• AVONEX

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #27125  από Giota
 Κυρ Μάιος 09, 2010 3:21 pm
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ avonex 2 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΚΟΜΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΤΕ?KAI EKTOS ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΩ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ?
 #27128  από κωστας
 Κυρ Μάιος 09, 2010 4:11 pm
δυστηχως φιλη γιωτα το avonex εχει πολλες παρενεργειες μερικες φορες δεν παλευεται!εγω εκανα 3,5 μαρτυρικα χρονια μπορει να μειωθηκαν οι εστιες βεβαια αλλα ποτε δεν την συνηθησα!εσυ εισαι στην αρχη το ποιο πιθανο ειναι να την συνηθησεις,και'γω στην αρχη ενιωθα κομμενος χωρις να εχω ορεξη για τιποτα ασε που ειχα και υψηλο πυρετο!κανε υπομονη και ολα θα πανε καλα!!!
 #27131  από Giota
 Κυρ Μάιος 09, 2010 4:57 pm
EYXAΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΥΡΕΤΟΥΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ
 #27132  από georgeand
 Κυρ Μάιος 09, 2010 5:11 pm
Giota έγραψε:EYXAΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΥΡΕΤΟΥΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ
την εκανες στο χερι αν ναι
την επομενη φορα δοκιμασε στον γλουτο
 #27133  από Giota
 Κυρ Μάιος 09, 2010 5:21 pm
ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ. ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΡΕΤΟ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΣΧΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΙΑΣΙΜΟ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΠ?
 #27134  από georgeand
 Κυρ Μάιος 09, 2010 5:34 pm
Giota έγραψε:ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ. ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΡΕΤΟ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΣΧΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΙΑΣΙΜΟ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΠ?
ειναι ασχετο με την σκπ και εμενα ποναει στο υψος του αριστερου τραπεζοηδη μεχρει τον αυχενα κατι σαν τζιμπιες και μετα μουδισμα αλλα ειναι τελιος ασχετο με σκπ δοκιμασε norgecic EINAI ΜΥΟΧΑΛΑΡΟΤΙΚΑ και βηθανε αλλα ρωτα και ενα ορθοπεδικο
 #27135  από mortal_engine
 Κυρ Μάιος 09, 2010 6:00 pm
Giota, η κατάθλιψη είναι η συνηθέστερη παρενέργεια του Avonex. Περισσότερες παρενέργειες δες εδώ:
http://www.drugs.com/sfx/avonex-side-effects.html

Το χέρι δεν φαίνεται να εντάσσεται σε αυτές. Σε κάθε περίπτωση, πολλά ανεξήγητα θα συμβαίνουν όσο δεν εξετάζεσαι για ΧΕΝΦΑ, εκτός και αν το έχεις κάνει, δε γνωρίζω.
Περαστικά εύχομαι.