• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78450  από litsa
 Παρ Σεπ 28, 2012 7:21 pm
καλά ρε αθηνά... και μήνυση??/ :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

είστε άπαιχτες!!!
 #78451  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 28, 2012 7:23 pm
Σοφία κρίμα που χάθηκε η βιογραφία!Δεν πειραζει περιμένω την νέα έκδοση!Ο παππούς μου ναι ήταν σοφός...από κεινον πήρα τη σοφία μου κ εγώ! :laughing-rolling:
Αν σ αρέσει η Κρητική μουσική...ψάξε λίγο τον Γιάννη Χαρούλη.Λατρεμένος μου επίσης κ ο Βασίλης Σκουλας ,ο Γιώργης Βρέντζος και ο ανηψιός μου!!!!!!!Το χω το Κρητικό μωρέ τι να κάνω....με ξεσηκώνει.!Το δε σκατουλάκι -ανηψάκι (18χρ)είναι όλα τα λεφτά!Αυτό παίζει στο δωμάτιό του κ εγώ στη σκάλα ρίχνω τις κορώνες μου.....όλα τα λεφτά λέμεεεεε!!!!
Όσο για τη μουσική γενικά έχω να πω ότι "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω".
Με τις ροκιές ψιλοαγριεύομαι κ ...δεν ...άστο....δε μου πάει!
Αθηνά IL DIVO δεν γνωρίζω...όπερα....ε δεν θα το λεγα...ξένη μουσική λίγα πράγματα!
Αγαπημένο ΠΛΕΟΝ τραγούδι και το ακούω καθημερινα πηγαίνοντας στο σχολείο τα παιδιά ειναι ένα που λέει :Μπαμπακο μπαμπακο μπαμπακο τι θα φάμε...μια φέτα κολοκύθι μια φετα κολοκύθι...μια φέτα κολοκύθι κ ένα ολόκληρο ρεβύθι.....!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener:
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78452  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 28, 2012 7:30 pm
σοφια μου αν μεγαλωσες με αγορια τι να πω εγω που ειμαι το μοναδηκο κοριτσι και το μικροτερο απο 18 αγορια;;;;;;;;;;;;;;;;
5 αδελφες ολες με αγορια και η μανα μου η μονη με κορη λοιπον φαντασου τι μεγαλωμα εκανα η γυναικα......................και οσο για το ψαρεμα χιχιχιχιχι οταν εκοψα τον νικο απεναντη απο το σπιτι μου την εφαγα κατακουτελα.Ρωτησα εναν γειτονα και εμαθα οτι ηταν νεος οδηγος απο αλλο παραρτημα και ειχε μανια με το ψαρεμα και το μποουλιγκ λοιπον εγινα μεσα σε ενα βραδυ ιδηκη και στα δυο.Πως θα τον επιανα γκομενο;;;;;;;;;;;;;;;;; και μεσα σε 7 μερες τον παντρευτηκα χιχιχιχι εκει να δεις ψαροντουφεκο πετονια και καμακι.Οχι θα τον αφηνα.Και απο τοτε δεν το εχω αφησει ουτε το ενα ουτε το αλλο. Και τον περναω και 4 χρονια πιπινι τον πειρα η σκατο :character-oldtimer: Τα ξαδελφια μου ειναι μια τρομερη παρεα απο τρελους θεοτρελους και παλαβους.Το οτι δεν μας εχουν κλησει μεσα ειναι θαυμα.