• εστίες στον θώρακα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77889  από Ιωάννα
 Πέμ Σεπ 20, 2012 7:50 pm
Ρε κούκλα μου..πες μου κάτι!
Πες .....λέω..πες...ότι έχεις ΣΚΠ....τι θά κάνεις;Θέλεις να μπεις σε αγωγή;Εδώ υπάρχουν ασθενείς που είναι διαγνωσμενοι κ όμως αποφεύγουν να πάρουν φάρμακα λόγω διαφόρων προβλημάτων που δημιουργούν αυτά , κ εσύ ντε κ καλά θα πας να πάρεις επειδή ....ίσως ....και αν ....και θα ...και δεν ξέρω τι!!!!!
Πάρτο αλλιώς κορίτσι μου γιατί...θα βρείς!!!!!!
Γιατί δεν ψάχνεσαι σε άλλες λύσεις.......αν τα προβλήματά σου είναι επώδυνα;
Εδώ μέσα θα βρείς πολλά!!!!
Καλή δύναμη σου εύχομαι
ΥΓ: Μην δημοσιεύεις ΠΜ.......δεν είναι σωστό....ανεξάρτητα του περιεχομένου τους!!!!!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77904  από yamd
 Πέμ Σεπ 20, 2012 9:50 pm
κανενα προσωπικο μηνυμα δεν δημοσιευσα....απλως εκανα copy-paste μεσα απο συζητησεις στο φορουμ...ελεος..δειχνει και την ημερομηνια δημοσιευσης...και επειδη καποιος δεν εχει διαγνωστει δεν σημαινει πως δεν αντιμετοπιζει προβλημα...και το προβλημα του καθενος ειναι εξισου σημαντικο για τον καθενα...
 #77906  από billios
 Πέμ Σεπ 20, 2012 10:51 pm
Αν διαβασες οτι αναρτησες τοτε θα βρεις την απαντηση που ψαχνεις απο μονη σου.
Θελεις να ψαξω να σου αναρτησω καμια 50 θεωριες σαν αυτη που μας καρφωσες?
Μεχρι στιγμης ισχυει η απικονηση του τομογραφου,τα συμτωματα της σκλυρηνσης συνδεονται αμεσα με αυτον,τα συμτωματα που εχει η σκλυρηνση δεν ειναι αποκλειστικα ΔΙΚΑ της,η παρακεντηση στην σκλυρηνση γινεται για να αποκληστουν κανα δυο αλλα πραγματα που ουτος η' αλλως το επιβεβαιωνει η μαγνητικη αλλα πρεπει να παρουνε αρχειο και συγκρισεις στο υγρο αναμεσα στους ασθενεις μπας και ξεστραβωθουν και βρουν την αιτια η' καποιο στοιχειο που συντελει στην προκληση της.
Αφου εχεις διαβασει λοιπον θα εχεις διαβασει σιγουρα πως οσοι εχουμε σκλυρηνση εδω μεσα δεν εχουμε ολοι θετικη ' παρακεντηση [τροφη για σκεψη]
 #77909  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 20, 2012 11:09 pm
Αν έχεις σκλήρυνση, είτε το μάθεις τώρα, είτε σε ένα, είτε σε δύο ή δεν ξέρω σε πόσα χρόνια μετά, δυστυχώς δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει τίποτα, ούτε και μπορείς να κάνεις τίποτα για να την αποτρέψεις. Το πιθανότερο είναι, να σε «κορτιζονιάσουν» πριν την ώρα σου και να σε σαπίσουν στην ιντερφερόνη «στέλνοντάς σε», μια ώρα αρχύτερα στον ανήφορο με το βαρύδι καλά φορτωμένο στη πλάτη σου. Μετά, έπεται και συνέχεια ανάλογα με το πόσο τραβά η όρεξή, η αντοχή, η υπομονή σου και η νέα μπουτίκ φαρμάκων που θα έχει ανοίξει όσο καιρό θα συντηρείς οικονομικά, τις φαρμακοβιομηχανίες ιντερφερόνης δίνοντας παράταση (σαν άπειρη νεοεισαχθείσα), στη ζωή του πεθαμένου τους φαρμάκου!
Ακόμη και τώρα πολλές φορές αναρωτιέμαι πως θα ήμουνα αν δεν ήξερα τι έχω και συνέχιζα ν΄ αντιμετωπίζω τις αφύσικες οργανικές δυσκολίες της καθημερινότητας μου σαν κάτι δεδομένο που πρέπει να ξεπεράσω, χωρίς να επεμβαίνει ο ψυχολογικός παράγοντας, που όσο κι΄ αν θεωρώ ότι διατηρείται ακμαίος (μιλώ για τον εαυτό μου), δε μπορεί κάπου θάχει «αρπάξει» λιγάκι!
Μη βιάζεσαι να έρθεις στο κλαμπ.
Μπορεί η ΣΚΠ που υποθέτεις ότι έχεις, να σου «χαριστεί» για πολλά χρόνια και σου εύχομαι και για πάντα!
Δε λέω, περνάμε πολύ καλά μεταξύ μας, αλλά στενοχωριόμαστε πολύ κάθε φορά που καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος!...

