Κάθε φορά συγκρούονται δύο κοσμοθεωρίες. Αυτών που κάνουν copy paste τις έρευνες και αυτών που κάνουν copy paste τα emoticons. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε μέση λύση, γιατί μέση λύση δεν υπάρχει. Η αλήθεια είναι αναγκαστικά μία. Αλλιώς θα λέγανε στον Γαλιλαίο και στην Εκκλησία: "παιδιά, για να μη μαλώνετε, να καταλήξουμε ότι η γη κινείται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη και τα παρασκευοσαββατοκύριακα κινείται ο ήλιος;"
Ούτε ο ήλιος κινείται, ούτε να το μοιράσουμε γίνεται. Μόνο η γη κινείται.
Χαλάρωσε και κάνε και λίγο χιούμορ. Νομίζω είσαι προκατειλημμένη και αμφισβητείς εκ των προτέρων όσα γράφουμε. Δεν είναι έτσι. Δεν κινείται ο ήλιος.
Δε θεωρούσα σωστό να το αναφέρω μέχρι σήμερα, αλλά αφού τα ράσα κάνουν τον παπά, επιστρατεύω την καλή μου διάθεση για να πω πως σπούδασα ψυχανάλυση.
Ούτε ο ήλιος κινείται, ούτε να το μοιράσουμε γίνεται. Μόνο η γη κινείται.
Χαλάρωσε και κάνε και λίγο χιούμορ. Νομίζω είσαι προκατειλημμένη και αμφισβητείς εκ των προτέρων όσα γράφουμε. Δεν είναι έτσι. Δεν κινείται ο ήλιος.
Δε θεωρούσα σωστό να το αναφέρω μέχρι σήμερα, αλλά αφού τα ράσα κάνουν τον παπά, επιστρατεύω την καλή μου διάθεση για να πω πως σπούδασα ψυχανάλυση.
Η ελπίδα είναι η μάστιγα της ανθρωπότητας.