• Παρουσίαση Μελών

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #51962  από kath
 Πέμ Απρ 28, 2011 8:43 pm
Το ονομα που αναφερεις προσωπικα δεν το εχω ακουσει.Κ εγω στο Αττικο πηγα την τελευταια φορα οπου εκανα την παρακεντηση.Ο καθηγητης που ανεφερες εκει ουτε σε μενα δεν εδωσε θεραπεια με την πρωτη, αλλα μετα την τριτη ωση.Δεν ειναι υπερ των ενεσεων αμεσα απο ο,τι εχω καταλαβει,κ πολυ καλα κανει κατα τη γνωμη μου αφου 1ον δεν ξερεις αν θα σου ξανασυμβει κ 2ον επειδη στη συγκεκριμενη παθηση προς το παρον τουλαχιστον,τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
Οσο για τη ζεστη που αναφερεις απο τα λιγα που ξερω οντως επηρεαζει αρνητικα,το καταλαβαινω ιδιαιτερα κ εγω το καλοκαιρι,κ γενικα οι ακραιες θερμοκρασιες.Το προβλημα δεν ειναι ο ηλιος,ισα ισα αυτος ειναι η πηγη της D.H ζεστη ειναι το προβλημα.
Ο,τι νεο εχεις περι εναλλακτικης πολυ θα ηθελα να το διαβασω.Ισως μαθουμε κατι καινουργιο
 #52000  από nowhere
 Παρ Απρ 29, 2011 8:28 pm
Ναι, αυτό το ξέχασα, να συστηθώ (δεν το έκανα από αγένεια, από αμηχανία ήταν). Νίκο με λένε, Αθήνα μένω. Γενικά πάω καλά, αν εξαιρέσουμε ότι έχω αρχίσει να κουράζομαι εύκολα. Διαγνώστηκα το 2000, οπτική νευρίτιδα , η μαγνητική εγκεφάλου καθαρή, εστίες στο νωτιαίο μυελό, τότε έμαθα ότι η αρρώστεια είχε πρωτοεκδηλωθεί το 92, για καναδυό μήνες όταν έσκυβα το κεφάλι μου ένοιωθα με περνάει ρεύμα κατα μήκος της σπονδυλικής στήλης, πριν 3 χρόνια προβλήματα με την όραση πάλι, δυσκολευόμουν να εστιάσω μακριά, δεν τα έβλεπα διπλά αλλά ούτε και μονά, έχουμε κι αυτό το πρόβλημα μ' αυτή την κολοαρρώστια, είναι δύσκολο να περιγραφούν αυτά που νοιώθουμε, το ντοκτόρι δεν το αξιολόγησε σαν ώση, είπε ότι η νευρολογική εξέταση να παρακολουθώ το δάχτυλο του να κινείται δεν έδειξε πρόβλημα (ξερω γω γραμμη έχει πέσει; βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, δεν βλέπω καλά, τίποτα αυτοί το χαβά τους και ο πρώτος το 2000 και αυτός το 08, εγώ σας βρίσκω να βλέπετε καλά) ξεκίνησα τη δίαιτα Swank & τα συμπληρώματα διατροφής που προτείνει, το πρόβλημα κράτησε για κανα εξαμηνο, πριν 2 χρόνια έπαθα ελαφριά πάρεση του προσωπικού, η μαγνητική έδειξε μερικές εστίες και στον εγκέφαλο (που ξανά αυτές ήταν αλλού κι εγώ αλλού είχα το πρόβλημα, το παράδοξο της μαγνητικής στη ΣΚΠ, που όμως είναι παράδοξο μόνο για τους αυτοανοσάκηδες), ο ντοκ μου έδωσε κορτιζόνη, δεν πήρα, σε 20 ημέρες είχα επανέλθει ολοκληρωτικά, και κάποια μέρα ψάχνοντας στο δίκτυο, έπεσα πάνω στην CCSVI κι εκεί που διάβαζα λοιπόν έμεινα μλκς όταν θυμηθηκα ότι δεν ήταν και λίγες οι φορές που όχι απλώς ένοιωθα, το άκουγα κιόλας σαν βουητό, κάτι σαν ξαφνικό ρεύμα από τον αυχένα στο κεφάλι και μετά με έπιανε σκοτοδίνη για μερικά δευτερόλεπτα και νόμιζα ότι κάτι τρέχει με τη πίεσή μου. Από άλλα προβλήματα κάποια μουδιάσματα χέρια πόδια που έρχονται και φεύγουν, κάποια καψίματα στην πλάτη που κι αυτά έρχονται και φεύγουν. Από θεραπεία, παρά τη λύσσα όλων των γιατρών να με βάλουν να τρυπιέμαι, ούτε κορτιζόνες ούτε ανοσοπειραχτικά κι όσο για τα χάπια καλύτερα να ξαναρχίσω το κάπνισμα. Συνεχίζω κανονικά τη δίαιτα και τα συμπληρώματα.
Αυτά, και μόλις τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν συστήθηκα εγώ αλλά η αρρώστια μου, δεν πειράζει κάποια στιγμή θα συστηθώ κι εγώ, δεν είναι πιστεύω κάτι επείγον, αυτό που επείγει είναι να προχωρήσει η έρευνα και για τη CCSVI αλλά και για όλο το αγγειακό σύστημα του ΚΝΣ (να μην ξενάμε ότι στις περιοχές του ΚΝΣ που υπάρχει πρόβλημα, εκεί ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός εχει γίνει σουρωτήρι)
 #52006  από FANTOMAS
 Παρ Απρ 29, 2011 11:50 pm
Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας.
 #52007  από tom80
 Παρ Απρ 29, 2011 11:52 pm
sou έγραψε: Βέβαια, η τύχη ηταν πολύ άκαρδη μαζί μου,

