χτες μιλησα με μια γνωστη μου στο υπουργειΟ απο το τμημα διορισμων του κλαδου μου κ μου ειπε
1.η εγκυκλιος των ειδικων κατηγοριων ετοιμαζεται κ ισως βγει κ την αλλη βδομαδα
2. οι πινακες προυπηρεσιας εκλεισαν κ για εμας..αν κ το ξεραμε
3.η ολομελεια του νομικου συμβουλιου θα αποφανθει το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ για το αν θα μετρησει η περσινη προυπηρεσια μας.αρα η εγκυκλιοσ λογικα θα λεει.......ως τις 30/6/2010!!
4. μπορει κ να μη γινει ασεπ φετος κ θα συνεχιστει η μεταβατικη.
αν μπαινετε κ στο pde απο πηγες στο υπουργειο λενε για 20000 αναπληρωτες κ 600 εως 700 διορισμους....τιποτα δηλαδη.κ α-βαθμια κ β-βαθμια
λογικο αν παρουμε την αναλογια 1/10 .....αν βγαλουμε τις μεταταξεις μενουν περι τους 6000 σε ολο το δημοσιο...ηδη εχει παρει νοσηλευτες....πεβγαλε για πυροσβεστες,λιμενικους κ ετοιμαζεται κ για ειδ. φρουρους....
ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ φαινεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΓΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..
αρε να τελειωσω το διδακτορικο μου κ να παω κανενα Καναδα να δουλεψω που εχει κ -30 θερμοκρασια κ δεν θα νιωθω ουτε μουδιασματα ουτε τιποτα
Α το νσκ μου απαντησε σε εμαιλ που ειχα στειλει οτι δεν εχει αποφασισει ακομη, κ οτι θα το μαθω απο το αρμοδιο υπουργειο κ απο το site ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
podiki kapoy ειδα οτι εχεις ως 30/6/2010 κοντα στους 11,5 μηνες προυπηρεσια...πολυ κριμα κ αδικο αν το νσκ ειναι αρνητικο το σεπτεμβρη..μη στεναχωριεσαι ομως ετσι ε??
εγω που ειχα 8,5 κ συμπληρωσα το 12μηνο το γεναρη με πηρε λιγο απο κατω αλλα σηκωθηκα.
ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ Ε???/Ε ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