• Απορία για τα ΚΕΠΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #79265  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:30 am
Hristos! έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
basilis361 έγραψε:Φιλε Hristos ,απο οτι καταλαβα εχεις μπλεξει και εσυ ,με τα ΚΕΠΑ και τις γνωματευσεις που βγαζουν ,οι οποιες βαση των ασφαλιστικων ταμειων δεν ειναι πληρως κατατοπιστικες για αυτους ,εγω παρεκαμψα τους πρωτους ανευθυνουπευθηνους που συναντησα και απευθηνθηκα στους πιο υψηλοβαθμους απο αυτους και για την ωρα ,εχω κανει την δουλεια μου κατα το ημισυ και επεται συνεχεια ....
Αν μπορεις προσπαθησε και εσυ να κανεις κατι παρομοιο ,μηπως βρεις καποια ακρη ..
Παντως γενικα ,μιλαμε για ενα μπαχαλο ..(για να μην πω τιποτα αλλο πιο βαρυ..)

καλα ξεμπερδεματα !!!
:greetings-waveyellow: Πολυ σωστη ενεργεια ! Οταν οι ...χαμηλοβαθμοι ειναι..ανεγκεφαλοι, ασχετοι, ψευτες,αγενεις....., το καλυτερο ειναι να απευθυνομαστε στους...υψηλοβαθμους !!!!!!!Αυτη η μεθοδος, αποδιδει ΠΑΝΤΑ !!!!!!! Καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας !!!!!!! :greetings-waveyellow:

Στην περιπτωση μου δεν αποδιδει ΟΥΤΕ αυτη η μεθοδος, οποτε μενω δεμενος χειροποδαρα...

Υ.Γ. Αννα μη μου πεις οτι εισαι μαθηματικος, θα πεσω απο τα συννεφα (joking of course). Για να προκυψει το "ΠΑΝΤΑ" (το "για καθε" περιπτωση που λεμε στα μαθηματικα) πρεπει να αποκλεισεις καθε αντιπαραδειγμα, κατι που στα μαθηματικα ΔΕΝ μπορεις να το κανεις. Δεν μπορεις να απορριψεις ΚΑΘΕ αντιπαραδειγμα, απορριποντας απλως μερικα :teasing-neener: :teasing-neener:

Για αυτο και ακολουθουμε αλλες αποδεικτικες διαδικασιες, οπότε και γω ακολουθω την εναλλακτικη και ορθοτερη αποδεικτικη διαδικασια και συνεχιζω να παρακαλω να σκαναρει οποιος μπορει (χωρις τα στοιχεια του φυσικα) γνωματευση απο ΚΕΠΑ που να αναγραφει μεσα "Ανικανος για παν βιοποριστικο επαγγελμα" ΝΑΙ.

