• Βρε το Χάρη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37613  από Neutralis
 Παρ Σεπ 03, 2010 11:51 pm
Κάθε φορά συγκρούονται δύο κοσμοθεωρίες. Αυτών που κάνουν copy paste τις έρευνες και αυτών που κάνουν copy paste τα emoticons. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε μέση λύση, γιατί μέση λύση δεν υπάρχει. Η αλήθεια είναι αναγκαστικά μία. Αλλιώς θα λέγανε στον Γαλιλαίο και στην Εκκλησία: "παιδιά, για να μη μαλώνετε, να καταλήξουμε ότι η γη κινείται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη και τα παρασκευοσαββατοκύριακα κινείται ο ήλιος;"

Ούτε ο ήλιος κινείται, ούτε να το μοιράσουμε γίνεται. Μόνο η γη κινείται.

Χαλάρωσε και κάνε και λίγο χιούμορ. Νομίζω είσαι προκατειλημμένη και αμφισβητείς εκ των προτέρων όσα γράφουμε. Δεν είναι έτσι. Δεν κινείται ο ήλιος.

Δε θεωρούσα σωστό να το αναφέρω μέχρι σήμερα, αλλά αφού τα ράσα κάνουν τον παπά, επιστρατεύω την καλή μου διάθεση για να πω πως σπούδασα ψυχανάλυση.
 #37615  από litsa
 Παρ Σεπ 03, 2010 11:59 pm
ψυχανάλυση??
neutralis συγνώμη - θα δεχτώ και αλλη επιθεση - αλλά για αυτό ακριβώς τον λόγο θα επρεπε να εισαι δυο φορές προσεκτική !!!
συγνώμη που το λέω αλλά ετσι ειναι ...

σου , δεν βγαζει πουθενά .. σου εύχομαι απλά να δικαιωθείς και εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά .. προς οφελος των σκπ
εγώ ειμαι ενας απλός άνθρωπος ... τιποτα παραπάνω - ουτε μελέτες ουτε τιποτα εχω να σσς δειξω... οταν θα εχω και ειμαι ακόμα στο φορουμ τότε θα σας ενημερώσω πρωτους ..
να ειστε πάντα καλά!!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #37616  από Neutralis
 Σάβ Σεπ 04, 2010 12:01 am
Τί σχέση έχει η ψυχανάλυση με τις στραβές φλέβες; Λέω στον κόσμο να ανοίξει τις φλέβες του, και θα επιμένω. Το άλλο σενάριο προβλέπει σκλήρυνση.
 #37617  από litsa
 Σάβ Σεπ 04, 2010 12:02 am
εφόσον ξερεις απο ψυχανάλυση θα ησουν περισσότερο προσεκτική ... στο πως το λες ...
 #37618  από Neutralis
 Σάβ Σεπ 04, 2010 12:06 am
Χιούμορ πάλι:

Και τί να έλεγα καλή μου; "Παιδιά, αν δεν κάνω λάθος, και με κάθε επιφύλαξη, ρωτήστε και έναν νευρολόγο για σιγουριά, αλλά είδα τη γη να κινείται χθες τη νύχτα!"

Όχι. Είναι ζήτημα χρόνου, όχι τρόπου. Ζήτημα να προλάβεις την επιδείνωση, που ένα λανθασμένα στημένο ιατρικό σύστημα σε έκανε να νομίζεις ότι μόνο με φάρμακα μπορείς.

Προτιμώ οι φίλοι μου να είναι στα πόδια τους του χρόνου, κι ας νομίζουν πως είναι ζήτημα τρόπου.
 #37620  από litsa
 Σάβ Σεπ 04, 2010 12:16 am
Θεός αν ήμουν ....

[youtube]0-UiluB4cZo[/youtube]
 #37622  από LL--MM
 Σάβ Σεπ 04, 2010 1:47 am
Αγαπητοί, τα ντράβαλά μου με τις ψυχαναλύσεις (εξ άλλου ήταν και ακούσιες) κατά την περίοδο της διάγνωσης (ψυχιάτρων ιδίως αλλά και μή) τα έχω αραδιάσει εδώ, όποιος θέλει να τα δεί, οι δημοσιεύσεις μου εκει είναι, άς βάλει "ψυχίατρος" στο ψαχτήρι, έλεος... Δεν αρνούμαι βέβαια ότι μπορεί και να υπάρχουν άνθρωποι μεταξύ τους, αλλά αντέστε να τους βρήτε...

