• ΚΕΠΑ-ταλαιπωρια

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #87022  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 07, 2013 3:56 pm
anni έγραψε:ναι ...δεν πληρωσα ....μου εγραψε πανω στο παραπεπτικο και για καθε νομιμη χρηση
δεν μου εγραψε αναλυτικα.....μου ειπε οτι ειναι ενταξει και θα με ειδοποιησουν με το ταχυδρομειο
:greetings-waveyellow: Ευχομαι να σε ειδοποιησουν συντομα !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #88139  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Μαρ 29, 2013 11:02 pm
Αλόχα!!!

Μόλις χθες αποφοίτησα από τα ΚΕΠΑ με βαθμό πτυχίου 90% :scared-eek: και εφ'όρου ζωής.

Το μεν καλό είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώσαμε μ'αυτόν το βραχνά των επανεκτιμήσεων κλπ, θα βάλω τα οικονομικά μου σε μια σειρά (7 μήνες απλήρωτη), το δε κακό είναι ότι το 90% το πήρα ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ :crying-yellow: .

Πολλά φιλιά :romance-kisscheek: και καλή "αποφοίτηση" σε όλους :happy-cheerleadersmileygirl: !!!

Εύχομαι τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά εφ'όρου ζωής (αλλά με τον χαμηλότερο βαθμό πραγματικής αναπηρίας :whistle: ).
 #88147  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 30, 2013 11:53 am
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Αλόχα!!!

Μόλις χθες αποφοίτησα από τα ΚΕΠΑ με βαθμό πτυχίου 90% :scared-eek: και εφ'όρου ζωής.

Το μεν καλό είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώσαμε μ'αυτόν το βραχνά των επανεκτιμήσεων κλπ, θα βάλω τα οικονομικά μου σε μια σειρά (7 μήνες απλήρωτη), το δε κακό είναι ότι το 90% το πήρα ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ :crying-yellow: .

Πολλά φιλιά :romance-kisscheek: και καλή "αποφοίτηση" σε όλους :happy-cheerleadersmileygirl: !!!

