που ανεβασα λεσ?