• Παραπληγικο επιδομα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #9696  από Giota
 Τετ Οκτ 07, 2009 9:04 pm
kalhspera. ΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Κ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 67% Κ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 3
 #9736  από manos81
 Πέμ Οκτ 08, 2009 6:12 pm
ego sou eipa na kaneis ena keik portokali na tous efxaristiseis...xe xe xe!bravo giota!
ti bravo diladi...makari na eimastan kala kai as kaname kai 2-3 doulies...ti tamio eise???ika?
 #9739  από Giota
 Πέμ Οκτ 08, 2009 6:27 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΕΝΑ ΚΕΙΚ. ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ. ΔΩΣΕ ΓΡΑΨΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΒΑΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Κ ΕΦΥΓΑ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΙΜΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.
 #10234  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Οκτ 19, 2009 11:10 am
Παιδιά να πληροφορήσω τους υπολοίπους ότι για την χορήγηση του επιδόματος δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση . Απλά χρειάζεται βεβαίωση διευθυντή νευρολογικής κλινικής δημοσίου Νοσοκομείου .
 #10235  από Konstantina
 Δευ Οκτ 19, 2009 11:45 am
Μπα, κι εγώ διευθυντη κλινικής δημόσιου νοσοκομείου πηγα, αλλά με κόψανε την πρώτη φορά τώρα δεν ξέρω ακόμα, πήγε η μητέρα μου και τη ρώτησε η υπάλληλος αν είμαι σε αμαξίδιο γιατί μόνο έτσι θα το πάρω.
 #10249  από Thor
 Δευ Οκτ 19, 2009 6:11 pm
Αν πρεπει να εισαι σε αμαξιδιο για να παρεις ενα επιδομα 680 ευρώ ειναι να μας κλαινε οι ρεγγες.
Λες στον νευρολογο μαλλον στον ειδικευομενο της κλινικης δημοσιας εννοειται να γραψει για το προβλημα της κοπωσης ή τυχον προβληματα ακρατειας και πας (αφου εχει υπαγραφει απο τον διευθυντη).
Τωρα το ικα ειναι ποιο ελαστικο στο επιδομα το δινει και αν εργαζεσαι.
Αν τελικα δεν στιο δωσουν ενω η Ελληνικη κοινωνια μας μεταχειριζεται γενικα ως ετοιμοθανατους και ξοφλημένους τοτε τι να πω κανονικα ειναι για να εκτονωσης την ακρατεια πανω στην επιτροπη για να μην πω τιποτα χειροτερο.
 #10262  από Εύη Ξ
 Δευ Οκτ 19, 2009 9:45 pm
Καλησπέρα!!
Εδώ υπάρχει ένα θέμα με την συγκεκρημένη πάθηση.Το οποίο ξεπερνιέτε στις επιτροπές.
Και εμένα την πρώτη φορά με απέρριψαν,γιατί εκεί το πάνε με το μάτι και όχι με τις εξετάσεις και με τη διάγνωση του νοσοκομείου.Γιατί πότε είμαστε καλά και ποτε δεν είμαστε. Αλλά πότε θα έχεις το ραντεβού?????ιδού η απορία.
 #10301  από litsaM
 Τρί Οκτ 20, 2009 3:35 pm
καλησπερα.κι εγω θα παω να κλεισω ραντεβου για επιτροπη(αξιωνομαι επιτελους :) )ελπιζω να μου το δωσουν.παντως επειδη δεν μπορω να υποκριθω συμπτωματα με τιποτα :) παρατηρησα οτι οταν κανω καμια δουλεια και κουραζομαι μετα παω σαν σουρωμενη :) δεν μπορω με τιποτα να παω νορμαλ :) και σκεφτηκα οτι την ημερα που θα περασω την επιτροπη θα κανω απο πολυ πρωι γενικη στο σπιτι και αν δε πεσω ξερη ισως πλυνω και το αυτοκινητο :) τι στο καλο θα με δουν πτωμα μη σας πω 80% :D :D :D
 #10330  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Οκτ 21, 2009 12:54 pm
Να ξαναπώ για τη χορήγηση του επιδόματος . Όσο και αν διαφωνεί η Κωνσταντίνα με γνωμάτευση διευθιυντή νευρολογικής κλινικής δημοσίου νοσοκομείου με το όνομα της πάθησης και τις αναπηρίες που επιφέρει δεν νομίζω ότι τίθεται θάμα για την χορήγηση του επιδόματος . Ξαναλέω ότι η χορήγηση του δεν εξαρτάται από το άν είσαι σε καροτσάκι ή όχι , από το αν δουλεύεις ή όχι . Οι Υ.Ε αναγράφουν την πάθηση και το ποσοσό αναπηρίας που αν είναι >67% δικαιούται κάποιος το επίδομα από το ασφαλιστικό του ταμείο ή την πρόνοια αν δεν είναι ασφαλισμένος . Για παράδειγμα εγώ που είμαι δικηγόρος πέρασα από υ.ε. του ΙΚΑ λόγω του ότι δεν είμαστε σχετικά πολλοί δικηγόροι για να έχει το ταμείο νομικών που είμαι ασφαίσμένος δικές του υ.ε. Το επίδομα το πήρα ακόμη και αν περπατώ και συνεχίζω να εργάζομαι .
 #10346  από Konstantina
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:59 pm
Τι να σου πω βρε Γιώργο, δεν ξέρω πότε το πήρες αλλά μάλλον τώρα λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν γίνει πιο αυστηροί στις επιτροπές
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10