Να φανταστης στην εποχη που ειμασταν νεοι και ελευθεροι ειμασταν ο φοβος και ο τρομος της γειτονιας.Δεινοσαυρο για δεινοσαυρο δεν αφηναμε.Οχι που θα μου την βγεις εσυ με τον τρωικο ειμαι αιωνες μπροστα κουκλα μου.Χομους σαμπιον και βαλε ενα πραμα.Να φανταστης οτι ειδα τον κομητη που την επεσε στην γη και μονο εγω την γλυτωσα και κατι βακτιρια.Ειχα κρηφτει σε μια λακουβα και καθος ομορφη και τσαχπινα την γλυτωσα.Και αν θες να συναντηθουμε ολο χαρα και μεσα.Δεν βαριεσαι;;;;;;;;;;;; προβλημα θα εχουν οι αλλοι που θα βρεθουν οι πλαβες ορε γελειοοοοοοοοοοοοοοοο μεσα σοφια μεσα με τα ολα και να φερεις και εσυ το μπαστουνι σου αν εχεις αν οχι να σου δωσω εγω εχω πολα και να κανουμε κοντρα να παρουμε και καροτσακια και να τραχουμε στην κατηφορα κοντρες μεσαααααααααααααααα :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #78454  από sofia13
 Παρ Σεπ 28, 2012 8:12 pm
Θε'ομουρλο πλάσμα σε κόβω καταγωγή απο Κύπρο μεριά, αλλά κι΄αν όχι εκείνοι χάνουν. Μεγάλωσα με αγόρια - μοναχοπαίδι εγω- γιατί και έτυχε και μου ταίριαζε. Πιο straight χαρακτήρες , οχι άλλα λέμε σ,ημερα άλλα αυριο. Μόνο στα κυνήγια που κάναμε - με αεροβόλα- δεν χτύπησα ποτέ πουλάκι, αλλά ρήμαζα τα σύκα, τα φρούτα και οτι κατοικοεδρεύει σε δέντρο. Τ'ωρα για γατούληδες και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις , γενιές και γενιές ... Τον τελευταίο τον Καβλάκο τον μάζεψα απ' το δρόμο με τον ομφάλιο λώρο ακόμη, Τον παράτησε η μάνα του κι' εφυγε η @@@@ . τι ξενύχτι 'επεσε... Κάθε 2 ωρες να ζεσταίνω γαλατάκι [ και δεν ήξερα οτι έπρεπε κατσικισιο] στο μπιμπερό ξέρεις το ειδικό, ε, 'ηρθα και τελείωσα. Μεγάλωσε όμως το τερατίνι. Η μάνα μου τον φώναζε Παυλάκο γιατί δεν τόπιασε η γυναίκα με τη μία . Οταν της τόπα , κάγκελο τ΄ασπρο μαλί. Τον φωνάζαμε νυναινετικά Μπέμπη. Μεχρι και ορθοδοντική κοντέψαμε νατου κάνουμε. Και σε 13 μήνες '' έφυγε'' .!!! Απο τότε δεν θέλω τέτοιο δέσιμο, γιατί πονάει αβάσταχτα. Την πάτησα πολλές φορές και με σκυλάκια. Τώρα μόνο φροντίζω τα των δρόμων που παρατάνε οι άλλοι. Μέσα κι' εγώ να βρεθούμε, αλλά ολη η ομάδα όμως. IKTIST 22, ΛΙΤΣΑ και όποια άλλη θέλει.......
 #78455  από sofia13
 Παρ Σεπ 28, 2012 8:36 pm
IKTIST 22 :text-thankyouyellow: Τον Χαρούλη εδώ τον ψιλογνώρισα στο φόρουμ, τον Βρέντζο θα τον ψάξω, όσο για τον Σκουλά , τρελάθηκα με τις χαμηλές του ΑΛΛΑ και με το στίχο στα ''ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ '' του. Γειά σου ρε ΚΡΗΤΗ. Με τσου Μαγιού τσι μυρωδιές, τσι όμορφες κοπέλες........
