Σοβαρά τώρα. Κέφαλους και Λαυράκια να μη τρώτε. Οτι σαβούρα κυκλοφορεί στο βυθό , ειδικά σε βαρέα μέταλλα , αυτά τα δύο είδη ψαριών, την σαβουριάζουν, μετά και μείς αντίστοιχα εν αγνοία μας. ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΤΕ, μας τρώνε λίγο-λίγο. Απο πού είμαι ρε Αθηνά; Ξέρω και γώ σάμπως; Πολίτης του κόσμου δηλώνω . Σέρνω καταγωγή απο χαμένες πατρίδες[ εξ΄ου και η τάση για τρελές μαγειρικές ] μέχρι τη χώρα που συνήθως βρίζω[ τη Γαλλία μου μέσα]. Ανακατομπέρδεμα. Βαρέθηκα να γράφω στο φόρουμ οτι ζώ '' τέρμα Θεού , αρχή Αλάχ'' , δηλαδή Αλεξανδρούπολη. Γι' αυτό πιο καθαρές θάλασσες ακόμη, λιγότερη φασαρία και πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. ΑΛΛΑ για να βρώ μια ιατρική μέθοδο σοβαρή, τρέχω και δεν φτάνω. Οι αεροπορικές κιέγώ φιλες πρώτου βαθμού. Τέλος πάντων. Αν μαζευτεί το τρελοπαρεάκι κάποτε, πρώτη θα τρέξω. ΑΛΗΘΕΙΑ. πως θα γίνει αυτό κιάν γίνει ,δεν ξέρω. Αττική, Ρόδος, Κρήτη, Αλεξ/πολη, λίγο ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ μου κάνει! Αν γίνει, τρέχω,. Αλλι'ως καλά είναι και τα όνειρα και ας μένουν μισά. ΨΑΞΤΟ για ΦΑΡΜΑΚΟsomethings. O,k γκαβαδάκι; Ψ'αξε κι' εδώ μέσα, πολλά θα δείς και θα καταλάβεις. Αντε φιλιά.!!!!