• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #71360  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Μάιος 10, 2012 1:12 pm
κωστας έγραψε:Αυριο κανω την επεμβαση ξανα...θα ενημερωσω σχετικα!!!Ποιος επιδεινωθηκε?Που το ειδες Κων/να?
Καλημέρα στην παρέα, κατ' αρχάς Κώστα να σου ευχηθώ από καρδιάς τα καλύτερα :romance-kisscheek:
Στο post "αρνητικές εμπειρίες μετά την αποκατάσταση της ΧΕΝΦΑ", νομίζω ότι εισέπραξα φόβο.
Απ' την άλλη όμως, την προσοχή μου τράβηξε, ένα απόφθεγμα που βρίσκεται πάνω δεξιά, με το άνοιγμα του "σηζητήσεις", του panos59 :Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους......Όταν δε θέλεις, ψάχνεις αιτίες............." και μάλλον πρέπει να πιστέψω πιο δυνατά τη ΧΕΝΦΑ :think:
 #71399  από κωστας
 Παρ Μάιος 11, 2012 8:50 pm
Καλησπερα στην παρεα,βγηκα σημερα κατα τις 2 απο το νοσ/μειο...η αγγειοπλαστικη κρατησε περιπου 4 ωρες(την πρωτη φορα κρατησε 25 λεπτα) και ειχα 4 στενωσεις στην αριστερη σφαγιτιδα και 3 στην δεξια(η αζυγο ηταν ok)!Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και χαρουμενος που υπαρχει μια αξιοπιστη λυση στην αποκατασταση της χενφα και στην Ελλαδα!Με αντυπωσιασε η οργανωση της ολης διαδικασιας(ακτινολογος,αναισθησιολογος,νευρολογος,καρδιολογος) και εκτος απο την καλη δουλεια των γιατρων νομιζω οτι και η τιμη ειναι προσιτη σε σχεση με το εξωτερικο!Θα ενημερωσω ξανα,τωρα ειμαι ψιλοκουρασμενος(το αλλο παιδι στο δωματιο ροχαλιζε και εμεινα αυπνος)!!!
 #71400  από βικυ
 Παρ Μάιος 11, 2012 8:54 pm
κωστα καλη ξεκουραση και φυσικα καλη αναρρωση! :greetings-waveyellow:
Ευχομαι τα καλυτεροτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μολις συνελθεις βαλε κανενα χορευτικο τραγουδακι!!!! :P :greetings-waveyellow:
 #71402  από kate2002
 Παρ Μάιος 11, 2012 8:56 pm
ωραια κωστα! και λιγες καλες ειδησεις ρε παιδι μου....
καλη αναρρωση και... καλή πορεια!
 #71404  από κατερινα 55
 Παρ Μάιος 11, 2012 9:22 pm
Κώστα καλή ανάρρωση και καλή συνέχεια!!! :handgestures-thumbsup:
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 82