• ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3144  από litsa
 Τετ Απρ 29, 2009 12:54 pm
και εγώ το ίδιο!!
χρειαζόμαστε και ... γέλιο!!!!
 #3227  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 11:12 am
Τώρα που ήρθα στον καφενέ και αφού διάβασα με προσοχή το post του Θανάση για τον καφέ και τα ποντίκια κλπ, αναρωτιέμαι: τόσοι καφέδες που έχουν καταποθεί υπ'εμού μέχρι τα 32 που αρρώστησα ΔΕΝ ΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ γαμώ το???
Σκατά οργανισμός :roll:
 #3241  από litsa
 Πέμ Απρ 30, 2009 1:38 pm
kai ego pou pino mono ena/////?????
 #3242  από elena
 Πέμ Απρ 30, 2009 1:41 pm
εγώ πάντως ,εκτός του ότι τσακώνομαι με τους περισσότερους,λόγω καφέδων,δεν έχω δει καμμία άλλη διαφορά :D

Τι σχέση ρε παιδιά έχουμε εμείς με τα ποντίκια?
πίνουνε καφέ και τα ποντίκια?τι μαθαίνει ο άνθρωπος ...όσο μεγαλώνει :!: :D
 #3347  από LL--MM
 Παρ Μάιος 01, 2009 6:04 pm
Υπαρχει διχογνωμία ώς προς τον καφέ :!: : κάπου δε μας είπε ο Στάθης μας ότι κάνει καλό στην επαναμυελίνωση ο καφές :?: Σε κάποια ισπανική εφημερίδα αναφέρεται ότι τα κάνει και τις γυναίκες πιο έξυπνες... (Όχι ότι δεν είμαστε, αλλά λόγω σκπ τα αναφερθέντα σε άλλο φόρουμ συμπτώματα μας δυσκολεύουν που και που :( )

Υ.Γ. Κι άν με πηρατε για δον Κιχώτη, έχετε δίκιο, κι άς μη μιλάω ισπανικά... :cry:
 #3360  από ioanna_melina
 Παρ Μάιος 01, 2009 10:14 pm
Σας ζηλεύω! :cry: Και τι ειρωνία,εκείνη την Κυριακή πέρασα από την Αθήνα και έφυγα γιατί είχα πτήση :cry: Κόντεψα να σκάσω! :evil:

Ας κανονίσουμε πάλι κάτι!!!! Όπου και να είμαι θα έρθω! Οι προτάσεις που έγιναν ήταν καλές πάντως
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7