Υσ. Είδατε! Αναθεώρησα τις απόψεις μου περί καλωσορίσματος!
 #77910  από billios
 Πέμ Σεπ 20, 2012 11:11 pm
Αρχοντααας....
 #77911  από yamd
 Πέμ Σεπ 20, 2012 11:15 pm
εγω δεν αμφισβητησα το αποτελεσμα του τομογραφου..αυτη την στιγμη δεν δειχνει κατι...αυτο λεω και γω..αλλα απο οτι διαβασα εδω μεσα καταλαβα οτι μερικες φορες στην εναρξη της νοσου δεν φαινετε και ειναι αρκετες οι περιπτωσεις..εγω εδω μεσα μπηκα για να μοιραστω μαζι σας τουσ φοβους και τις ανυσηχειες μου σε οσον αφορα τα συμπτωματα μου..το οτι δεν εχω αυτη την στιγμη εστιες δυστηχωσ για μενα δεν με ηρεμει γιατι σκεφτομαι οτι σε 6 μηνες μπορει να φανουνε...μπορει να κανω κακο στον εαυτο μου αλλα δεν με αφηνουνε και τα συμπτωματα να ηρεμησω...και ειναι ολα τοσο ιδια με τις δικες σας μαρτυριες...σαν να βλεπω τον εαυτο μου...αλλα χωρις αποδειξεις...
 #77920  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 20, 2012 11:54 pm
Στο ξαναλέω.
Δε θέλω ν΄ αναγκαστώ να σε καλωσορίσω (είδες τι παθαίνει όποιος αναθεωρεί τις απόψεις του!).
Κι΄ αν έχεις τη νόσο, πίστεψέ με, καλύτερα να μην το ξέρεις!
Από τι στιγμή που θα το μάθεις επισήμως, νάσαι σίγουρη πως αυτό θα το καταλάβει η νόσος, θα το εκμεταλλευτεί και θ΄αρχίσει να σε ταλαιπωρεί.
Κι΄ όταν μιλάμε για ταλαιπωρία της βγάζω το καπέλο!
Ζήσε τη ζωή σου!.
Μη βιάζεσαι να σε βάλουν στο ανύπαρκτο δίλλημα της επιλογής φαρμάκου τάχα μου για προστασία.
Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη λέξη που χρησιμοποιώ.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αλλά αυτοί τι λένε ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Στη πραγματικότητα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ
Μη ζεις με ανασφάλειες, ακόμη κι΄ αν έχεις βάσιμες υποψίες.
Κι΄ αν αύριο που περπατάω στο δρόμο (λέμε τώρα, σχήμα λόγου), πέσει μια γλάστρα από κανένα μπαλκόνι και με σκοτώσει!
Κι΄ αν τελικά έχω σκλήρυνση;
Ε, τότε θα μάθεις να ζεις μ΄ αυτήν, όπως όλοι μας!
 #77922  από yamd
 Παρ Σεπ 21, 2012 12:04 am
με εβαλες σε πολλες σκεψεις με την απαντηση σου...εχεις απολυτο δικιο...ετσι ειναι οπως τα λες...
 #77923  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 21, 2012 12:05 am
Κώστας έγραψε:Στο ξαναλέω.
Δε θέλω ν΄ αναγκαστώ να σε καλωσορίσω (είδες τι παθαίνει όποιος αναθεωρεί τις απόψεις του!).
Κι΄ αν έχεις τη νόσο, πίστεψέ με, καλύτερα να μην το ξέρεις!
Από τι στιγμή που θα το μάθεις επισήμως, νάσαι σίγουρη πως αυτό θα το καταλάβει η νόσος, θα το εκμεταλλευτεί και θ΄αρχίσει να σε ταλαιπωρεί.
Κι΄ όταν μιλάμε για ταλαιπωρία της βγάζω το καπέλο!
Ζήσε τη ζωή σου!.
Μη βιάζεσαι να σε βάλουν στο ανύπαρκτο δίλλημα της επιλογής φαρμάκου τάχα μου για προστασία.
Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη λέξη που χρησιμοποιώ.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αλλά αυτοί τι λένε ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Στη πραγματικότητα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ
Μη ζεις με ανασφάλειες, ακόμη κι΄ αν έχεις βάσιμες υποψίες.
Κι΄ αν αύριο που περπατάω στο δρόμο (λέμε τώρα, σχήμα λόγου), πέσει μια γλάστρα από κανένα μπαλκόνι και με σκοτώσει!
Κι΄ αν τελικά έχω σκλήρυνση;
Ε, τότε θα μάθεις να ζεις μ΄ αυτήν, όπως όλοι μας!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #77924  από Κώστας
 Παρ Σεπ 21, 2012 12:26 am
Λέτε να "πιάσαν τόπο" τα λόγια μου και να μην αναγκαστούμε να καλωσορίσουμε τη Yamd;
Εγώ πάντως τις απόψεις μου περί καλωσορίσματος τις αναθεώρησα, αλλά συνεχίζω να μη γουστάρω να το χρησιμοποιώ στη κοινωνία μας.

Υσ. Yamd, φίλους μπορείς να μας έχεις χωρίς να χρειάζεται σώνει και καλά ν΄ αρρωστήσεις!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10