Σχεδόν όλα στη ΣΚΠ είναι θέμα τύχης.

Σταυρο, τι είναι τυχη για σενα? που παίζει τοσο σημαντικό ρόλο στη ΣΚΠ?

Για μένα τύχη είναι το αποτέλσμα το πράξεων όλων των ανθρώπων του πλανήτη από καταβολής κόσμου, μια έκδοση της θεωρίας του Χάους.

Τη ΣΚΠ πως επρεαζεί η τύχη?
 #52019  από Lena
 Σάβ Απρ 30, 2011 1:09 pm
οχι ρε παιδια ΤΥΧΗ οσο μικρη ειναι η λεξη τοσο ευρυτερη ειναι η εννοια της. Αυτα ειναι πολυ επιστημονικα -να τα ακουσουμε βεβαια, δεν αντιλεγω. ΤΥΧΗ θα λεγα ειναι και απο ποιους ηρθες στον κοσμο πχ υπαρχουν ατομα που απομυθοποιουν τους ανθρωπους που φερνουν στο κοσμο και υπαρχουν οι γονεις οι οποιοι εκαναν παιδια μονο και μονο γιατι ειναι το καταστημενο. Κι αν ειναι κ οι 2 το ιδιο ατομικιστες εδω να δεις τι "τυχερα" ειναι τα παιδια που φερνουν στο κοσμο.
 #52026  από nowhere
 Σάβ Απρ 30, 2011 2:50 pm
Καλώς σας βρήκα
Σταύρο, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και στα ανταποδίδω κι' όχι για λόγους τυπικούς, παρακολουθώ τις συζητήσεις σας κανα δίμηνο και δεν ντρέπομαι να πω πως υπάρχουν κάποιοι και κάποιες εδώ μέσα, που με κάνουν να σκέφτομαι (δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως η ΣΚΠ με έχει κάνει χειρότερο άνθρωπο) γιατί να τύχει σε μας η γ.μοαρρώστια κι' όχι στους ξεφτίλισμένους καραγκιόζηδες που 200 χρόνια τώρα δεν έχουν κάνει ούτε ένα βήμα, απλά κάθονται και κοιτάνε πόσες εστίες έχει ο εγκέφαλος μου κι αν έχουν περάσει αντισώματα κι ούτε σκέψη ούτε λόγος από που και πως περάσαν και τι στο διάολο κάνουν εκεί πέρα, μόνο η μυστικιστική αρλούμπα, μπερδεύονται μια δυο φορές το χρόνο ή τη διετία ή τη πενταετία και επιτίθενται στη μυελίνη. Δεν λέω, η γνώση είναι πολύ καλή, αλλά ρε φίλε εχω βαρεθεί να ψάχνω να μάθω τι στο διάολο έχω και όχι μόνο αυτό αλλά να σκοντάφτω συνέχεια πάνω στο ανορθολογικό και το αναποδογύρισμα της κοινής λογικής, θα προτιμούσα να κάνω άλλα πράγματα. Τέλος πάντων το σταματάω, η μνησικακία και η αυτολύπηση είναι δρόμοι που πάνε προς τα κάτω.
 #52028  από kate2002
 Σάβ Απρ 30, 2011 2:55 pm
νικο!!! :eusa-naughty:
εγινες χειροτερος ανθρωπος.....
η ανηφορα ομως ρε αδερφε ειναι πιο δυσκολη... η κατηφορα σε ροβολάει μονη της ;)
 #52030  από billios
 Σάβ Απρ 30, 2011 3:42 pm
