• ΕΠΙΔΟΜΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #300  από Μαρία
 Πέμ Οκτ 09, 2008 1:33 pm
Μάνο καλημέρα,
Εύχομαι να έχεις σε αυτή την επιτροπή καλά αποτελέσματα και με λιγότερη ταλαιπωρία!!!
Έχω μια ακόμη ερώτηση :roll:
Οι γνωματεύσεις που σου δίνει ο γιατρός σου για να προσκομήσεις στην επιτροπή είναι αναλυτικές ή απλά γράφουν τη νόσο;
Διότι εμένα γράφουν μόνο την νόσο και την θεραπεία που κάνω και ίσως αυτό να μην με βοηθάει πολύ στην επιτροπή.
 #303  από ioanna papantoni
 Πέμ Οκτ 09, 2008 3:29 pm
maia stin gnwmateush pou tha sou dwsei o giatros prepei na grafei oti exeis spastiki paraparesi...ektos apo ti noso k ti therapia pou kaneis.
 #306  από Μαρία
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:09 pm
Καλησπέρα Ιωάννα
Και τι είναι αυτό????????
 #308  από ioanna papantoni
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:15 pm
Einai h spastikotita pou prokalei h MS stous mys k dilwnei oti den mporeis na perpatiseis kala.deixeni tin katastash sovaroteri giati opws eipame prepei na ginei gia ligo tzeni karezi mprosta stin epitropi. :cry:
 #311  από Μαρία
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:19 pm
Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση Ιωάννα
 #312  από ioanna papantoni
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:22 pm
na eisai kala Maria mou.
se oti mporo na voithiso euxaristos
 #315  από manos81
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:27 pm
TIN TELEUTEA GNOMATEUSI EKTOS APO TIN NOSO KAI THN THERAPIA TOU ELEGA NA GRAPSEI OTI EXW PARAPARESI KAI DEN DEXOTAN ME TIPOTA O GIATROS NA MOU TO GRAPSEI GIATI DEN TO EXW OPOTE EVALE LIGES DIKES TOU SALTSES...OTI EIXA TA TELEYTEA 2 XRONIA 4 OSEIS KAI OTI PAROUSIAZW TETRATAKSIA..
TA SIMPERASMATA DIKA SOU!
 #319  από ioanna papantoni
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:30 pm
h alithia einai mano mou oti prepei na thelei k o giatros na voithisei...
tora ti na pw na pw oti den exeis dikio xazi tha me peis..
dikio exeis k oloi mas alla pou na to vroume...
 #321  από Μαρία
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:33 pm
Η αλήθεια είναι πως και γω δεν νομίζω να δεχτεί να μου γράψει κάτι τέτοιο.
Στη αρχή που είχα ζητήσει μια βεβαίωση έγραφε απλά τη νόσο και όταν τους ζήτησα να είναι λίγο πιο αναλυτική έγραψαν και την θεραπεία που κάνω!!!!!!!!!! :lol:
 #322  από ioanna papantoni
 Πέμ Οκτ 09, 2008 4:34 pm
ti na po vre paidia ....einai na thelei na voithisei k o giatros opws eipa.
kai na katalavainei tin katastasi
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8