• Πόσα πόδια;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #40581  από LL--MM
 Τετ Σεπ 29, 2010 10:17 pm
litsa έγραψε:ας πέσουμε να πεθάνουμε ... χωρίς ελπίδα ... νομίζω αυτό μας απομένει!!
εκτός...
ΔΕ κύβουμε το κεφάλι, ούτε σταματάμε να πολεμάμε ΠΟΤΕ, δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια...
Επανλαμβάνω τη σοφή ρήση του Γουλιέλμου της Οράγγης:

"Δε σου χρειάζεται ελπίδα για να επιχειρείς ούτε κι επιτυχία για να επιμένεις... :| "

Σας θυμίζω ότι ο τύπος το μόνο που κατάφερε ήταν να κανει πολλούς εχθρούς και να πεθάνει δολοφονημένος! :mrgreen:
 #40648  από Nick
 Πέμ Σεπ 30, 2010 3:25 pm
Νά μαι πάλι κι εγώ.
Νομίζω LL-MM ότι η παράθεση της ρήσης του Γουλιέλμου της Οράγγης είναι άσκοπη, δεδομένου ότι όπως η ίδια συμπληρώνεις αμέσως μετά, το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει πολλούς εχθρούς και να πεθάνει δολοφονημένος, οπότε ενισχύει το ειρωνικό σχόλιο της litsa "ας πέσουμε να πεθάνουμε ... χωρίς ελπίδα ... νομίζω αυτό μας απομένει".
Ας παραθέσω κι εγώ μεγάλα λόγια μεγάλων ανδρών.
Η αυταξία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από άλλους. Έχετε αξία επειδή εσείς το λέτε. Αν εξαρτιέστε από άλλους για τη δική σας αξία, τότε η αξία ανήκει στους άλλους.
και
Δεν είναι η βίωση του σήμερα που οδηγεί τους ανθρώπους στην τρέλα. Είναι οι τύψεις για κάτι που έγινε χθες και ο τρόμος για το τί θ'αποκαλύψει το αύριο.
 #40667  από LL--MM
 Πέμ Σεπ 30, 2010 8:05 pm
Και όμως, η ρήση αυτή απλά αποδεικνύει ότι κάνουμε το σωστό, όσο και όπως μπορούμε... Μόνο έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε πως και γιατί και οι άλλοι ΔΕΝ δεν το κάνουν... Και να με συγχωρείς, αλλά κατά ποία λογική μας βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους, μόνο και μόνο διότι οι προκαταλήψεις αυτονών μας κάνουν τη ζωή ποδήλατο, ενώ εμείς δεν κάνουμε παρά να τις αναφέρουμε... Αν μπορούσαμε, θα αλλάζαμε την κατάσταση, απλούστατα :bow-yellow:
Nick έγραψε:Η αυταξία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από άλλους. Έχετε αξία επειδή εσείς το λέτε. Αν εξαρτιέστε από άλλους για τη δική σας αξία, τότε η αξία ανήκει στους άλλους.Σαφώς και ΔΕΝ περιμένω να δώ την αξία μου στα μάτια των άλλων, αλλά οι δυνατότητες που δίνονται η ΔΕΝ δίνονται ποτέ στην αξία αυτήν λόγω της σκπ, είναι ένας παράγοντας δίχως καμία σχέση με την ...αξία μου (μας)
και
Δεν είναι η βίωση του σήμερα που οδηγεί τους ανθρώπους στην τρέλα. Είναι οι τύψεις για κάτι που έγινε χθες και ο τρόμος για το τί θ'αποκαλύψει το αύριο.Δυστυχώς, εδώ συμφωνούμε απολυτα... Αλλά τολμώ να ρωτήσω: Ε, και; Κανένας απο δαύτους δεν έχει τύψεις, και να τρελαθούμε εμείς, το μόνο που θα καταφέρουμε, είναι να πολλαπλασιάσουμε τα ήδη βαρειά προβλήματά μας... :mrgreen:
Η απάντηση βρίσκεται στου ανέμου την πνοή ...
[youtube]MKUpMiPRJQc[/youtube]

Η γιαγιά η Κασσάνδρα