• Χαιρετίσματα πολλά απο Βάσω, Πόπη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79531  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 18, 2012 1:46 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:και ο...παστουρμας ζει στη θαλασσα ?????
Βεβαίως και ζει στη θάλασσα, για του λόγου το αληθές παραθέτω φωτογραφία μιας φίλης μου η οποία ψαρεύει παστουρμόψαρα.

Εικόνα
 #79572  από Μιμικαμ
 Παρ Οκτ 19, 2012 8:44 am
billios έγραψε:

Με τρωει ρε φιλε,δεν αντεχω :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 'ενα πατσά περιποιημένο παρακαλώ για το παιδί.....και βλέπουμε.....αργότερα, αν επιδείξει καλή διαγωγή..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79575  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 19, 2012 9:03 am
Γιάννης έγραψε:
Βεβαίως και ζει στη θάλασσα, για του λόγου το αληθές παραθέτω φωτογραφία μιας φίλης μου η οποία ψαρεύει παστουρμόψαρα.

Εικόνα
:angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: Φιλη ????????? Λιζαααααααα.........!!!!!!!!!!! Καιρος να αρπαξεις την....παντοφλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #79577  από Μιμικαμ
 Παρ Οκτ 19, 2012 9:08 am
:) :lol: :lol:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Εικόνα
:angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: Φιλη ????????? Λιζαααααααα.........!!!!!!!!!!! Καιρος να αρπαξεις την....παντοφλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Για να μην πώ την χατζάρα καλύτερα.....Λιζάκι το νού σου..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79590  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 19, 2012 1:13 pm
Ναι !!!!! Ειναι μια...αγνη φιλια !!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #79594  από κατερινα 55
 Παρ Οκτ 19, 2012 3:00 pm
Και βέβαια είναι αγνή η φιλία τους.Μην σας τρομάζει το ότι είναι γυμνή.
Από τότε που κυκλοφορούμε ντυμένοι πάψαμε να είμαστε αγνοί!!!
(Johny περιμένω το μπαχτσίσι) :teasing-neener:
 #79596  από Μιμικαμ
 Παρ Οκτ 19, 2012 5:22 pm
Κατερινιώ, σαν να τον γλύφεις μου φαίνεται..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Θέλεις νομίζω να σούρθουν έτσι στο τζάμπα τα μπλιμπλιλίκια έεεεεεε??????

Πάντως απο λεπτό ποιοτικό, εξεζητημένο γούστο του παιδιού μας......οσο αφορά τη γοργόνα που μας κοτσάρισε.....έεεεεε δεν χωράει καμία αμφιβολία......ξέρει αυτός και διαλέγει καλά..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79598  από κατερινα 55
 Παρ Οκτ 19, 2012 6:03 pm
Τι να κάνω η καϋμένη,προσπαθώ να βγάλω κανένα μπουρμπουάρ,αλλα ο Johny δεν συγκινείται! :( Βράχος ακλόνητος λέμε!!
Όσο για το γούστο του,υποκλίνομαι :bow-yellow: :bow-yellow:
Κατ,αρχάς και μόνο το Λιζάκι να δεις,αυτό τα λέει όλα :handgestures-salute:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7