 #78456  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 28, 2012 9:23 pm
σοφια μου κυπρος οχιιιιιιιιιιιιιιιι αθηνεα βερα ειμαι.Καραβλαχαρα του κερατα που λενε.Κυνηγι αχχχχχχχχχχχχχ εχω κανει κυνηγια ου και ληγα και απο στοχο πρωτη παντα κεντρο εβρησκε η βολη μου αρκη να ηταν πησω μου χιχιχιχιχιΡε την γκαβουλιακα δεν μπορουσα να βρω τιποτα ακομα και αν με κουτουλουσε αλλα εγωωωωωωωωωωωωω εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιμονη και υπομονη και απο κουνελακια πουλακια και τα συναφι τιποταααααααααααα απο ποδια κολους και δεντρα ουυυυυυυυυυυυυυυυυ οσα θελεις.Μεχρι που αποφασησαν τα ξαδελφια μου οτι δεν επρεπε να με περνουν μαζι τους γιατι ημουν γκαβουλιακας φονιας..Με φωναζαν για καιρο τυφλο σναιπερ......................απο που εισαι εσυ;;;;;;;;;;;;;;; που μενεις;;;;;;;;;;;;;;;ποση τρελα κουβαλας;;;;;;;;;;;;;;;;; εχω αρκετη για ολους αλλα δεχωμε και αλλη αμα λαχει ειμεις οι βλαχοι.Εκανα μολλης την ενεση και τωρα θα φαω και ενα κοματι μουσακα και ενα κομαααααααααααααααααααααατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τουρτα αμυγδαλου και θα κανω και ενα...... :romance-adore: ............... :romance-adore: ..............και θα την πεσω για υπνο.....................................Αυριο εχω ραντεβου με εξωτερικο νευρολογο και μετα με ψυχειατρο για αξιολογηση για την επιτροπη που θα περασω.Θ ακρατησω χαρακτηρα για ναμην με καψουν και με κοψουν αχχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε σοφια δεν τους αφηνουμε ολους και δεν παμε να ριξουμε μια πετονιαααα.Για κανενα λαυρακι η κεφαλο η και καμια τσιπουρα.Τωρα για σηναντηση μεσα σε ολα ειμαι....ειπα και ποιο παλια βαζω το σπιτι και τους μεζεδες βαλτε το κεφι και ολα μπορουν να σημβουν :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #78459  από sofia13
 Παρ Σεπ 28, 2012 10:48 pm
Σοβαρά τώρα. Κέφαλους και Λαυράκια να μη τρώτε. Οτι σαβούρα κυκλοφορεί στο βυθό , ειδικά σε βαρέα μέταλλα , αυτά τα δύο είδη ψαριών, την σαβουριάζουν, μετά και μείς αντίστοιχα εν αγνοία μας. ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΤΕ, μας τρώνε λίγο-λίγο. Απο πού είμαι ρε Αθηνά; Ξέρω και γώ σάμπως; Πολίτης του κόσμου δηλώνω . Σέρνω καταγωγή απο χαμένες πατρίδες[ εξ΄ου και η τάση για τρελές μαγειρικές ] μέχρι τη χώρα που συνήθως βρίζω[ τη Γαλλία μου μέσα]. Ανακατομπέρδεμα. Βαρέθηκα να γράφω στο φόρουμ οτι ζώ '' τέρμα Θεού , αρχή Αλάχ'' , δηλαδή Αλεξανδρούπολη. Γι' αυτό πιο καθαρές θάλασσες ακόμη, λιγότερη φασαρία και πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. ΑΛΛΑ για να βρώ μια ιατρική μέθοδο σοβαρή, τρέχω και δεν φτάνω. Οι αεροπορικές κιέγώ φιλες πρώτου βαθμού. Τέλος πάντων. Αν μαζευτεί το τρελοπαρεάκι κάποτε, πρώτη θα τρέξω. ΑΛΗΘΕΙΑ. πως θα γίνει αυτό κιάν γίνει ,δεν ξέρω. Αττική, Ρόδος, Κρήτη, Αλεξ/πολη, λίγο ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ μου κάνει! Αν γίνει, τρέχω,. Αλλι'ως καλά είναι και τα όνειρα και ας μένουν μισά. ΨΑΞΤΟ για ΦΑΡΜΑΚΟsomethings. O,k γκαβαδάκι; Ψ'αξε κι' εδώ μέσα, πολλά θα δείς και θα καταλάβεις. Αντε φιλιά.!!!!
 #78465  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 28, 2012 11:47 pm
Τα παρατησα τα τραγούδια...αύριο παλι....δεν έχω άλλη υπομονή ...1 ώρα προσπαθω η μαύρη!!!!
Κατα τ άλλα τι κάνετε;Ποιες δηλώνουν παρούσες εδώ μέσα;
 #78467  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 28, 2012 11:56 pm
Βρε καλως την Αθηνούλαααααα!!!!!!!!!!!άλλος για τη βάρκα μας; Κάνουμε καλές τιμές ...μη φοβάστε!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 38