• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90558  από panos59
 Κυρ Μάιος 26, 2013 2:33 pm
Μίλησα μαζι τους, γίνεται ΧΑΜΟΟΟΟΣΣΣ!!! ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ... ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!

τεράστια η προσέλευση (λέει)
ως και κάποια από τα παλιά, τα "εξαφανισμένα" μέλη!!!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Δευ Μάιος 27, 2013 9:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #90560  από βικυ
 Κυρ Μάιος 26, 2013 3:33 pm
Εξαφανισμενα μελη?!?!?!?!?!?!?!?
Τι καλαααααααααααααααααα :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Ουφ,αντε καλε,μαζευτειτε στα σπιτια σας.......φτανει τοσες ωρες.........με σκασατε......σουρτουκια! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #90561  από litsa
 Κυρ Μάιος 26, 2013 3:55 pm
βικυ έγραψε:Εξαφανισμενα μελη?!?!?!?!?!?!?!?
Τι καλαααααααααααααααααα :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Ουφ,αντε καλε,μαζευτειτε στα σπιτια σας.......φτανει τοσες ωρες.........με σκασατε......σουρτουκια! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #90562  από Αl_Bandy
 Κυρ Μάιος 26, 2013 4:34 pm
άψογος τρόπος να περάσει κανείς την Κυριακή του

ονόματα μελών δε λέω άπλα ένας και ένας :romance-heartsthree:

και στον επόμενο σίγουρα μέσα!!
 #90565  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Μάιος 26, 2013 4:45 pm
Καλησπέρα παιδάκια,
πόσο στενοχωρέθηκα που τελικά δεν κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σας :cry:
Δεν το περίμενα αν και ήταν αναμενόμενο να υπερκοπωθώ εξαιτίας της προετοιμασίας του θεατρικού μου.
Την Παρασκευή το βράδυ την έβγαλα στο Γ.Κ.Νικαίας με λιποθυμικό επεισόδιο εξαιτίας κόπωσης συνδυασμένη με υπόταση.
Σήμερα το πρωί δοκίμασα τις δυνάμεις μου να έρθω αλλά μου ήταν αδύνατο :obscene-hanged:

Περιμένω νέα σας και ελπίζω στην επόμενη συνάντηση :romance-heartsthree:
 #90569  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Μάιος 26, 2013 5:12 pm
Ωρα να χαλαρώσεις Κωνσταντίνα, πάνε μήνες τώρα που δουλεύεις το θεατρικό μη πάθεις τίποτε τώρα που είναι ώρα να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου.
Επειδή είναι αδύνατο απο Κύπρο να δω ζωντανά το θεατρικό ανκαι πολύ θα το ήθελα, αν κατάφερνες να γράψεις/ανεβάσεις κάποιο κομμάτι εδω ή στο γιουτουπέ..
Ξανά μπράβο.
 #90571  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μάιος 26, 2013 5:39 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Καλησπέρα παιδάκια,
πόσο στενοχωρέθηκα που τελικά δεν κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σας :cry:
Δεν το περίμενα αν και ήταν αναμενόμενο να υπερκοπωθώ εξαιτίας της προετοιμασίας του θεατρικού μου.
Την Παρασκευή το βράδυ την έβγαλα στο Γ.Κ.Νικαίας με λιποθυμικό επεισόδιο εξαιτίας κόπωσης συνδυασμένη με υπόταση.
Σήμερα το πρωί δοκίμασα τις δυνάμεις μου να έρθω αλλά μου ήταν αδύνατο :obscene-hanged:

Περιμένω νέα σας και ελπίζω στην επόμενη συνάντηση :romance-heartsthree:
:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #90574  από Μιμικαμ
 Κυρ Μάιος 26, 2013 7:13 pm
βικυ έγραψε:Εξαφανισμενα μελη?!?!?!?!?!?!?!?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βικούλι για να δώ, τι ώρα είναι.....αααααα 7 και δέκα .....πως περνάει αλήθεια η ώρα....τώρα μαζεύτηκε σπίτι του ενα απο τα πολλά σουρτουκια.....πεθαμένη...αδύνατον να γράψω λεπτομέρειες....ενα μόνο θα πώ....μέχρι και κρητηκιές ρακές πέσανε....γίναμε ολοι....αστα να πάνε....ο επόμενος παρακαλώ....εγω εχω κλατάρει για την ώρα.....θα φτιάξω εναν διπλό καφέ....και αν επιζήσω θα επανέλθω ....... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #90575  από litsa
 Κυρ Μάιος 26, 2013 7:15 pm
σουρτούκια.....
ρακές...
γλυκά

για να ακούσουμε!!!
 #90576  από βικυ
 Κυρ Μάιος 26, 2013 7:55 pm
Μιμικαμ καλη ξεκουραση!
Εχω υπομονη,θα περιμενωωωωωωωωωωωωω ;)
  • 1
  • 7