• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #10993  από Κατερίνα
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 8:04 pm
Μήπως είναι ακόμα εκεί και τρώνε???Είπανε πως έχει ωραία φαγητά το μαγαζακι αλλά τόσο πολυ δεν το περίμενα... :lol:
 #10996  από chryssa
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 9:53 pm
Οσοι δεν ηρθατε εσεις χασατε :( :( :(
Κοριτσια σας ευχαριστω που με αφησατε μονη με δυο ωραιους γλυκυτατους αντρες !!!!! Περασαμε θαυμα !!!!! Γεωργιος-Αλεξανδρος και chryssa Φαγαμε ορεκτικα , ψητα , μακαροναδα ,συνοδευμενα με λευκο κρασι.......καφεδακι....!!! μιλησαμε σας κουτσομπολεψαμε....καλοπροαιρετα παντα....πηγε 6μμ και το διαλυσαμε γιατι επρεπε να το διαλυσουμε ! :cry: :cry:
Συμφωνησαμε ομως να ξαναβρεθουμε και ελπιζουμε να ειμαστε περισσοτεροι .
Μας μελετουσατε ομως ......γιατι γλυκο δε φαγαμε...δεν ειχε το καταστημα....καλου κακου την αλλη φορα τη σοκολατοπιτα και το μιλφει θα τα παρω απο το σπιτι .
Το φαγατε το παιδι...θελει γλυκο ...που ειναι το γλυκο.....τιποτα δεν εφαγε η κακια θα σας μεινει :evil:

ΔΥΟ βαζελοι και ΕΝΑΣ γαβρος τι κανουν ; ;) ;) :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chryssa την Κυρ Νοέμ 01, 2009 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #10997  από litsa
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 10:01 pm
αντε καλά!!!
τι πληροφορίες ειναι αυτές???
θέλουμε και λεπτομέρειες..!!
καλά να μην έχει γλυκό??? τον Γιωργάκη μας.... εγώ θα πήγαινα μετά για γλυκό δίπλα σε κανένα ζαχαροπλαστείο...!!
μόνο τρεις είσασταν?/ :?:
 #11002  από elena
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 10:35 pm
Καλώς τα παιδιά :D :D :D χαίρομαι που περάσατε όμορφα !!!
ναι,σίγουρα θα το ξαναεπαναλάβουμε...αλλά είναι λίγο δύσκολο να συντονιστούμε...δεν είναι όμως ακατόρθωτο ;)
και τι κουτσομπολεύατε παρακαλώ? :D :D :D
 #11008  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Νοέμ 02, 2009 10:18 am
Παιδιά , η συνάντηση αυτή θα μου μείνει όπως πάντα και οι άλλες , αξέχαστη .
Ας ξεκινήσω από το φαγητό . Ήταν μια τυπική ταβέρνα με νόστιμο φαγητό . Για να λείψουν οι ζήλειες εγώ έφαγα μια μακαρονάδα και για να τη συμπληρώσω απόλαυσα ένα ψαρονέφρι στη σχάρα . Πήραμε μια ικανοποιητικών διαστάσεων σαλάτα και διάφορους μεζέδες . Η έλλειψη του συγκεκριμένου μαγαζιού εντοπιζόταν στην παντελή έλλειψη γλυκών . Τι να κάνουμε ? Η παρέα αποτελείτο από τρία όλα και όλα άτομα . Την χρύσα , τον αλέξανδρο και τον περίπου τέλειο , δηλαδή εμένα .
Ο Αλέξανδρος είχε κλείσει τραπέζι για έξι ( 6 ) άτομα και φυσιολογικά καθόμασταν άνετα .
Οι συζητήσεις αφορούσαν την ΣΚΠ και πως ο καθένας την βλέπει και την αντιμετωπίζει . Μεγάλο μέρος της κουβέντας αφορούσε την έλλεψη υπολοίπων μελών και φυσικά την απουσία του επιδόρπιου γλυκίσματος . Εγώ πέρασα πολύ καλά , χαρά μου και τιμή μου που γνώρισα την χρύσα , περιμένω την τούρτα σοκολάτα της επόμενης συνάντησης και φυσικά που ξαναείδα γερό και δυνατό τον Αλέξανδρο .
Ελπίζω σε μια μέλουσα καλύτερη από αυτήν συνάντηση .
 #11009  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Δευ Νοέμ 02, 2009 10:57 am
Δυο βαζελοι και ενας γαυρος ?? !! :o
Κριμα που ελειπε και ενας ΑΕΚτζης (αρρωστος ονομα και πραγμα) οπως εγω
Τωρα αισθανομαι χειροτερα που δεν προλαβα (αν και γυρισα 6 απο Δελφους!)
Την επομενη φορα υποσχομαι να ειμαι εκει (οπου ναναι)
Ακουγεται οτι περασατε θαυμασια και ζηλευω (με την καλη εννοια παντα)
 #11015  από christina
 Δευ Νοέμ 02, 2009 12:28 pm
Πω πω συμφορά να μην έχει γλυκό!!

Γιώργο είσαι γλυκατζής απ ό,τι έχω καταλάβει!
Κι εγώ απίστευτη γλυκατζού, οπότε καταλαβαίνω.. :lol:
Πάντα να οργανώνετε συναντήσεις και να περνάτε καλά!

Υ.Γ. Μην χολοσκάτε με τις ομάδες βρε παιδιά.
Βέβαια, μέχρι στιγμής για το κύπελλο απογοήτευση.. για να χαρούν οι Παναθηναικοί πάει το πράγμα! Οϊμέ!!
 #11042  από αλεξανδρος1
 Δευ Νοέμ 02, 2009 6:56 pm
Επίτηδες δεν είχε γλυκό γιατί ο Γιώργος παραπονέθηκε οτι όλοι τον πειράζουν για τα γλυκά. Αν και πέταξε την ιδέα να πάμε στου Φλόκα για γλυκάκι αλλά με την κουβέντα μας πήρε η ώρα και έπρεπε να το σχολάσουμε. Την επόμενη φορά όμως θα έχει σοκολατόπιττα απ' ότι έμαθα για επιδόρπιο άρα ο Γιώργος θα έρθει σίγουρα.
 #11053  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Νοέμ 03, 2009 10:10 am
Αλέξανδρε περιφρονώ τις απόψεις σου για την ανάγκη κατανάλωσης γλυκών από μέρους μου . Συνεχίζοντας , προτείνω να γίνει επόμενη συνάντηση αρχές Δεκέμβρη σε μέρος που θα επιλέξουν τα διάφορα μέλη. Ακόμα διάβασα τις απόψεις σου για την αμφιταλάντευση των οπαδικών μου πεποιθήσεων . Πάνω σε αυτό ένα έχω να πω :Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.
 #11079  από chryssa
 Τρί Νοέμ 03, 2009 2:15 pm
Μπραβο Γεωργιε !!! γαυρακι μεν ...αλλα σταθερος στις αποψεις και τα πιστευω σου!!!! ετσι θελω τους αντιπαλους μου......δυνατους !!!!!!
Θα σε στηριξω και θα σε παρηγορησω οταν χρειαστει.......δηλ.οταν μετρας τις νικες του Παναθηναικου :roll: :roll: :cry: ;) ;)