• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #58036  από litsa
 Δευ Αύγ 15, 2011 1:47 am
πολύ ευχαρίστως θα γινόμουνα πειραματόζωο... είναι η επόμενη μου πρόταση στον γιατρό μου....
μου το προτεινε εξάλλου, αν θελεις να κάνεις την χενφα να σε στειλω δωρεάν....

για να δουμε τωρα που θα τον ρωτήσω τι θα πει..

υ.γ
ευχαριστούμε ποντικι για τον χρόνο σου....
 #58208  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 17, 2011 10:43 pm
Κι εγω εσβησα την απαντηση μου !!!! ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ...ΑΤΥΧΗΣ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ.... :romance-kisscheek:
 #58310  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Αύγ 20, 2011 10:29 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! Κατι τετοιο πρεπει να γινει ΚΑΙ στην Ελλαδα !!!!!!Να παρει δημοσιοτητα το θεμα!!!!!Πώς ομως ????????
 #58339  από βάλια
 Σάβ Αύγ 20, 2011 9:58 pm
Eίναι πολύ σημαντικό να γίνονται ολοκληρωμένα και σωστά οι επεμβάσεις.Μέχρι στιγμής οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στη χώρα μας είναι ελλιπείς και λανθασμένες γι αυτό αρκετοί παρόλο που έκαναν την επέμβαση παρατήρησαν επιδείνωση.Το αποτέλεσμα είναι ,δυστυχώς, να απογοητευτούν πολλοί.Ελπίζω στην καλή θέληση κάποιων γιατρών που αρχίζουν να ασχολούνται σοβαρά.
 #58425  από Biskoto10
 Δευ Αύγ 22, 2011 4:36 am
podiki έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια , οι επεμβάσεις πρέπει να γίνονται από έμπειρους και ενημερωμένους γιατρούς
Eμενα η απορια μου ειναι πως ατομα που εκαναν επεμβασεις απο μη εμπειρους και ενημερωμενους γιατρους ειδαν αποτελεσματα.
 #58432  από Fotis
 Δευ Αύγ 22, 2011 9:56 am
Μήπως να στέλναμε σε τίποτα δημοσιογράφους μια ενημέρωση μπας και κανένας τους φιλοτιμηθεί να κάνει κανένα θέμα;
 #58434  από kate2002
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:12 am
ρε παιδια, παιζει και το ποσοστο να εγιναν επεμβασεις στην ελλαδα, απο απο τους τοτε-εναν δλδ- μη ενημερωμενους γιατρους και να πηγαν οι επεμβαζομενοι (ωραια λεξη!!) καλα, να νιωθουν πολυ καλυτερα! παιζει δλδ και το θεμα τυχης στην επιτυχια της επεμβασης. ομως το αποτελεσμα μιας επεμβασης δεν πρεπει να ειναι θεμα τυχης..... συμφωνω με το ποντικι και τη βάλια, κι αυτα που ειπαν πιο πανω. οσο για τα δημοσια νοσοκομεια στην ελλαδα, δεν τρεφω ελπιδες πως μπορει κατι να γινει στ δικη μου ζήση τουλαχιστον... ισως με την εξοδο απο το μνημονιο... :(
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 82