• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #71399  από κωστας
 Παρ Μάιος 11, 2012 8:50 pm
Καλησπερα στην παρεα,βγηκα σημερα κατα τις 2 απο το νοσ/μειο...η αγγειοπλαστικη κρατησε περιπου 4 ωρες(την πρωτη φορα κρατησε 25 λεπτα) και ειχα 4 στενωσεις στην αριστερη σφαγιτιδα και 3 στην δεξια(η αζυγο ηταν ok)!Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και χαρουμενος που υπαρχει μια αξιοπιστη λυση στην αποκατασταση της χενφα και στην Ελλαδα!Με αντυπωσιασε η οργανωση της ολης διαδικασιας(ακτινολογος,αναισθησιολογος,νευρολογος,καρδιολογος) και εκτος απο την καλη δουλεια των γιατρων νομιζω οτι και η τιμη ειναι προσιτη σε σχεση με το εξωτερικο!Θα ενημερωσω ξανα,τωρα ειμαι ψιλοκουρασμενος(το αλλο παιδι στο δωματιο ροχαλιζε και εμεινα αυπνος)!!!
 #71400  από βικυ
 Παρ Μάιος 11, 2012 8:54 pm
κωστα καλη ξεκουραση και φυσικα καλη αναρρωση! :greetings-waveyellow:
Ευχομαι τα καλυτεροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μολις συνελθεις βαλε κανενα χορευτικο τραγουδακι!!!! :P :greetings-waveyellow:
 #71402  από kate2002
 Παρ Μάιος 11, 2012 8:56 pm
ωραια κωστα! και λιγες καλες ειδησεις ρε παιδι μου....
καλη αναρρωση και... καλή πορεια!
 #71404  από κατερινα 55
 Παρ Μάιος 11, 2012 9:22 pm
Κώστα καλή ανάρρωση και καλή συνέχεια!!! :handgestures-thumbsup:
 #71405  από elina
 Παρ Μάιος 11, 2012 10:05 pm
Καλή ξεκούραση, καλή ανάρρωση και όλα να πάνε πάρα-πάρα πολύ καλά!!!
κωστας έγραψε:η αγγειοπλαστικη κρατησε περιπου 4 ωρες
κι εμένα περίπου 3,5 είχε κρατήσει
κωστας έγραψε:Με αντυπωσιασε η οργανωση της ολης διαδικασιας(ακτινολογος,αναισθησιολογος,νευρολογος,καρδιολογος)
και πριν, και κατά τη διάρκεια, και μετά την επέμβαση, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ μεγάλη ασφάλεια
κωστας έγραψε:Θα ενημερωσω ξανα,τωρα ειμαι ψιλοκουρασμενος(το αλλο παιδι στο δωματιο ροχαλιζε και εμεινα αυπνος)!!!
Αυτό πια κι αν είναι σύμπτωση!!! Κι εμένα ροχάλιζε η διπλανή μου, και ο γιος της που ήταν συνοδός της!!!
Η μεγαλύτερη "ταλαιπωρία" της επέμβασης πραγματικά ήταν το ροχαλητό της διπλανής και η πεταλούδα στο χέρι, που σε εμποδίζει να ξαπλώσεις άνετα!

Και πάλι εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με όλη μου την ψυχή!!!
 #71407  από litsa
 Παρ Μάιος 11, 2012 10:22 pm
καλή ανάρωση!!

:banana-stoner: :banana-stoner:
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 82