Ναι, αυτό το ξέχασα, να συστηθώ (δεν το έκανα από αγένεια, από αμηχανία ήταν). Νίκο με λένε, Αθήνα μένω. Γενικά πάω καλά, αν εξαιρέσουμε ότι έχω αρχίσει να κουράζομαι εύκολα. Διαγνώστηκα το 2000, οπτική νευρίτιδα , η μαγνητική εγκεφάλου καθαρή, εστίες στο νωτιαίο μυελό, τότε έμαθα ότι η αρρώστεια είχε πρωτοεκδηλωθεί το 92, για καναδυό μήνες όταν έσκυβα το κεφάλι μου ένοιωθα με περνάει ρεύμα κατα μήκος της σπονδυλικής στήλης, πριν 3 χρόνια προβλήματα με την όραση πάλι, δυσκολευόμουν να εστιάσω μακριά, δεν τα έβλεπα διπλά αλλά ούτε και μονά, έχουμε κι αυτό το πρόβλημα μ' αυτή την κολοαρρώστια, είναι δύσκολο να περιγραφούν αυτά που νοιώθουμε, το ντοκτόρι δεν το αξιολόγησε σαν ώση, είπε ότι η νευρολογική εξέταση να παρακολουθώ το δάχτυλο του να κινείται δεν έδειξε πρόβλημα (ξερω γω γραμμη έχει πέσει; βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, δεν βλέπω καλά, τίποτα αυτοί το χαβά τους και ο πρώτος το 2000 και αυτός το 08, εγώ σας βρίσκω να βλέπετε καλά) ξεκίνησα τη δίαιτα Swank & τα συμπληρώματα διατροφής που προτείνει, το πρόβλημα κράτησε για κανα εξαμηνο, πριν 2 χρόνια έπαθα ελαφριά πάρεση του προσωπικού, η μαγνητική έδειξε μερικές εστίες και στον εγκέφαλο (που ξανά αυτές ήταν αλλού κι εγώ αλλού είχα το πρόβλημα, το παράδοξο της μαγνητικής στη ΣΚΠ, που όμως είναι παράδοξο μόνο για τους αυτοανοσάκηδες), ο ντοκ μου έδωσε κορτιζόνη, δεν πήρα, σε 20 ημέρες είχα επανέλθει ολοκληρωτικά, και κάποια μέρα ψάχνοντας στο δίκτυο, έπεσα πάνω στην CCSVI κι εκεί που διάβαζα λοιπόν έμεινα μλκς όταν θυμηθηκα ότι δεν ήταν και λίγες οι φορές που όχι απλώς ένοιωθα, το άκουγα κιόλας σαν βουητό, κάτι σαν ξαφνικό ρεύμα από τον αυχένα στο κεφάλι και μετά με έπιανε σκοτοδίνη για μερικά δευτερόλεπτα και νόμιζα ότι κάτι τρέχει με τη πίεσή μου. Από άλλα προβλήματα κάποια μουδιάσματα χέρια πόδια που έρχονται και φεύγουν, κάποια καψίματα στην πλάτη που κι αυτά έρχονται και φεύγουν. Από θεραπεία, παρά τη λύσσα όλων των γιατρών να με βάλουν να τρυπιέμαι, ούτε κορτιζόνες ούτε ανοσοπειραχτικά κι όσο για τα χάπια καλύτερα να ξαναρχίσω το κάπνισμα. Συνεχίζω κανονικά τη δίαιτα και τα συμπληρώματα.
Αυτά, και μόλις τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν συστήθηκα εγώ αλλά η αρρώστια μου, δεν πειράζει κάποια στιγμή θα συστηθώ κι εγώ, δεν είναι πιστεύω κάτι επείγον, αυτό που επείγει είναι να προχωρήσει η έρευνα και για τη CCSVI αλλά και για όλο το αγγειακό σύστημα του ΚΝΣ (να μην ξενάμε ότι στις περιοχές του ΚΝΣ που υπάρχει πρόβλημα, εκεί ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός εχει γίνει σουρωτήρι)