• Συνάντηση μέσα στο Φεβρουάριο!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #127272  από Criss
 Δευ Μαρ 13, 2017 11:55 am
Καλημέρα Μαίρη! Μην κάνετε όλοι λες και μου χρωστάτε καμία μεγάλη χάρη! Κοκκινίζω εύκολα και μάλλον μοιάζω ήδη με ερυθρόδερμο! Να κοιτάξουμε να ετοιμάσουμε την επόμενη συνάντησή μας σύντομα, γιατί ήδη εμφανίστηκε στο φόρουμ ένα άτομο που απουσίαζε χθες και μου είπε ότι στην επόμενη θα είναι εκεί! Να έχεις μία υπέροχη μέρα! Φιλιά!
 #127273  από Gianna
 Δευ Μαρ 13, 2017 6:01 pm
Χρήστο μετά το Πάσχα ανέλαβε δράση να ξανασυντονιστούμε όλοι! για ψαρομεζέδες, σαλάτες και κρασάκι αυτή τη φορά!! :emojis-2: :emojis-2:
 #127275  από Criss
 Δευ Μαρ 13, 2017 6:33 pm
Gianna συμφωνώ απόλυτα! Μου φαίνεται όμως ότι πήρα τη θέση του υπεύθυνου συναντήσεων! Τι να κάνουμε όμως, αν είναι να βρισκόμαστε δεν με πειράζει καθόλου και δέχομαι ευχαρίστως! Αλλά αυτή τη φορά βοηθήστε με λίγο παραπάνω, Ο.Κ.; Καλό σου βραδάκι!
 #127287  από Gianna
 Τρί Μαρ 14, 2017 9:44 pm
ελα Criss!
Θα συνδράμουμε όλοι στα της οργάνωσης!
απλώς θα ξεκινήσεις εσύ το θέμα συνάντησης για το καλό!!!

:emojis-1: :emojis-1:
Καλό βράδυ!!
 #127288  από Criss
 Τρί Μαρ 14, 2017 10:50 pm
Gianna, θα το κάνω με χαρά! Μου έδωσες ήδη μία ιδέα που σίγουρα την είχες κι εσύ! Με το ψαρομεζέδες φαντάστηκα ότι αν ο καιρός είναι καλός να το κάνουμε αυτή τη φορά παραλιακά! Είμαι βέβαιος ότι αυτό σκέφτηκες κι εσύ, οπότε θα ξεκινήσω έρευνα για να βρω το χώρο! Καλό σου βράδυ! :emojis-1: :emojis-1:
 #127304  από Ελιζα
 Τετ Μαρ 15, 2017 3:31 pm
Μια εικονα χιλιες λεξεις.....απλα αυτο!!!!
:emojis-8: :emojis-8: :emojis-8: :emojis-8: :emojis-5:
 #127305  από Criss
 Τετ Μαρ 15, 2017 4:39 pm
Καλώς την Ελίζα! Προφανώς διάβασες ότι η επόμενη συνάντηση ετοιμάζεται για μετά το Πάσχα, οπότε θα τα πούμε σχετικά με την ακριβή ημερομηνία! Αλλά συνεχίζεις να με μπερδεύεις! Αυτό το "μία εικόνα χίλιες λέξεις" πάλι τι θα πει;
 #127306  από Στάθης
 Τετ Μαρ 15, 2017 5:39 pm
Criss έγραψε:Αυτό το "μία εικόνα χίλιες λέξεις" πάλι τι θα πει;
Ότι η εικόνα που τις έστειλες, αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
Αυτό εννοεί Χρηστάρα.
 #127308  από Criss
 Τετ Μαρ 15, 2017 6:30 pm
Καλησπέρα Στάθη! Όλοι τα καταλαβαίνουν αυτά εκτός από εμένα; Καλά, τελικά πρέπει να είμαι πιο βλάκας από ότι νόμιζα! Και με την ευκαιρία θα σε χρειαστώ! Η Gianna είχε την ιδέα την επόμενη συνάντηση μας να την κάνουμε προς παραλία (δηλαδή δεν το είπε έτσι, αλλά όταν μιλάει για ψαρομεζέδες..._)! Αν δεν κάνω λάθος εσύ μένεις Γλυφάδα! Οπότε βοήθησε με να βρούμε που θα γίνει!
 #127309  από Στάθης
 Τετ Μαρ 15, 2017 7:03 pm
Criss έγραψε:Καλησπέρα Στάθη! Όλοι τα καταλαβαίνουν αυτά εκτός από εμένα; Καλά, τελικά πρέπει να είμαι πιο βλάκας από ότι νόμιζα!
Μπορείς να το θέσεις ανάποδα. Δηλαδή, δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο νόμιζα. Επίσης στο καφέ μας όταν σε ρωτήσα αν πιστεύεις ότι είσαι γκαντέμης, προς έκπληξή μου, μου απάντησες "όχι, απλά δεν είμαι τόσο τυχερός στην ζωή μου", και μου έδειξες πολύ όμορφα το τρόπο που καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα.

Δηλαδή, όχι αρνητικά πιστεύω και χαρακτηρισμοί τύπου "γκαντέμης, βλάκας κτλ."¨αλλά θετικών προσήμων χαρακτηρισμοί όπως "λιγότερο τυχερός", "όχι τόσο έξυπνος" κτλ. Με αυτό τον τρόπο πολλά μπορούν να αλλάξουν στην Ζωή μας, και όλα ξεκινούν από τι ενέργεια εμείς οι ίδιοι στέλνουμε στον Εαυτό μας.

Πραγματικά στο καφέ μου έφτιαξες το κέφι.
Criss έγραψε:Η Gianna είχε την ιδέα την επόμενη συνάντηση μας να την κάνουμε προς παραλία (δηλαδή δεν το είπε έτσι, αλλά όταν μιλάει για ψαρομεζέδες..._)!
Έχουμε πολλές επιλογές για μεζεδοκλουά... αλλά πιστεύω ότι η Γλυφάδα δεν βολεύει, ίσως κάτι πιο κεντρικό, ή προς Πειραία... έχουμε καιρό να το σκεφτούμε. Και για καφέ πάλι να κανονίσουμε, και αυτό θα είναι ωραίο.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9