Εύχομαι τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά εφ'όρου ζωής (αλλά με τον χαμηλότερο βαθμό πραγματικής αναπηρίας :whistle: ).
:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Γλυκοπικρα νεα ,Μιμικα μου !!!!! Τουλαχιστον , γλιτωσες απο το βραχνα της επανεξετασης ........... :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #88701  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 15, 2013 12:39 pm
Καλημερα ??? ΔΕΝ νομιζω !!!!! Πριν απο λιγο , γυρισα απο το ΚΕΠΑ . Πηγα εκει σε μαυρο χαλι , αφου , μετα την πνευμονικη λοιμωξη που περασα ειμαι σε ΥΠΟΤΡΟΠΗ . Επιπλεον, αποψε με ξυπνησε ΔΥΟ φορες , δυνατη κριση νευραλγιας τριδυμου !!!!!! Περιττο να πω οτι, ψυχολογικα ημουν κουρελι .Μια κυρια, γυρω στα 65 , μου προσφερε την καρεκλα της και εμενα με πηραν τα κλαματα ...για την καταντια μου..και επειδη ΔΕΝ ηθελα να ειμαι ΕΚΕΙ!!! Μπηκα μεσα , υποβασταζομενη απο τον αντρα μου , με φοβερη ασταθεια και τρεμουλο σε χερια και ποδια . Ζαλιζομουν συνεχως και εκλεινα τα ματια .Ο αντρας μου, μου εβγαλε παπουτσια και καλτσες κι εγω δεν αισθανθηκα τιποτα!!!''Κοκκαλο'' τα ποδια μου!!! Η νευρολογος ψυχρη και επιθετικη !!!! ''Ανοιξτε τα ματια σας !!!!'' Μου σηκωνε τα ποδια , αυτα επεφταν και με μαλωσε ''συνεργαστειτε , κυρια , για να μην αδικηθειτε '' . Με γαργαλησε στις πατουσες , μου χτυπησε με σφυρακι τα γονατα, με εβαλε να σημαδεψω με το δαχτυλο μου , τη μυτη μου ΚΑΙ το δαχτυλο της . Με ρωτησε τι σημαινει ''επιτακτικη ουρηση'' , της απαντησα . Της ειπα οτι εχω προβλημα και με το εντερο , καθως και για τη νευραλγια τριδυμου. Με ρωτησε τι δουλεια εκανα πριν. Μου ζητησε να σταθω ορθια με τα ποδια κλειστα ...δεν μπορουσα ...επεφτα !!!!!!! Στην επιτροπη , ηταν αλλα δυο ατομα . Με ρωτησαν τι εξετασεις ειχα μαζι μου , τους εδειξα τις μαγνητικες . Εριξαν μια ματια στις διαγνωσεις και ηθελαν να τις κρατησουν αλλά ειδαν οτι τις ειχα , ηδη, καταθεσει .Εκεινη τη στιγμη , ειδαν οτι ηταν στο φακελο μου....!!!!!!!!!Με ρωτησαν , τι φαρμακο παιρνω. Τους ειπα ''κοπαξον'' .Τελος , μου ειπαν να φυγω .Σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ, θα λαβω την αποφαση με ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ !!!! Τι να κανω ???? Θα περιμενω ......Πολυ φοβαμαι , οτι η νευρολογος θα πραγματοποιησει την ΑΠΕΙΛΗ της και ...ΘΑ ΑΔΙΚΗΘΩ .............Το χειροτερο , ομως , ειναι που ΔΕΝ παρουσιαστηκε στην επιτροπη η Αννα που ξερω και ξερετε !!!! Ημουν ενα σερναμενο κουρελι , σκουλικι μαλλον, που ολη του η υπαρξη εκλιπαρουσε ΟΙΚΤΟ !!!!!!Δεν το επιδιωξα ...απλως εγινε !!!!!!Δεν το συγχωρω στον εαυτο μου, εγω που σε ολες τις ασχημες στιγμες μου, εχω σταθει ψυχραιμη και αξιοπρεπης !!!! Τι να πω ???? Ισως κουραστηκα πια , ισως εξαντληθηκε η αντοχη μου.............. :sad-roulette:
 #88702  από Λήδα
 Δευ Απρ 15, 2013 1:40 pm
Άννα, εκεί δεν πήγες για να δείξεις πόσο δυνατή κ μάχιμη είσαι!!Βγήκε από μέσα σου όλη αυτή η ένταση που είχες τόσο καιρό με όοοολα αυτά.Ήταν φυσιολογικό νομίζω.Μη τρελλαίνεσαι με αυτό :romance-caress: :romance-caress:
Σε καμιά 20αριά μέρες πέρνα ή πάρε τηλ να ρωτήσεις!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #88704  από sofia13
 Δευ Απρ 15, 2013 1:59 pm
Αννα, μην έχεις ενοχές. Ό,τι και νάκανες, αυτοί έχουν εντολές να θερίζουν......
Πήγα κανονικά και χαμογελαστή. Και τι έγινε; Με κόψανε. Ασε την ειρωνεία και το δούλεμα που
υπέστην. Αλλά ανταπέδωσα , δεν κρατιέμαι . Ούτε ειλικρίνεια εκτιμάται , ούτε τίποτα.
Ο θάνατός σου η ζωή μου το βλέπουν τα ανθρωπάκια (ελεεινά επιστημονάκια).
Ηρέμησε, χαλάρωσε και πού ξέρεις; Μπορεί και να σου βγεί και σε καλό ( που λέει και το τραγούδι
του Νικόλα).
Μόνο μη στενοχωριέσαι , μακάρι όλα καλά να σου πάνε ! :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow:
 #88705  από Μαρία
 Δευ Απρ 15, 2013 2:54 pm
'Αννα μου πόσο σε καταλαβαίνω...
Πέρασα και γω σήμερα απο επιτροπή (πόσο χάλια νιώθα κάθε φορα! Καμαρώστε τον παλίατσο...) Με εξέτασαν αρκετή ωρα ωστόσο δεν μου ειπαν κάτι ώστε να καταλάβω τις προθέσεις του. Τώρα στην αναμονή μέχρι να έρθει η απόφαση.
 #88706  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 15, 2013 3:18 pm
Μαρία έγραψε:'Αννα μου πόσο σε καταλαβαίνω...
Πέρασα και γω σήμερα απο επιτροπή (πόσο χάλια νιώθα κάθε φορα! Καμαρώστε τον παλίατσο...) Με εξέτασαν αρκετή ωρα ωστόσο δεν μου ειπαν κάτι ώστε να καταλάβω τις προθέσεις του. Τώρα στην αναμονή μέχρι να έρθει η απόφαση.
Μαρια μου , σε σκεφτομουν αλλά με φωναξαν νωριτερα και μετα φυγαμε αμεσως !!!! Η ιδια επιστημονισσα σε εξετασε κι εσενα , ετσι ???? Καλα αποτελεσματα :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:Ξεχασα κατι !!!Φευγοντας απο την επιτροπη, οπως πλησιαζαμε στο ασανσερ, ειδα με την ακρη του ματιου μου , τη νευρολογο να εχει βγει εξω και να με παρακολουθει...............
 #88707  από Μαρία
 Δευ Απρ 15, 2013 3:31 pm
Προφανώς η ίδια ήταν. Α άρχισαν και τις παρακολουθήσεις τώρα;;;; Ωραία!!!
 #88726  από Μιμικαμ
 Δευ Απρ 15, 2013 9:49 pm
Αννα μου, το βρίσκω φυσιολογικό, μετά απο τόσο μεγάλη αναμονή, να βρίσκεσαι σε τέτοια ψυχολογική ένταση....τώρα ξεκουράσου ηρέμησε και θα δείς οτι ολα θα σου πάνε πάρα πολύ καλά....σου το εύχομαι απο καρδιάς..όπως και στην Μαρία.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: οσο για το εξευτελισμό που είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε ολοι μας....τι να πώ....λυπάμαι πολύ.....φιλιά :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9