Κι εγω εσβησα την απαντηση μου !!!! ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ...ΑΤΥΧΗΣ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ.... 
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
podiki έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια , οι επεμβάσεις πρέπει να γίνονται από έμπειρους και ενημερωμένους γιατρούςEμενα η απορια μου ειναι πως ατομα που εκαναν επεμβασεις απο μη εμπειρους και ενημερωμενους γιατρους ειδαν αποτελεσματα.
podiki έγραψε:Πιστεύω πως συμφέρει πολύ περισσότερο το κράτος να χρηματοδοτήσει τις επεμβάσεις παρά τα φάρμακα , σκέψου , μια επέμβαση κοστίζει 3.000-5.000 , ενώ τα φάρμακα κοστίζουν περίπου 15.000-20.000 το χρόνο και δίνονται συνέχεια .Το κράτος είναι κράτος πολυεθνικών. Το συμφέρει ό,τι συμφέρει και τις φαρμακευτικές εταιρίες, τουλάχιστον στον τομέα της υγείας. Επίσης το ζήτημα "ασφάλιση" τελειώνει για να μην πω τελείωσε. Η τσέπη του καθενός μετράει. Τέλος επίσης μπαίνει και στις όποιες αυταπάτες περί "παροχών σε ΑΜΕΑ". Ετοιμαστείτε όσοι παίρνετε επίδομα ή διάφορα άλλα... όπως κι εγώ. Γιατί ή θα γονατίσουμε ή θα τους γονατίσουμε.
Την επέμβαση άντε να την κάνεις κι άλλη μια φορά , και είναι αποτελεσματική , τα φάρμακα δεν αποτρέπουν καθόλου την τελική αναπηρία , μόνο καλύπτουν τα συμπτώματα .
Σε δημοσιογράφο λίγο πολύ έχουμε μιλήσει .
Δεν ξέρω γιατί δεν κάνουν καμία αναφορά .Κάπου πήρε το αυτί μου πως ο Καρατζαφέρης ο δημοσιογράφος είχε αυτό το πρόβλημα και κ μάλιστα έκανε και την επέμβαση στην Αμερική , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια , απλά το άκουσα . Αυτός αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα πρεπε να πει κάτι ?
Ίσως θα πρέπει να βγει το θέμα στην τηλεόραση . Αλλιώς δεν δίνεται καμία σημασία.
Ο Λιάσης θα πρέπει να μιλήσει και δημοσίως γι αυτά που έχει βρει κάνοντας τόσους υπερήχους .
Θέλουμε κίνηση , ενδιαφέρον , το να τα λέμε μεταξύ μας δεν έχει πια και τόση σημασία .
Κάθε λίγο έρχονται καινούρια μέλη , θέλουν να μάθουν και μαθαίνουν απο εμάς , αυτό δεν είναι σωστό , πρέπει οι ίδιοι οι γιατροί να μιλήσουν , να ωθήσουν τον κόσμο να κάνει εξετάσεις , η χενφα υπάρχει , είναι ένα ανατομικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί δεν είναι αστείο .