litsa έγραψε:εγω θα ψαχτώ για χενφα .. ισως ειναι νωρίς για μένα, και να αποδειχθεί σε 5 χρονια ότι όσοι εκαναν την επεμβαση εχουν την χ ψ ή ω επιπλοκή ...
τι θα πειτε τότε?? αναλαμβάνετε την ευθύνη ???
Γεια σου Λίτσα.
Θα σου απαντήσω εγώ που διάβασα πάρα πολύ για τη ΧΕΝΦΑ(εις βάρος του υπνου μου) και από κ..φαρδία βρήκα άμεσα ραντεβού και 'ξεμπέρδεψα' με όλα αυτά σε 10 μέρες από τη στιγμή που πρωτοασχολήθηκα.
Εγώ που μόλις το είπα στους γονείς μου χάρηκαν πολύ και είπαν μακάρι να είναι τόσο απλό (ο πατέρας μου, που έχει ιστορικό 2πλού bypass, πήγε μια 'βόλτα' στο ΠΑΓΝΗ τον Ιούνιο και 'κατέληξε' με μπαλονάκι).
Εγώ που έδωσα 4800ε και από μ@λ@κία μου δε θα πάρω φράγκο από το δημόσιο αλλά εχω την καβατζα της ιδιωτικής ασφάλειας αλλιώς δε θα το παιζα τόσο έξυπνη. Και αν δεν την είχα πάλι θα τα δινα γιατι πιστεύω ότι είναι άπαξ, άντε δις. Και που κάποια στιγμή θα τα καλύπτουν τα ταμεία, απλώς είμαστε στην αρχή (και μην με παρεξηγήσετε παρακαλώ) της επανάστασης.
Εγώ που σηκώθηκα σήμερα 6:30 για να πάω στη δουλειά μου και κατάφερα να σηκωθώ χωρίς να χρεαζομαι 'γερανο' και να υπερβάλλω εαυτόν. Και θα ξαναπάω σε 1 ώρα για νυχτερινή υπηρεσία στην χαρακτηρισμένη ως την πιο αγχωτική δουλειά στον κόσμο.
Εγώ που κοιτούσα σα χαζή το υπερπέραν 3-4 φορές τη μέρα για να ανακαλέσω λέξεις όπως 'τραπέζι' και 'αυτοκίνητο', που και τώρα συμβαίνει βέβαια, αλλά σίγουρα λιγότερο και 'μου ρχονται' οι λέξεις
πολύ πιο γρήγορα.
Εγώ που αμφισβήτησα το όφελος της απελευθέρωσης σε τρέχουσα ώση γιατι 1 εβδομάδα μετά δεν ήμουν 'θεαματικά' καλύτερα. Και απογοητεύτηκα. Και τώρα 2 εβδομάδες ακριβώς μετά είμαι πολύ καλύτερα από κούραση, μουδιάσματα και νοητικές λειτουργίες. Και η δική μου 'συμβολή' στην εξέλιξη, έρευνα όπως θες πες το, είναι η πρόταση για περαιτέρω έρευνα όσων αφορά το χρονικό διάστημα βελτίωσης σε συνθήκες υπερβολικά αυξημένης ζέστης.
Εγώ που
κόλωσα πολύ τη μέρα της επέμβασης κι έλεγα μήπως βιάστηκα. Και τώρα μου φαίνεται αδιανόητο να παρεμενα με διάφραγμα σε 2 βασικές φλέβες μου και 80% σε μια άλλη. Και χαίρομαι που το έκανα και πιστεύω ότι γλύτωσα από πολλά μελλοντικά προβλήματα. Και τολμώ, τόσο δα, να σκέφτομαι για 2ο παιδί, κάτι που είχα αποκλείσει. Εννοείται αφού περάσει κάποιο διάστημα και δω πως πάει η κατάσταση. Και μόνο αυτό μου φτιάχνει την 'ψυχολογία'.
Αρκετά σας κούρασα. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να μπερδευτεί κάποιος διαβάζοντας τα ποστ μέρα με τη μέρα. Εμένα με βόλεψε που τα διάβασα μαζεμένα. Είχα καλύτερη εικόνα. Στο κάτω κάτω όμως είμαστε ενήλικες, νοήμονες άνθρωποι και αν κάποιος θέλει πραγματικά μπορεί να βρει άκρη. Τίποτα δε μας χαρίζεται χωρίς κόπο.
Πήρα φόρα.. Ευχαριστώ για την αντοχή σας
Υ.Γ. Και όχι, δεν είναι όλοι οι νευρολόγοι αρνητικοί. Τουλάχιστον ένας, που τον έχεις γνωρίσει Λίτσα, με διευθυντική θέση, δεν αρνείται τα νέα δεδομένα. Ούτε τα απαξιώνει. Αλλά δυστυχώς δε βιάζεται και να ασχοληθεί όπως έχει σκοπό να κάνει.