Φανταζομαι οτι εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο όπως μπορουμε και στην παρουσα φαση δεν εχω αλλη εναλλακτικη, παρα μονο την παρακλιση "ισης μεταχειρισης/αξιολογησης" μαζευοντας 2-3 παρομοιες αποφασεις που παρθηκαν. Επομενως, οποιος μπορει ας βοηθησει στην προσπαθεια να εχω τουλαχιστον την περιθαλψη μου με ενα απλο σκαναρισμα, οπως εκανε ο Βασιλης εδω: "αυτη ειναι η αποφαση του ΚΕΠΑ...http://postimage.org/image/4n902m7a9/3e03fcb5/". Θα μπορουσε ο καθενας να βρεθει σε παρομοια φαση σε αυτο το κρατος που ζουμε...
Hristos !!!!! Ναι !!!! Ειμαι Μαθηματικος !!!!Μηπως εισαι συναδελφος??? Γιατι πεφτεις απ'τα συννεφα ???Σ'αυτες τις περιπτωσεις γραφειοκρατικου εμπαιγμου, οι μαθηματικες αποδεικτικες μεθοδοι, δυστυχως, δεν ισχυουν !!!! Βαδιζουμε, στηριζομενοι , αποκλειστικα , στις εμπειριες μας ! Επειδη, παντα ελπιζουμε, οτι υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις, αδυνατουμε να γενικευσουμε !!!! Αυτο το '' ΠΑΝΤΑ'' , που εγραψα, εχει εμπειρικη εννοια , οχι μαθηματικη ! Το εχω ξαναπει ! Μπροστα στις παραλογες καταστασεις που ζουμε, τα Μαθηματικα...σηκωνουν τα χερια ψηλα....
 #79266  από Hristos!
 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:45 am
Ναι, η ενασχοληση μου με τα μαθηματικα ειναι μισο πτυχιο. Απλα διαβαζοντας το φορουμ οταν γραφτηκα, πηρε το ματι μου να σε αποκαλουν "μαθηματικο της παρεας". Οπότε θελοντας να παιξω με τον πονο μου, βρηκα ευκαιρια να σχολιασω τη φραση απο μαθηματικης πλευρας, πιο πολυ για να δειξω και γω οτι φτασαμε σε μια εποχη το παραλογο να γινεται λογικο, δηλαδη ανθρωπος ΑμεΑ αποδεδειγμενα να μενει χωρις τη θεραπεια του (και χωρις καθε αλλη παροχη).
 #79267  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 14, 2012 11:02 am
Hristos! έγραψε:Ναι, η ενασχοληση μου με τα μαθηματικα ειναι μισο πτυχιο. Απλα διαβαζοντας το φορουμ οταν γραφτηκα, πηρε το ματι μου να σε αποκαλουν "μαθηματικο της παρεας". Οπότε θελοντας να παιξω με τον πονο μου, βρηκα ευκαιρια να σχολιασω τη φραση απο μαθηματικης πλευρας, πιο πολυ για να δειξω και γω οτι φτασαμε σε μια εποχη το παραλογο να γινεται λογικο, δηλαδη ανθρωπος ΑμεΑ αποδεδειγμενα να μενει χωρις τη θεραπεια του (και χωρις καθε αλλη παροχη).
Μισο πτυχιο ???? Δηλαδη ????? Παντως, ξαναλεω, τα Μαθηματικα και οι αλλες επιστημες, σηκωνουν τα χερια ψηλα ( μη σου πω και ...τα ποδια ) , μπροστα σ'αυτες τις καταστασεις ! Το αυτονοητο εχει καταντησει παραλογο και....αντιστροφως !!!!!! :greetings-waveyellow:
 #79269  από Hristos!
 Κυρ Οκτ 14, 2012 11:23 am
Μισο πτυχιο=Πανεπιστημιακο τμημα διττης ονομασιας, οπου διαλεγεις κατευθυνση/εις μετα το περας των βασικων μαθηματων κορμου.
Νομιζω οτι γεμισαμε το θρεντ με απαντησεις αλλου τυπου. Αν ειναι να ανοιξουμε ενα νεο να συναφη τιτλο.

Υ.Γ. Με την κατασταση στην Ελλαδα, ολοκληρη η ανθρωποτητα σηκωνει τα χερια ψηλα. Μην το ψαχνεις. Θα μας βλεπουν απο την Αφρικη-Ουγκαντα και θα λενε "Αυτα δε συμβαινουν ουτε στην Ελλαδα". Λαθος σπουδες καναμε. Αναλυτες επιστημονικης φαντασιας ταιριαζει για αυτη τη χωρα! :!: :violin:
 #79272  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 14, 2012 12:02 pm
Hristos! έγραψε:Μισο πτυχιο=Πανεπιστημιακο τμημα διττης ονομασιας, οπου διαλεγεις κατευθυνση/εις μετα το περας των βασικων μαθηματων κορμου.
Νομιζω οτι γεμισαμε το θρεντ με απαντησεις αλλου τυπου. Αν ειναι να ανοιξουμε ενα νεο να συναφη τιτλο.

Υ.Γ. Με την κατασταση στην Ελλαδα, ολοκληρη η ανθρωποτητα σηκωνει τα χερια ψηλα. Μην το ψαχνεις. Θα μας βλεπουν απο την Αφρικη-Ουγκαντα και θα λενε "Αυτα δε συμβαινουν ουτε στην Ελλαδα". Λαθος σπουδες καναμε. Αναλυτες επιστημονικης φαντασιας ταιριαζει για αυτη τη χωρα! :!: :violin:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Αναλυτες επιστημονικης φαντασιας ......!!!!! Καλο !!!!!!!!!!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10