Και ομως kate θα συμφωνισω περι τυχης με τον σταυρο διοτι απο την ''εμβρυικη'' πορεια μου στη νοσο η λογικη μου λεει και απο οσες πληροφοριες εχω αντλησει μεχρι τωρα πως -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ- αιτια προσβολης και θεραπειας,υπαρχουν μονο ηκασιες και προσπαθειες θεμελιωμενες στα ποσοστα.Μια εξ αυτον η χενφα που το κουρκουτι στο κεφαλι μου λεει πως εχει πολλυ καλες πιθανοτητες ''βοηθειας'' καθως επισης και το προτοκολο και η διαιτα.Θεωρω οτι αυτα για να λειτουργησουν το μεγιστο μεγαλο ρολο παιζει η μηχανη που λεγεται οργανισμος και πως θα δεχτει το ''χερι'' που του βαζουμε,εδω λοιπον καρφωνω τον παραγοντα τυχη.Νομιζω οτι οι περισοτεροι απο μας δεν πασχουμε μονο απο σ.κ.π.,ολο και κατι αλλο υπαρχει σε αλλους μικρο σε αλλους πιο μεγαλο γιατι μη νομιζεις οτι οι λευκορομπαδες γνωριζουν οολες τις ασθενειες που υπαρχουν,αντιθετως το ποσοστο δεν ειναι ενθαρυντικο.τελειωνω λοιπον νικο λεγοντας οτι ''ρωτοντας πας στη πολη'',εγω θα δοκιμασω με υπομονη καποια πραγματα και ελπιζω να βοηθηθω σε επιθυμιτο [σχετικο για τον καθενα] βαθμο.σορυ που εγινα κουραστικος,ειναι απλα η μεχρι ωρας αποψη μου χωρις ειδικους ορους και παραπομπη σε sites.Ναι η ανηφορα ειναι μεγαλο παλτο γουνινο κιολας αλλα δεν νομιζω οτι εχουμε δικαιωμα επιλογης..
 #52032  από kate2002
 Σάβ Απρ 30, 2011 4:00 pm
billios, συνειδητα ειμαι οπαδος της θεωριας "της τυχης". γνωμη μου ειναι οτι ολα ειναι θεμα τυχης και χρονικης στιγμης και αποτελεσμα του συνδιασμου των δυο, μαζι με αλλες "φυσικες συνθηκες"... ακομα και η "επιτυχια" του προκλητου ή εσκεμμενου, ειναι θεμα τυχης να πετυχει, γιατι δεν μπορουν να ελεχθουν ολοι οι "τυχαιοι" παραγοντες και οι επιπτωσεις αυτων...
τελειο το γουνακι στα κρυα!...γινεται να μπορω να το ξεφορτοθω το κατακαλόκαιρο;;;
 #52037  από nowhere
 Σάβ Απρ 30, 2011 4:36 pm
kate2002 έγραψε:νικο!!! :eusa-naughty:
εγινες χειροτερος ανθρωπος.....
η ανηφορα ομως ρε αδερφε ειναι πιο δυσκολη... η κατηφορα σε ροβολάει μονη της ;)
ναι αυτό που έγραψα μπορεί να διαβαστεί κι έτσι όπως το διάβασες. Να το ξεκαθαρίσω λοιπόν, γιατί δεν εννοώ τίποτα τέτοιο, το καλύτερος και χειρότερος είναι έννοιες σχετικές, μακριά από μένα η σκέψη ότι η ΣΚΠ σε κάνει πιο κακό άνθρωπο. Το έγραψα έτσι, σαν το ανάποδο της απίστευτης μλκς που είχα διαβάσει κάποτε ότι η ΣΚΠ σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, είναι τσιτάτο που κυκλοφορεί ευρέως, θα τοχεις ακούσει, διαβάσει. Τι εννοεί τώρα καθένας κάτω και πάνω, χαμηλά και ψηλά και τι διαλέγει είναι αποκλειστικά δική του υπόθεση και δικαιωμά του, όσο η επιλογή του δεν βλάπτει τους άλλους
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12