• Χαιρετίσματα πολλά απο Βάσω, Πόπη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79489  από Μιμικαμ
 Τετ Οκτ 17, 2012 10:17 pm
Είδες billako, αμέσως πετάχτηκε η αρχόντισσα της κουζίνας, ετοιμάζει ηδη τις ποδιές :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Ασε το κοτοπουλάκι είναι δική μου υπόθεση, να τρώει η μάνα και του παιδιού να μήν δίνει... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: αλλη στιγμή θ'αναρτίσω την συνταγή, γιατί προβλέπεται το πατριωτάκι να προλάβει να την κλέψει.....και να μου πάρει τα ποσοστά μου.... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #79490  από κατερινα 55
 Τετ Οκτ 17, 2012 10:23 pm
Συμφωνώ!!!!!Μιμικαμ εσύ το κοτόπουλο!!!

Εικόνα

Εγώ θα αναλάβω τα μπλιμπλιμπλίκια....Ο.Κ.;

:teasing-neener: :teasing-neener:
:romance-caress: :romance-caress:
 #79496  από Κώστας
 Τετ Οκτ 17, 2012 10:37 pm
Άρα σίγουρα θα φάμε καλά!!!!!
 #79499  από Μιμικαμ
 Τετ Οκτ 17, 2012 10:42 pm
Εννοείται, ο μπουφές θα είναι πλήρης, ετσι θα κλείσουμε και το στόμα του γκρινιάρη Γιάννη, που είναι και τέζα στο κρεβάτι του πόνου..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: γρήγορα περαστικά βρε θηρίο, και θα φάς καλά.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79500  από billios
 Τετ Οκτ 17, 2012 10:58 pm
Μιμικαμ έγραψε:Εννοείται, ο μπουφές θα είναι πλήρης, ετσι θα κλείσουμε και το στόμα του γκρινιάρη Γιάννη, που είναι και τέζα στο κρεβάτι του πόνου..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: γρήγορα περαστικά βρε θηρίο, και θα φάς καλά.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Για σενα δουλευω ρε μπαγασα,εγω μονο λιγο στηθακι θα παρω.... :-D
 #79517  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 18, 2012 10:59 am
Μου έχει κοπεί η όρεξη ρε παιδιά, δεν πεινάω, το πολύ πολύ να χτυπήσω τρεις μερίδες πέστροφα Ειρηνικού, μαριναρισμένη σε σκορδοστούπι, extra virgin olive oil και μια ιδέα μπαλσάμικο, τυλιγμένη σε παστουρμά, συνοδευόμενη από άσπρη τρούφα Αλσατίας και Tartar sauce.
 #79518  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Οκτ 18, 2012 11:02 am
Γιάννης έγραψε:Μου έχει κοπεί η όρεξη ρε παιδιά, δεν πεινάω, το πολύ πολύ να χτυπήσω τρεις μερίδες πέστροφα Ειρηνικού, μαριναρισμένη σε σκορδοστούπι, extra virgin olive oil και μια ιδέα μπαλσάμικο, τυλιγμένη σε παστουρμά, συνοδευόμενη από άσπρη τρούφα Αλσατίας και Tartar sauce.
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :romance-kisscheek:υγ. η πεστροφα...ζει στη θαλασσα ??????????????????????????????????????
 #79522  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 18, 2012 11:32 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:υγ. η πεστροφα...ζει στη θαλασσα ??????????????????????????????????????
Η συγκεκριμένη ναι, γι αυτό κάνει παρέα με παστουρμά και σκορδοστούπι.

ΥΓ. Παρακαλούνται οι ανίδεοι με Gourmet Cuisine να μη μιλάνε
 #79523  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Οκτ 18, 2012 12:06 pm
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:υγ. η πεστροφα...ζει στη θαλασσα ??????????????????????????????????????
Η συγκεκριμένη ναι, γι αυτό κάνει παρέα με παστουρμά και σκορδοστούπι.

ΥΓ. Παρακαλούνται οι ανίδεοι με Gourmet Cuisine να μη μιλάνε
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: και ο...παστουρμας ζει στη θαλασσα ????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Υγ. Εδω στη γειτονια μου, πού και πού, κοβεται το ρευμα, σημερα ! Γι αυτο .....εξαφανιζομαι ...πού και πού ........
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7