• Απορία για τέλη κυκλοφορίας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #83182  από Gorge
 Πέμ Δεκ 27, 2012 8:49 pm
καλησπερα και χρονια πολλασημερα πηρα την απαλαγη στα τελη κυκλοφοριας τους πηγα γνοματευση απο νευρολογο και μου το εδοσαν
ο καινουριος χρονος να φερει στον καθε ενα οτι ζηταει
 #93615  από 4maliaki
 Παρ Αύγ 02, 2013 2:23 pm
Καλησπέρα σε όλους! φέτος λήγει η απαλλαγή μου για τα τέλη κυκλοφορίας... Ξέρει κανείς αν η γνωμάτευση σχετικά με το ποσοστό αναπηρίας πρέπει να είναι απ τη νομαρχία ή πλέον μπορώ να καταθέσω γνωμάτευση απο τα ΚΕΠΑ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :)
 #94201  από Κώστας
 Τετ Σεπ 04, 2013 11:21 pm
4maliaki έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! φέτος λήγει η απαλλαγή μου για τα τέλη κυκλοφορίας...

Διάβασα εδώ http://amea-blog.blogspot.gr/2010/09/bl ... _8417.html πως η απαλλαγή τελών κυκλοφορίας ισχύει εφ΄ όρου ζωής και για όσο ο ενδιαφερόιμενος έχει στη κατοχή του το συγκεκριμένο όχημα για το οποίο έχει πάρει την απαλλαγή. Εγώ πέρυσι πήρα απαλλαγή για το αυτοκίνητό μου, θα πρέπει φέτος να ξαναπάρω;
 #95150  από tarirs
 Τρί Οκτ 01, 2013 12:16 pm
Κώστας έγραψε:Gorge, αν δεν εκδοθεί η διευκρινιστική που περιμένουν δεν πρόκειτε ν΄αλλάξει τίποτα. Ο νόμος μιλάει για κινητική αναπηρία κάτω άκρων γι΄ αυτό στην εφορεία έχουν πρόβλημα.
παιδια προχτες πηρα την αποφαση και πηγα εφορια να δω τι γινετε...για απαλλαγη,διοτι εχω ενα αμαξι 2000 κ.εκ, και η αποφαση λεει,80% και παραπληγικο,και μου ειπαν δεν δικαιουμε,εκτος αν βγαλουν καινουργια εγκυκλιος...ο λογος που δεν δικαιουμε ειναι ο πιο πανω....πρεπει να μην εχεις ποδια... :banana-stoner: η να εχει 100% δηλ στον ταφο....