Vassiliki έγραψε:Ήθελα απλά να ενημερώσω και να πω ότι συνεχίζω να παίρνω το fampyra.
Έχω ξεκινήσει από τον Απρίλιο 2013. Με βοηθάει. Ενδεχομένως, να έχει αυξήσει λίγο την αστάθεια μου, αλλά βοηθάει στην μετάδοση του μηνύματος της κίνησης.
Το μόνο αρνητικό που διαπιστώνω είναι ότι, μερικές μέρες η δόση 1Χ2 δεν είναι αρκετή. Κάποιες φορές, λοιπόν, μπορεί να πάρω και 3 χάπια (πρωί, μεσημέρι, βράδυ).
Μίλησα με τον νευρολόγο μου (γιατί ως αντένδειξη στην αύξηση της δόσης έχει τις κρίσεις επιληψίας), ο οποίος μου απάντησε ότι, εάν δεν υπάρχει τέτοιο ιστορικό στην οικογένεια, και εάν η αυξημένη δόση δεν γίνεται καθημερινά, μπορώ να το κάνω.
Καλημέρα,
Βασιλική
Βασσιλική μου μήπως με αυτόν τον τρόπο φτάνεις το νευρικό σου σύστημα να υπερδραστηριοποιείται και κουραστείς περισσότερο μελλοντικά;;;
Έχεις δεν έχεις ιστορικό επιληψίας, φτάνεις τα νεύρα σου στα όριά τους και επειδή δεν έχεις τέτοιο ιστορικό, δεν παθαίνεις επιληψία

.
Προσπάθησε να κάνεις εξαιρετικά πολύ αυστηρή επιλογή, πότε θα πάρεις τριπλή δόση
Με αγάπη σου λέω ότι επειδή το πήρα το fampyra για 7.5 μήνες, κατάλαβα ότι για τη βοήθεια που μου προσέφερε, δεν άξιζε τον κόπο
Αλλά επειδή εσύ δεν είσαι εγώ και εγώ μπορεί να ........"μιλάω χωρίς τον ξενοδόχο", συγχώρα μου την παρέμβαση.Θα ισχύει μόνο στην περίπτωση που ταλαντεύεσαι για την πιθανή αναγκαιότητα του fampyra στη ζωή σου και όχι την επιβεβλημένη.