Criss έγραψε:Καλησπέρα Στάθη! Όλοι τα καταλαβαίνουν αυτά εκτός από εμένα; Καλά, τελικά πρέπει να είμαι πιο βλάκας από ότι νόμιζα!
Μπορείς να το θέσεις ανάποδα. Δηλαδή, δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο νόμιζα. Επίσης στο καφέ μας όταν σε ρωτήσα αν πιστεύεις ότι είσαι γκαντέμης, προς έκπληξή μου, μου απάντησες
"όχι, απλά δεν είμαι τόσο τυχερός στην ζωή μου", και μου έδειξες πολύ όμορφα το τρόπο που καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα.
Δηλαδή, όχι αρνητικά πιστεύω και χαρακτηρισμοί τύπου "γκαντέμης, βλάκας κτλ."¨αλλά θετικών προσήμων χαρακτηρισμοί όπως "λιγότερο τυχερός", "όχι τόσο έξυπνος" κτλ. Με αυτό τον τρόπο πολλά μπορούν να αλλάξουν στην Ζωή μας, και όλα ξεκινούν από τι ενέργεια εμείς οι ίδιοι στέλνουμε στον Εαυτό μας.
Πραγματικά στο καφέ μου έφτιαξες το κέφι.
Criss έγραψε:Η Gianna είχε την ιδέα την επόμενη συνάντηση μας να την κάνουμε προς παραλία (δηλαδή δεν το είπε έτσι, αλλά όταν μιλάει για ψαρομεζέδες..._)!
Έχουμε πολλές επιλογές για μεζεδοκλουά... αλλά πιστεύω ότι η Γλυφάδα δεν βολεύει, ίσως κάτι πιο κεντρικό, ή προς Πειραία... έχουμε καιρό να το σκεφτούμε. Και για καφέ πάλι να κανονίσουμε, και αυτό θα είναι ωραίο.

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”