• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90578  από κατερινα 55
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:17 pm
Αποτέλεσμα συνάντησης..

Ίπι ίπι ούμε ,σας ευχαριστούμε... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Ίπι ίπι άτε,να μας ξαναπάτε... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #90580  από κατερινα 55
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:23 pm
Ωχχχχχχχχ!!!!Κι εγώ νόμιζα ότι ο billios πήρε την νταμιζάνα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #90581  από Μιμικαμ
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:31 pm
Ολοι πήραμε το κάτι τις μας.....εγώ πάντως τσάκισα τα γλυκά.....λες αυτό να ευθύνεται για την κατάστασή μου?????? τί έγενε, το ξεπροβόδησες το κορίτσι μας??????? καλό του ταξίδι και χαρήκαμε που το γνωρίσαμε και απο κοντά..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #90582  από κατερινα 55
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:36 pm
Ναι Μιμίκαμ,την ξεπροβόδισα την Κρητικοπούλα μας.Καλό ταξίδι νάχει.Ευχάριστη,πολύ ευχάριστη έκπληξη.
 #90583  από billios
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:37 pm
Τα τραπεζια μας γεμισαν απο αρκετες γωνιες της ελλαδας,και τι δεν ειχε,καινουργια ατομα και παλια που ειχαμε κανει αμαν και πως να δουμενε.Επεσαν γλυκακια διαφορων ορεξεων στο τραπεζι [γεια σου Κατερινακι με τα ωραια σου] και στο καπακι μας σερβιρε ρακι [ναμα] με φυστικια η κρητικοπουλα [εξαιρετικη] που εγραψε χιλιομετρα για να ερθει οπως επισης η Σοφια [με το χαμογελο παντα στα χειλη] που ηρθε απο τα ψηλα.
Ενταξει λεμε...τι να λεμε...ολο το χαρτι.
Η Μαρια κλασικα να μου κουναει το δαχτυλο :-D ,ο Γιαννης ειχε ετοιμες τις κρεμαλες ,ο Κωστας ειχε ετοιμασει ενα αναμνηστικο για την περισταση και βασικα εχω ξεχασει κι αλλα πολλα.
Αβαδιστα Αβασανιστα Αβιαστα και με αβανταζ χιλιων κυβικων για την επομενη συναντηση που πρεπει να γινει Σαββατο επιτελους.
Εγω εκατσα 4ωρες και δεν προλαβα να μιλησω με ολα τα παιδια και βασικα δεν χορτασα.
 #90586  από elena
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:41 pm
:greetings-waveyellow:

Οι φωτογράφοι είχαν αποκλειστεί :teasing-neener: ......η λεωφόρος Κηφισσίας και αυτή αποκλεισμένη από το μποτιλιάρισμα........ :teasing-neener:
οι security στην πόρτα....ξέρετε να μην μπαίνει κανείς....γενικά έγινε ένας χαμός!!!!!

Ήμουν στην φωτογράφηση.....ωχ λάθος!στην συνάντηση ήθελα να πω.... ;) και περάσαμε πολύ όμορφα!
Δεν ξέρω για τους άλλους,αλλά εγώ εκτός από ρακί (που έφτασε από την Κρήτη παγωμένη)έφαγα και τα συνοδευτικά της ....όπως φιστίκια και σκαλτσούνια με μυζήθρα γλυκιά νομίζω....έφαγα τσουρέκι από τα χεράκια της μανούλας της Γεωργίας....σοκολατάκια από την LL-MM ,και επίσης κάτι γλυκά που είχε φτιάξει η Κατερίνα (ο μπαμπάς? όλα τα λεφτά)και ένα άλλο γλυκό που κάτω είχε γεμιστά μπισκότα ,κρέμα ,και σαντιγί(δεν ξέρω πως το λένε).το οποίο το ξεκίνησε ο Πάρις και το αποτελείωσα εγώ.... :) μετά έφαγα μια σκέτη σαλάτα....είμαι της υγιεινής διατροφής! :teasing-neener:

anyway.....όλοι και όλα καλά !οι εντυπώσεις .........μμμμμμμμμμ.....καλούτσικοι είναι μωρέ!
πλάκα κάνω!ένα πράγμα θα πω μόνο....η κάθε αγκαλιά που ανταλλάξαμε μεταξύ μας ήταν τόοοοσο ειλικρινής ,τόσο γεμάτη,τόσο τρυφερή ......σας ευχαριστώ!! :greetings-waveyellow:
 #90588  από κατερινα 55
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:45 pm
Εδώ να συμπληρώσω ότι, χάρηκα που γνώρισα την Έλενα : :greetings-waveyellow: ,την Γεωργία από Χαλκίδα :greetings-waveyellow: ,τον Ανδρέα(τα α με άλφα κεφαλαίο ;) ) :greetings-waveyellow: ,τον al Bandy :greetings-waveyellow: ,τον mitsos :greetings-waveyellow: ,και τον Σταμάτη ,μελλοντικό μέλος του φόρουμ :greetings-waveyellow:.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17