• Παραπληγικο επιδομα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #9594  από Μαριάννα
 Δευ Οκτ 05, 2009 4:58 pm
Κατηγορίες 2008 2009 2010 2011 Ετήσια ποσοστιαία
αύξηση επιδομάτων

1 Ανασφάλιστοι Τετραπληγικοί/ 629€ 673€ 720€ 771€ 7%
Παραπληγικοί/Ακρωτηριασμένοι

2 Ασφαλισμένοι του Δημοσίου 629€ 673€ 720€ 771€ 7%
Τετραπληγικοί/Παραπληγικοί/
Ακρωτηριασμένοι
 #9596  από Thor
 Δευ Οκτ 05, 2009 5:54 pm
Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι αν δεν το δικαιούσαι δεν το δικαιούσαι και απλά συνεχίζεις τι ζωούλα σου και χαίρεσαι που είσαι καλά και σε απορρίψανε διότι εγώ που το δικαιούμαι τρώω αφάνταστη ταλαιπωρία κινούμενος με πατερίτσες.
Το επίδομα αυτό λέγεται έξωιδρυματικό διότι έχε νομοθετηθεί έτσι ώστε να μην «πετάνε» τους αναπήρους οι συγγενείς τους στα ιδρύματα διότι ύστερα από μελέτες έχει διαπιστωθεί ότι ο μέσος όρος ζωής στα άσυλα είναι κατά πολύ μικρότερος εν συγκρίσει με το σπίτι.
Τέλος όσο αναφορά τον "ανθρώπινο παράγοντα" στην επαρχία ξέρω κανά 2 περιπτώσεις στην επαρχία που έβγαλαν όλο το χωριό ανάπηρο για να παίρνουν τα επιδόματα.
Συνεπώς δεν θα έκανα καραγκιοζιλίκια του στυλ να σέρνω το πόδι μου ή να πάρω μαγκούρα διότι απλά αν το ικα δεν έχει χρήμα θα πέσει γενικά φτώχεια ούτε συντάξεις θα πληρώνονται αλλά κυρίως κάποιοι άνθρώποι που έχουν ανάγκη αυτή τι μικρή βοήθεια θα την στερηθούν.
 #9605  από Konstantina
 Τρί Οκτ 06, 2009 12:14 pm
Έχεις δικιο ρε Thor αλλά γιατί να μη διεκδικούμε πράγματα που δικαιούμαστε, και να νιώθουμε και τύψεις γι' αυτό, επειδή κάποιοι που δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε το αντίθετο.
 #9613  από Giota
 Τρί Οκτ 06, 2009 4:58 pm
ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΧΩ ΝΕΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΣΤΙΕΣ Κ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ Κ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ?
 #9634  από manos81
 Τετ Οκτ 07, 2009 8:49 am
FTIAKSE KAI ENA KEIK PORTOKALI!!MI VALEIS AGORASTO XIMO...NA STIPSEIS ESY TA PORTOKALIA...THA TOUS ARESEI KAI THA SE PERASOUN... ;)
 #9662  από LL--MM
 Τετ Οκτ 07, 2009 3:25 pm
Το ότι δίνουν κατά το δοκούν είναι γνωστό, ιδίως που γιατροί είναι, ισχύ βαράνε... Ενας τέτοιος είπε για μια γιαγιά στο καροτσάκι (δυστυχώς, απολύτως παραπληγηκή από εγεφαλικό) "υπάρχουν και γιατροί τύπου Βατοπεδίου", φίλτατε Θώρ. Πρεπει να πηγάινει κάθε χρόνο να της το απανεγγρίνει δικαστήριο... έξη μήνες έχει κάτι κι έξι μένει με το άγχος της επομένης φοράς... Κι άν σας αρέσει... :evil: Θα'πρεπε να ντρέπονται, αλλά πού... :oops:
 #9663  από dina
 Τετ Οκτ 07, 2009 3:43 pm
GIOTA μην μασας ολα θα πανε καλα κι θα το παρεις :P :!: .Μονο το αγχος μας μενει. ;)
φ ι λ α κ ι α
 #9674  από costas
 Τετ Οκτ 07, 2009 5:33 pm
:ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Σάβ Νοέμ 07, 2009 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9686  από Giota
 Τετ Οκτ 07, 2009 7:24 pm
το πηρα για 3 χρονια κ με καλη κλινικη εικονα. ααααααααα και χωρις κεικ πορτοκαλι.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10