Λίτσα απο το στόμα σου και στου σπανούλη το χέρι. Πολεμοφόδια να πάρεις, μπύρες , πίτσες και τα σχετικά.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
litsaM έγραψε:"Αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα από προσωπικό ενδιαφέρον - η αδελφή μου είναι ασθενής - και από την επιθυμία μου να βοηθήσω από τη πλευρά μου όσο γίνεται. Όσο πιο πολλά ερωτηματολόγια μαζέψω τόσο μεγαλύτερο νόημα θα έχει η έρευνα και πιθανότητα εφαρμογής στο κομμάτι της ψυχοθεραπευτικής αντιμετώπισης"Σωπάτε καλέ! Ακόμα και να είναι η αδελφή της ασθενής (απολύτως ανεξακρίβωτο, αλλά επι τέλους, ιστοδελίδα είναι εδώ, ποση ασφάλεια μπορείς να έχεις; κατά τη λογική αυτή μπορεί να έχει και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, αφού δε μας είπε από ποιά πασχει η αδελφούλα) με κάνει έξω φρενών το ότι μας παρουσιάζει την έρευνά της ως βοήθεια για μας δίχως καν να μας δώσει επαρκείς λεπτομέρειες. Και πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες επειδή έχουμε δικαίωμα να ΜΗΝ πάρουμε το μαραφέτι της; "Να βοηθήση όσο μπορεί" δε σημαινει απολύτως τίποτα. Δεν ξέρουμε κάν τι θα ξεφουρνίσει ώς αποτέλεσμα της "έρευνάς της". Πως μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενο; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ. Δυστχώς, οι Μαρία 77, Θεώνη, Αλέξανδρος1, Mistersix, Ελενα, Γιώργος, σορυ αν ξέχασα κανέναν, βλέπουν τη μόνη πραγματικότητα...