Εδώ μπαίνουν, βέβαια κάποιοι "fans", (μπορεί δηλαδή και να έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, ή να είναι και οι ίδιοι που μπήκαν, άλλοτε, με το αμφίβολο πρόσχημα "να μας βοηθήσουν(!!!) και τώρα μπαίνουν με άλλο όνομα, τέτοιες νοοτροπίες που έχουν, μήν εκπλήσεστε) προσπαθώντας να επιβληθουν με "χαβαλεδοσυζητήσεις", και να καυχιούνται ότι "δε μπαίνουν εδώ για ν'απαντήσουν, αλλά για να συζητήσουν..." Ενα θερμό ευχαριστώ για τη συζήτηση (μετ'απαντήσεων) που κάναμε εδώ...

Εδώ ηρθαμε, πάμε να φύγουμε...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα

Συγγνώμη, ίσως έπρεπε να κανω την ερώτηση αυτή στο καφενείο, αλλά πως μικραίνει κανείς τις φωτογραφίες των σου και ότι άλλων (γλυκών και μή) ώστε να χωράνε στη σελίδα; Ήθελα να σας σερβίρω κάτι λαχταριστά "σου" και δεν τα κατάφερα λόγω... μεγέθους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Σεπ 09, 2010 10:25 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #37633  από petros
 Σάβ Σεπ 04, 2010 9:29 am
καλημερα....μιας και το θεμα ξεκινησε απο τη rowling για να ειμαι δικαιος και ΑΝ δεν κανω λαθος(νομιζω πως ετσι ειχα διαβασει) η rowling λογο της μητερας της γενικα ηταν ευαισθητοποιημενη (οπως και η κορη του richard prior-φοβερος κωμικος).δεν ειναι η πρωτη φορα που δινει χρηματα,το εκανε και στο παρελθον αλλα περυσι σταματησε την χρηματοδοτηση προς τον οργανισμο ms στην σκωτια γιατι ειδε οτι γινοταν κακοδιαχειρηση στα κονδυλια η κατι τετοιο. αυτο αληθεια σε βαζει σε σκεψεις για το που μπορει να πηγαινουν τοσα εκατομμυρια που αντι να χρησιμοποιουνται για την ευρεση της θεραπειας τα χλαπακιαζουν μερικα πιρανχας.εδω δηλαδη συμφωνω με τον sou.ειναι πολλα τα λεφτα παιδακια και βρωμια δεν υπαρχει μονο στο ελλαδισταν...
 #37642  από litsa
 Σάβ Σεπ 04, 2010 10:43 am
Ειδικά για το έλκος, ήταν απίστευτο το κράξιμο που δέχτηκε ο Λυκούδης που τόλμησε τη δεκαετία του 50 να αντιμετωπίσει το έλκος με αντιβιωτικά. Ακόμα μεγαλύτερο το κράξιμο που δέχτηκαν οι Waren και Marshall αρχές του 80, όταν ισχυρίστηκαν ότι το έλκος ήταν στο 90% των περιπτώσεων μια απλή βακτηριακή λοίμωξη που αντιμετωπίζεται με απλή αντιβίωση... Είχαν απηυδήσει τόσο πολύ από τη μαλ...ία που έδερνε τους συναδέλφους τους, που ο Marshall ήπιε δημοσίως ένα πιάτο με αποικία του H. Pylori και, φυσικά, έπαθε έλκος, που θεράπευσε με αντιβιωτικά! Το γράφω και δακρύζω...

αν απλά δοκίμαζαν να δώσουν μια αντιβίωση; Ισχυρίζονταν ότι έχει παρενέργειες...[/quote]
μακάρι να αποδειχτεί και για την σκπ το ίδιο
 #37648  από sunny
 Σάβ Σεπ 04, 2010 11:00 am
sou έγραψε:Αναρρωτιέμαι πόσα είχαν φάει οι ερευνητές και πόσους πήραν στο λαιμό τους οι γιατροί που από εγωισμό δεν συνταγογράφησαν μια απλή αντιβίωση στους ασθενείς τους, που ανέπτυξαν γαστρικό καρκίνο και άφησαν τούτο το μάταιο κόσμο.

...
Aυτό είναι αλήθεια, έχω παραδείγματα συγγενών που έφυγαν από γαστρικό καρκίνο, τζάμπα και βερεσέ...

Αυτό, όπως λέει και ο Σταύρος, σήμερα αποφεύγεται με μια εξέταση αίματος που βρίσκει το ελικοβακτηρίδιο ή με μια γαστροσκόπηση και στη συνέχεια με αντιβίωση για λίγες μέρες γλυτώνει ο ασθενής τη ζωή του. Είναι απίστευτο...πραγματικά είναι συγκλονιστικό...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7